ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/05/2021 06:37

Maragatitë Camaj : "I Love: Unë Dua," -Kjo i dedikohet paraardhësve të mi shqiptarë”

Maragatitë Camaj : "I Love: Unë Dua," -Kjo i dedikohet paraardhësve të mi shqiptarë”
Një mendje e urtë por edhe e bukur, një emër tashmë i njohur në letërsinë shqiptare dhe botërore sidomos në Amerikë. Quhet Margaritë Camaj, vajza shqiptare nga Nju Yorku që deri më tani është autore e 11-të librave që ...
Zhurnal | 03-Jan-2019 18:18
Një mendje e urtë por edhe e bukur, një emër tashmë i njohur në letërsinë shqiptare dhe botërore sidomos në Amerikë. Quhet Margaritë Camaj, vajza shqiptare nga Nju Yorku që deri më tani është autore e 11-të librave që ...

Maragaritë Camaj : “I Love: Unë Dua,” -Kjo i dedikohet paraardhësve të mi shqiptarë”
Një mendje e urtë por edhe e bukur, një emër tashmë i njohur në letërsinë shqiptare dhe botërore sidomos në Amerikë. Quhet Margaritë Camaj, vajza shqiptare nga Nju Yorku që deri më tani është autore e 11-të librave që ...
Intervista | 03-Jan-2019 13:26
Një mendje e urtë por edhe e bukur, një emër tashmë i njohur në letërsinë shqiptare dhe botërore sidomos në Amerikë. Quhet Margaritë Camaj, vajza shqiptare nga Nju Yorku që deri më tani është autore e 11-të librave që ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved