ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/09/2020 04:32

Tërmeti i 26 nëntorit/ Nis sërish mësimi, angazhohet shërbimi psiko-social

Tërmeti i 26 nëntorit/ Nis sërish mësimi, angazhohet shërbimi psiko-social
Sot ka rinisur procesi mësimor me një angazhim të plotë të psikologëve, mësuesve, oficerëve të sigurisë, stafeve pedagogjike dhe prindërve, duke organizuar biseda, aktivitete dhe veprimtari në funksion të të gjithë ...
Top Channel | 09-Dec-2019 13:12
Sot ka rinisur procesi mësimor me një angazhim të plotë të psikologëve, mësuesve, oficerëve të sigurisë, stafeve pedagogjike dhe prindërve, duke organizuar biseda, aktivitete dhe veprimtari në funksion të të gjithë ...

Udhëzuesi/ Rifillimi i mësimit pas tërmetit, MASR porosi drejtorive arsimore: Pajisni nxënësit me tekstet nëse i kanë humbur
Në një kohë kur sot rinisi procesi mësimor në shkollat e qarqeve që u prekën rëndë nga tërmeti, Ministria e Arsimit dhe Sportit vjen me një udhëzim. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se plani mësimor për shkollat në ...
BalkanWeb | 09-Dec-2019 10:31
Në një kohë kur sot rinisi procesi mësimor në shkollat e qarqeve që u prekën rëndë nga tërmeti, Ministria e Arsimit dhe Sportit vjen me një udhëzim. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se plani mësimor për shkollat në ...

Sot rinisi mësimi, porosia e Ministrisë: Pajisni nxënësit me tekstet, nëse i kanë humbur
Këtë të hënë ka rinisur mësimi në të gjitha qarqet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit, teksa Ministria e Arsimit ka përcjellë një udhëzim për të gjithë shkollat dhe mësuesit. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se ...
Telegraf | 09-Dec-2019 11:36
Këtë të hënë ka rinisur mësimi në të gjitha qarqet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit, teksa Ministria e Arsimit ka përcjellë një udhëzim për të gjithë shkollat dhe mësuesit. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se ...

Rinis sot mësimi, shkollat që nuk hapen në Tiranë
mapo.al Me urdher të ministres së Arsimit, nxënësit në Tiranë, Durrës, Vorë dhe Kurbin i janë rikthyer sot mësimit, pas ndërprerjes dy javore për shkak të tërmetit. Kujtojme se nga lëkundjet sizmike me magnitudë 6.4 që ...
Mapo | 09-Dec-2019 08:58
mapo.al Me urdher të ministres së Arsimit, nxënësit në Tiranë, Durrës, Vorë dhe Kurbin i janë rikthyer sot mësimit, pas ndërprerjes dy javore për shkak të tërmetit. Kujtojme se nga lëkundjet sizmike me magnitudë 6.4 që ...

Sot nis mësimi në zonat e prekura nga tërmeti. Kyçen 30 shkolla, 15 mijë nxënës transferohen
Ashtu siç ishte përcaktuar edhe nga Ministra e Arsimit dhe Sportit, ka nisur sot procesi mësimor në zonat e goditura rëndë nga tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit. Pas një ndërprerje gati dy-javore, nxënësit në Tiranë, ...
Telegraf | 09-Dec-2019 09:16
Ashtu siç ishte përcaktuar edhe nga Ministra e Arsimit dhe Sportit, ka nisur sot procesi mësimor në zonat e goditura rëndë nga tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit. Pas një ndërprerje gati dy-javore, nxënësit në Tiranë, ...

“26 nëntori”/ Rinis sot procesi mësimor edhe në zonat më të prekura
Ka nisur sot procesi mësimor në zonat e goditura rëndë nga tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit me magnitudë 6.4.
Top Channel | 09-Dec-2019 08:46
Ka nisur sot procesi mësimor në zonat e goditura rëndë nga tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit me magnitudë 6.4.

Ministria e Arsimit porosi drejtorive: Pajisni nxënësit me tekstet nëse i kanë humbur
Në një kohë kur sot rinisi procesi mësimor në shkollat e qarqeve që u prekën rëndë nga tërmeti, Ministria e Arsimit dhe Sportit vjen me një udhëzim. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se plani mësimor për shkollat në ...
Lapsi | 09-Dec-2019 11:13
Në një kohë kur sot rinisi procesi mësimor në shkollat e qarqeve që u prekën rëndë nga tërmeti, Ministria e Arsimit dhe Sportit vjen me një udhëzim. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se plani mësimor për shkollat në ...

Rinis mësimi në qarkun e Lezhës, pesë shkolla të dëmtuara rëndë
Edhe në qarkun e Lezhës, një prej tri qarqeve më të goditura nga tërmeti, mësimi rinisi pothuajse pas dy javë ndërprerjeje. Për rreth 120 nxënës që po jetojnë në hotel janë marrë masa për pajisjen me tekste dhe ...
RTSH | 09-Dec-2019 13:03
Edhe në qarkun e Lezhës, një prej tri qarqeve më të goditura nga tërmeti, mësimi rinisi pothuajse pas dy javë ndërprerjeje. Për rreth 120 nxënës që po jetojnë në hotel janë marrë masa për pajisjen me tekste dhe ...

Vëzhgim/ Nxënësit mësim me turne, 30 shkolla të dëmtuara në Durrës
Gati dy javë pas tërmetit te 26 nëntorit, sot iu rikthyen mësimit edhe nxënësit në Tiranë, Durrës, Vorë dhe Kurbin. Procesi mësimor në këto qytete nisi në të gjitha shkollat nëntë vjeçare dhe të mesme. Sipas të dhënave ...
ABCNews | 09-Dec-2019 10:13
Gati dy javë pas tërmetit te 26 nëntorit, sot iu rikthyen mësimit edhe nxënësit në Tiranë, Durrës, Vorë dhe Kurbin. Procesi mësimor në këto qytete nisi në të gjitha shkollat nëntë vjeçare dhe të mesme. Sipas të dhënave ...

Mbi 340 punonjës në terren/ Rinis mësimi me angazhimin maksimal të shërbimit psiko-social
Sot ka rinisur procesi mësimor me një angazhim të plotë të psikologëve, mësuesve, oficerëve të sigurisë, stafeve pedagogjike dhe prindërve, duke organizuar biseda, aktivitete dhe veprimtari në funksion të të gjithë ...
Lexo | 09-Dec-2019 12:31
Sot ka rinisur procesi mësimor me një angazhim të plotë të psikologëve, mësuesve, oficerëve të sigurisë, stafeve pedagogjike dhe prindërve, duke organizuar biseda, aktivitete dhe veprimtari në funksion të të gjithë ...

Sot rinisi mësimi, porosia e Ministrisë: Pajisni nxënësit me tekstet, nëse i kanë humbur
Këtë të hënë ka rinisur mësimi në të gjitha qarqet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit, teksa Ministria e Arsimit e Shqipërisë ka përcjellë një udhëzim për të gjithë shkollat dhe mësuesit. Në udhëzimin e saj MASR bën ...
Gazeta Observer | 09-Dec-2019 12:21
Këtë të hënë ka rinisur mësimi në të gjitha qarqet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit, teksa Ministria e Arsimit e Shqipërisë ka përcjellë një udhëzim për të gjithë shkollat dhe mësuesit. Në udhëzimin e saj MASR bën ...

Në Shqipëri sot rifillon procesi mësimor pas goditjes nga tërmeti
Pas një ndërprerje për shkak të dëmeve të mëdha që shkaktoi tërmeti i 26 nëntorit, rinis sot procesi mësimor në vend, edhe në zonat më të goditura. Me urdhër të ministres së Arsimit, nxënësit në Tiranë, Durrës, Vorë dhe ...
PortaliOnline | 09-Dec-2019 11:33
Pas një ndërprerje për shkak të dëmeve të mëdha që shkaktoi tërmeti i 26 nëntorit, rinis sot procesi mësimor në vend, edhe në zonat më të goditura. Me urdhër të ministres së Arsimit, nxënësit në Tiranë, Durrës, Vorë dhe ...

MASR porosi drejtorive arsimore: Pajisni nxënësit me tekstet nëse i kanë humbur
Procesi mësimor ka nisur në shkollat e qarqeve që u prekën rëndë nga tërmeti. Ministria e Arsimit dhe Sportit vjen me një udhëzim për të gjithë drejtoritë arsimore. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se plani mësimor ...
RTSH | 09-Dec-2019 11:30
Procesi mësimor ka nisur në shkollat e qarqeve që u prekën rëndë nga tërmeti. Ministria e Arsimit dhe Sportit vjen me një udhëzim për të gjithë drejtoritë arsimore. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se plani mësimor ...

Nis sot mësimi në zonat e prekura nga tërmeti. 15 mijë nxënës transferohen
Sot ka nisur procesi mësimor në zonat e goditura rëndë nga tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit. Pas një ndërprerje gati dy-javore, nxënësit në Tiranë, Durrës, Vorë dhe Kurbin, janë ulur sot në bankat e shkollës. Nga ...
Lapsi | 09-Dec-2019 09:10
Sot ka nisur procesi mësimor në zonat e goditura rëndë nga tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit. Pas një ndërprerje gati dy-javore, nxënësit në Tiranë, Durrës, Vorë dhe Kurbin, janë ulur sot në bankat e shkollës. Nga ...

Sot rinisi mësimi, porosia e Ministrisë: Pajisni nxënësit me tekstet, nëse i kanë humbur
Këtë të hënë ka rinisur mësimi në të gjitha qarqet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit, teksa Ministria e Arsimit ka përcjellë një udhëzim për të gjithë shkollat dhe mësuesit. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 11:19
Këtë të hënë ka rinisur mësimi në të gjitha qarqet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit, teksa Ministria e Arsimit ka përcjellë një udhëzim për të gjithë shkollat dhe mësuesit. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se ...

Udhëzuesi/ Rifillimi i mësimit pas tërmetit, MASR porosi drejtorive arsimore: Pajisni nxënësit me tekstet nëse i kanë humbur
Në një kohë kur sot rinisi procesi mësimor në shkollat e qarqeve që u prekën rëndë nga tërmeti, Ministria e Arsimit dhe Sportit vjen me një udhëzim. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se plani mësimor për shkollat në ...
Medial | 09-Dec-2019 10:37
Në një kohë kur sot rinisi procesi mësimor në shkollat e qarqeve që u prekën rëndë nga tërmeti, Ministria e Arsimit dhe Sportit vjen me një udhëzim. Në udhëzimin e saj MASR bën me dije se plani mësimor për shkollat në ...

Fillon shkolla në zonat e prekura nga tërmeti
Ka nisur sot në qarkun e Durrësit dhe të Tiranës mësimi në shkolla pas një ndërprerjeje dy javore nga tërmeti i 26 nëntorit. Nga tërmeti u dolën jashtë funksionit 30 shkolla ndërkohë që pjesa tjetër pësoi dëmtime të ...
VizionPlus | 09-Dec-2019 08:34
Ka nisur sot në qarkun e Durrësit dhe të Tiranës mësimi në shkolla pas një ndërprerjeje dy javore nga tërmeti i 26 nëntorit. Nga tërmeti u dolën jashtë funksionit 30 shkolla ndërkohë që pjesa tjetër pësoi dëmtime të ...

Shqipëri, sot nis mësimi në zonat e prekura nga tërmeti
Dy javë pas tërmetit në Shqipëri, nxënësit sot do t’i rikthehen bankave të shkollës. Ministrja e Arsimit, Besa Shahini ka njoftuar se sot do të rinisë procesi mësimor në zonat e prekura nga tërmeti në Tiranë, Durrës, ...
TetovaSot | 09-Dec-2019 09:55
Dy javë pas tërmetit në Shqipëri, nxënësit sot do t’i rikthehen bankave të shkollës. Ministrja e Arsimit, Besa Shahini ka njoftuar se sot do të rinisë procesi mësimor në zonat e prekura nga tërmeti në Tiranë, Durrës, ...

Nis sot mësimi në zonat e prekura nga tërmeti. Kyçen 30 shkolla, 15 mijë nxënës transferohen
Ashtu siç ishte përcaktuar edhe nga Ministra e Arsimit dhe Sportit, ka nisur sot procesi mësimor në zonat e goditura rëndë nga tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit. Pas një ndërprerje gati dy-javore, nxënësit në Tiranë, ...
BalkanWeb | 09-Dec-2019 08:11
Ashtu siç ishte përcaktuar edhe nga Ministra e Arsimit dhe Sportit, ka nisur sot procesi mësimor në zonat e goditura rëndë nga tërmeti shkatërrimtar i 26 nëntorit. Pas një ndërprerje gati dy-javore, nxënësit në Tiranë, ...

Shqipëri, sot nis mësimi në zonat e prekura nga tërmeti
Dy javë pas tërmetit në Shqipëri, nxënësit sot do t’i rikthehen bankave të shkollës. Ministrja e Arsimit, Besa Shahini ka njoftuar se sot do të rinisë procesi mësimor në zonat e prekura nga tërmeti në Tiranë, Durrës, ...
Aktuale.MK | 09-Dec-2019 09:22
Dy javë pas tërmetit në Shqipëri, nxënësit sot do t’i rikthehen bankave të shkollës. Ministrja e Arsimit, Besa Shahini ka njoftuar se sot do të rinisë procesi mësimor në zonat e prekura nga tërmeti në Tiranë, Durrës, ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved