ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/09/2020 02:27

Komisioni i Venecias, thirrje për rishqyrtimin e ligjit të ri për gjuhët në Maqedoninë e Veriut

Komisioni i Venecias, thirrje për rishqyrtimin e ligjit të ri për gjuhët në Maqedoninë e Veriut
Komisioni i Venecias i bën thirrje Maqedonisë së Veriut ta rishqyrtojë ligjin e ri mbi përdorimin e gjuhëve dhe të heqë dorë nga dispozitat e dygjuhësisë në procedimet gjyqësore. Në opinionin e miratuar të premten, 6 ...
BalkanWeb | 06-Dec-2019 22:44
Komisioni i Venecias i bën thirrje Maqedonisë së Veriut ta rishqyrtojë ligjin e ri mbi përdorimin e gjuhëve dhe të heqë dorë nga dispozitat e dygjuhësisë në procedimet gjyqësore. Në opinionin e miratuar të premten, 6 ...

Komisioni i Venecias, thirrje për rishqyrtimin e ligjit të ri për gjuhët në Maqedoninë e Veriut
Komisioni i Venecias i bën thirrje Maqedonisë së Veriut ta rishqyrtojë ligjin e ri mbi përdorimin e gjuhëve dhe të heqë dorë nga dispozitat e dygjuhësisë në procedimet gjyqësore. Në opinionin e miratuar të premten, 6 ...
Arbresh | 06-Dec-2019 23:52
Komisioni i Venecias i bën thirrje Maqedonisë së Veriut ta rishqyrtojë ligjin e ri mbi përdorimin e gjuhëve dhe të heqë dorë nga dispozitat e dygjuhësisë në procedimet gjyqësore. Në opinionin e miratuar të premten, 6 ...

Komisioni i Venecias sugjeron që Shkupi ta rishqyrtojë ligjin e përdorimit të shqipes
Komisioni i Venecias ka këshilluar Maqedoninë e Veriut që ta rishqyrtojë ligjin e ri mbi përdorimin e gjuhëve. Nga shqyrtimi i kryer, ata sugjerojnë që të hiqet dorë nga dispozitat e dygjuhësisë në procedimet gjyqësore. ...
Politiko | 06-Dec-2019 23:28
Komisioni i Venecias ka këshilluar Maqedoninë e Veriut që ta rishqyrtojë ligjin e ri mbi përdorimin e gjuhëve. Nga shqyrtimi i kryer, ata sugjerojnë që të hiqet dorë nga dispozitat e dygjuhësisë në procedimet gjyqësore. ...

Komisioni i Venecias bën thirrje për rishqyrtimin e ligjit të ri për gjuhët në Maqedoninë e Veriut
Komisioni i Venecias i bën thirrje Maqedonisë së Veriut ta rishqyrtojë ligjin e ri mbi përdorimin e gjuhëve dhe të heqë dorë nga dispozitat e dygjuhësisë në procedimet gjyqësore. Në opinionin e miratuar të premten, 6 ...
Koha.net | 06-Dec-2019 23:22
Komisioni i Venecias i bën thirrje Maqedonisë së Veriut ta rishqyrtojë ligjin e ri mbi përdorimin e gjuhëve dhe të heqë dorë nga dispozitat e dygjuhësisë në procedimet gjyqësore. Në opinionin e miratuar të premten, 6 ...

Komisioni i Venecias kërkon rishqyrtim të Ligjit për gjuhët
Komisioni i Venecias i bën thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të rishqyrtojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me të gjitha palët. Ekspertët juridik të Këshillit të Evropës nënvizuan se në ...
Ina-Online | 06-Dec-2019 22:55
Komisioni i Venecias i bën thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të rishqyrtojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me të gjitha palët. Ekspertët juridik të Këshillit të Evropës nënvizuan se në ...

Komisioni i Venecias me vërejtje për Ligjin për shqipen
Komisioni i Venecias ka publikuar raportin përfundimtar sa i përket ligjit për përdorimin e gjuhëve në Maqedoninë e Veriut me ç’rast u ka bërë thirrje institucioneve që të rishqyrtojnë dispozitat e tij në konsultim me ...
Radio Evropa e Lire | 06-Dec-2019 22:25
Komisioni i Venecias ka publikuar raportin përfundimtar sa i përket ligjit për përdorimin e gjuhëve në Maqedoninë e Veriut me ç’rast u ka bërë thirrje institucioneve që të rishqyrtojnë dispozitat e tij në konsultim me ...

Ligji për gjuhët, Karakamisheva: Publiku duhet ti dijë vërejtjet e Komisionit të Venecias
Profesoresha e të drejtës Kushtetuese përmes profilit të saj në rrjetin social facebook ka komentuar vendimin e Komisionit të Venecias për Ligjin për Përdorimin e Gjuhëve. Karakamisheva thekson se Qeveria ka bërë ...
Flaka | 06-Dec-2019 22:15
Profesoresha e të drejtës Kushtetuese përmes profilit të saj në rrjetin social facebook ka komentuar vendimin e Komisionit të Venecias për Ligjin për Përdorimin e Gjuhëve. Karakamisheva thekson se Qeveria ka bërë ...

Komisioni i Venecias: Rishqyrtim të Ligjit për gjuhët
Komisioni i Venecias i bën thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të rishqyrtojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me të gjitha palët. Ekspertët juridik të Këshillit të Evropës nënvizuan se në ...
AlbInfo | 06-Dec-2019 22:12
Komisioni i Venecias i bën thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të rishqyrtojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me të gjitha palët. Ekspertët juridik të Këshillit të Evropës nënvizuan se në ...

Ligji për gjuhët, Karakamisheva: Publiku duhet ti dijë vërejtjet e Komisionit të Venecias
Profesoresha e të drejtës Kushtetuese përmes profilit të saj në rrjetin social facebook ka komentuar vendimin e Komisionit të Venecias për Ligjin për Përdorimin e Gjuhëve. Karakamisheva thekson se Qeveria ka bërë ...
Alsat-M | 06-Dec-2019 22:12
Profesoresha e të drejtës Kushtetuese përmes profilit të saj në rrjetin social facebook ka komentuar vendimin e Komisionit të Venecias për Ligjin për Përdorimin e Gjuhëve. Karakamisheva thekson se Qeveria ka bërë ...

Grubi: Komisioni i Venecias mbështeti politikat e BDI-së për gjuhën shqipe
Deputeti i BDI-së, Artan Grubi pas miratimit të raportit për ligjin për përdorimin e gjuhëve nga Komisioni i Venecias thotë se Komisioni i Venecias ka mbështetur tërësisht politikat e Bashkimit Demokratik për Integrim ...
Flaka | 06-Dec-2019 21:33
Deputeti i BDI-së, Artan Grubi pas miratimit të raportit për ligjin për përdorimin e gjuhëve nga Komisioni i Venecias thotë se Komisioni i Venecias ka mbështetur tërësisht politikat e Bashkimit Demokratik për Integrim ...

Komisioni i Venecias rekomandon rishqyrtimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve
Plenumi i Komisionit të Venecias me kërkesë të Qeverisë ka shqyrtuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Sipas mendimit të miratuar sot, Komisioni i Venecias u ka bërë thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të ...
Telegrafi | 06-Dec-2019 19:15
Plenumi i Komisionit të Venecias me kërkesë të Qeverisë ka shqyrtuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Sipas mendimit të miratuar sot, Komisioni i Venecias u ka bërë thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të ...

Komisioni i Venecies rekomandoi të rishikohet ligji për gjuhët
Komisioni i Venecies në mendimin e miratuar sot, ju bëri thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut ta rishikojnë Ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me palët e involvuara, njoftoi korrespondenti i ...
Aktuale.MK | 06-Dec-2019 21:21
Komisioni i Venecies në mendimin e miratuar sot, ju bëri thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut ta rishikojnë Ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me palët e involvuara, njoftoi korrespondenti i ...

Komisioni i Venecias, thirrje për rishqyrtimin e ligjit të ri për gjuhët në Maqedoninë e Veriut
Komisioni i Venecias i bën thirrje Maqedonisë së Veriut ta rishqyrtojë ligjin e ri mbi përdorimin e gjuhëve dhe të heqë dorë nga dispozitat e dygjuhësisë në procedimet gjyqësore. Në opinionin e miratuar të premten, 6 ...
Zeri Amerikes | 06-Dec-2019 21:15
Komisioni i Venecias i bën thirrje Maqedonisë së Veriut ta rishqyrtojë ligjin e ri mbi përdorimin e gjuhëve dhe të heqë dorë nga dispozitat e dygjuhësisë në procedimet gjyqësore. Në opinionin e miratuar të premten, 6 ...

Komisioni i Venecias rekomandon rishqyrtimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve
Komisioni i Venecias i bën thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të rishqyrtojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me të gjitha palët. Ekspertët juridik të Këshillit të Evropës nënvizuan se në ...
TetovaSot | 06-Dec-2019 21:07
Komisioni i Venecias i bën thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të rishqyrtojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me të gjitha palët. Ekspertët juridik të Këshillit të Evropës nënvizuan se në ...

Komisioni i Venecies rekomandoi të rishikohet ligji për gjuhët dhe heqjen dorë nga dispozitat dygjuhëshe në procedurat gjyqësore
Strasbug, 6 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Komisioni i Venecies në mendimin e miratuar sot, ju bëri thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut ta rishikojnë Ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me palët e ...
Medial | 06-Dec-2019 20:01
Strasbug, 6 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Komisioni i Venecies në mendimin e miratuar sot, ju bëri thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut ta rishikojnë Ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me palët e ...

Komisioni i Venecias rekomandon rishqyrtimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve
Plenumi i Komisionit të Venecias me kërkesë të Qeverisë ka shqyrtuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Sipas mendimit të miratuar sot, Komisioni i Venecias u ka bërë thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të ...
Republika | 06-Dec-2019 20:00
Plenumi i Komisionit të Venecias me kërkesë të Qeverisë ka shqyrtuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Sipas mendimit të miratuar sot, Komisioni i Venecias u ka bërë thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të ...

Komisioni i Venecias rekomandon rishqyrtimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve
Plenumi i Komisionit të Venecias me kërkesë të Qeverisë ka shqyrtuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Sipas mendimit të miratuar sot, Komisioni i Venecias u ka bërë thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të ...
Albportali | 06-Dec-2019 20:00
Plenumi i Komisionit të Venecias me kërkesë të Qeverisë ka shqyrtuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Sipas mendimit të miratuar sot, Komisioni i Venecias u ka bërë thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të ...

Komisioni i Venecias: Rishqyrtim të Ligjit për gjuhët
Komisioni i Venecias i bën thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të rishqyrtojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me të gjitha palët. Ekspertët juridik të Këshillit të Evropës nënvizuan se në ...
Albportali | 06-Dec-2019 19:27
Komisioni i Venecias i bën thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të rishqyrtojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me të gjitha palët. Ekspertët juridik të Këshillit të Evropës nënvizuan se në ...

Komisioni i Venecias: Rishqyrtim të Ligjit për gjuhët
Komisioni i Venecias i bën thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të rishqyrtojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me të gjitha palët. Ekspertët juridik të Këshillit të Evropës nënvizuan se në ...
Alsat-M | 06-Dec-2019 19:27
Komisioni i Venecias i bën thirrje autoriteteve të Maqedonisë së Veriut të rishqyrtojnë ligjin për përdorimin e gjuhëve përmes konsultimeve me të gjitha palët. Ekspertët juridik të Këshillit të Evropës nënvizuan se në ...

Osmani zbut tonet e raportit të Komisionit të Venecias
Zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani që mbrojti qëndrimin e Qeverisë zbut tonet e raportit të Komisionit të Venecias në lidhje me Ligjin për Përdorimin e Gjuhëve . Osmani përmes profilit të tij në ...
Alsat-M | 06-Dec-2019 19:15
Zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani që mbrojti qëndrimin e Qeverisë zbut tonet e raportit të Komisionit të Venecias në lidhje me Ligjin për Përdorimin e Gjuhëve . Osmani përmes profilit të tij në ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved