ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/08/2020 02:01

Pas refuzimit të Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut, Franca paraqet një dokument me ide për zgjerimin e BE: Asociimin gradual, kushte të rrepta …

Pas refuzimit të Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut, Franca paraqet një dokument me ide për zgjerimin e BE: Asociimin gradual, kushte të rrepta …
Pas bllokimit të nisjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me BE, Franca ka paraqitur në një dokument ide për reformimin e procesit të anëtarësimit në BE. Fjala është për një qasje të re në procesin e ...
BalkanWeb | 18-Nov-2019 15:07
Pas bllokimit të nisjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me BE, Franca ka paraqitur në një dokument ide për reformimin e procesit të anëtarësimit në BE. Fjala është për një qasje të re në procesin e ...

Reforma “Macron”, 4 parime të reja për t’u pranuar në BE
mapo.al Pas bllokimit të nisjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me BE, Franca ka paraqitur në një dokument ide për reformimin e procesit të anëtarësimit në BE. Fjala është për një qasje të re në ...
Mapo | 18-Nov-2019 14:00
mapo.al Pas bllokimit të nisjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me BE, Franca ka paraqitur në një dokument ide për reformimin e procesit të anëtarësimit në BE. Fjala është për një qasje të re në ...

Dimitrov për “non-paper”: Duam rreptësi dhe kushte të barabartë në garë
“Non-paper” i Francës për metodologjinë e re të negociatave është ende subjekt i një analize më të hollësishme. Si parime të përgjithshme për ne është thelbësore, dhe ne nuk kemi asgjë për të humbur nëse ka më shumë ...
Telegrafi | 18-Nov-2019 17:48
“Non-paper” i Francës për metodologjinë e re të negociatave është ende subjekt i një analize më të hollësishme. Si parime të përgjithshme për ne është thelbësore, dhe ne nuk kemi asgjë për të humbur nëse ka më shumë ...

Kushtet e Francës për zgjerimin e BE diskutohen nga Këshilli më 12 dhjetor
Procesi i zgjerimit është vënë në pikëpyetje pas këmbënguljes së Francës për reformim dhe hartimit të një dokumenti që sugjeron katër kushte kyçe për vendet kandidate. Këshilli europian do të mblidhet më 12 dhe 13 ...
VizionPlus | 18-Nov-2019 12:21
Procesi i zgjerimit është vënë në pikëpyetje pas këmbënguljes së Francës për reformim dhe hartimit të një dokumenti që sugjeron katër kushte kyçe për vendet kandidate. Këshilli europian do të mblidhet më 12 dhe 13 ...

Bashkimi Evropian do të vendos në dhjetor për reformat e propozuara nga Franca
Bashkimi Evropian do të vendos në dhjetor për reformën në procesin e negociatave për periudhën vijuese, pasi Franca ka bllokuar procesin i zgjerimit për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, duke këmbëngulur që fillimisht ...
Flaka | 18-Nov-2019 20:40
Bashkimi Evropian do të vendos në dhjetor për reformën në procesin e negociatave për periudhën vijuese, pasi Franca ka bllokuar procesin i zgjerimit për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, duke këmbëngulur që fillimisht ...

Metodologjia për BE-në, Osmani takoi Timonien
Në prag të diskutimeve në Këshillin e BE-së rreth metodologjisë së re të zgjerimit të propozuar nga Franca, ambasadori francez, Kristijan Timonie dhe zv/kryeministri, Bujar Osmani shkëmbejnë përshtypjet e para. Sipas ...
Aktuale.MK | 18-Nov-2019 20:12
Në prag të diskutimeve në Këshillin e BE-së rreth metodologjisë së re të zgjerimit të propozuar nga Franca, ambasadori francez, Kristijan Timonie dhe zv/kryeministri, Bujar Osmani shkëmbejnë përshtypjet e para. Sipas ...

Parisi dhe metodologjia e re
Me reformat e propozuara brenda BE-së, Franca kërkon që integrimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor në familjen evropiane të bëhet në shtatë faza dhe jo me kapituj siç ishte deri tani. “Non-Paperi” i dorëzuar nga Makron ...
Flaka | 18-Nov-2019 19:58
Me reformat e propozuara brenda BE-së, Franca kërkon që integrimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor në familjen evropiane të bëhet në shtatë faza dhe jo me kapituj siç ishte deri tani. “Non-Paperi” i dorëzuar nga Makron ...

Dimitrovi për non pejperin: Duam më shumë ashpërsi në procesin dhe kushtet për garë të barabartë
Non pejperi i Francës për metodologjinë e re të negocimit ende është lëndë e analizave më të hollësishme. Për ne është mënyrë, jo vetëm drejtpërdrejt aq ndaj këtij non pejperi, por si parime të përgjithshme është kyçe ...
TetovaSot | 18-Nov-2019 19:29
Non pejperi i Francës për metodologjinë e re të negocimit ende është lëndë e analizave më të hollësishme. Për ne është mënyrë, jo vetëm drejtpërdrejt aq ndaj këtij non pejperi, por si parime të përgjithshme është kyçe ...

Timonie: I presim reagimet e non-pejperit nga të gjitha vendet-anëtare, por në një pajtohemi me shtetin juridik mbi të gjitha
Franca së pari i pret reagimet e non-pejperit nga vendet-anëtare, por gjithashtu me vëmendje të madhe do t’i dëgjojë edhe vërejtjet e palës së Maqedonisë, potencoi sot ambasadori francez Kristian Timonie, duke u ...
TetovaSot | 18-Nov-2019 19:13
Franca së pari i pret reagimet e non-pejperit nga vendet-anëtare, por gjithashtu me vëmendje të madhe do t’i dëgjojë edhe vërejtjet e palës së Maqedonisë, potencoi sot ambasadori francez Kristian Timonie, duke u ...

Osmani: Integrimet evropiane në përgjithësi kthehen në agjendën e BE-së
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, sot mbajti takim me Ambasadorin e Republikës së Francës në vend, Kristian Timonie, në të cilën tema kryesore ishte non- pejpëri i përgatitur nga ana e ...
TetovaSot | 18-Nov-2019 18:53
Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Bujar Osmani, sot mbajti takim me Ambasadorin e Republikës së Francës në vend, Kristian Timonie, në të cilën tema kryesore ishte non- pejpëri i përgatitur nga ana e ...

Metodologjia për BE-në, Osmani takoi Timonien
Në prag të diskutimeve në Këshillin e BE-së rreth metodologjisë së re të zgjerimit të propozuar nga Franca, ambasadori francez, Kristijan Timonie dhe zv/kryeministri, Bujar Osmani shkëmbejnë përshtypjet e para. Sipas ...
Alsat-M | 18-Nov-2019 18:52
Në prag të diskutimeve në Këshillin e BE-së rreth metodologjisë së re të zgjerimit të propozuar nga Franca, ambasadori francez, Kristijan Timonie dhe zv/kryeministri, Bujar Osmani shkëmbejnë përshtypjet e para. Sipas ...

(VIDEO) Bashkimi Evropian do të vendos në dhjetor për reformimin e propozuar nga Franca
Bashkimi Evropian do të vendos në dhjetor për reformën në procesin e negociatave për periudhën vijuese, pasi Franca ka bllokuar procesin i zgjerimit për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, duke këmbëngulur që fillimisht ...
Shenja | 18-Nov-2019 18:34
Bashkimi Evropian do të vendos në dhjetor për reformën në procesin e negociatave për periudhën vijuese, pasi Franca ka bllokuar procesin i zgjerimit për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, duke këmbëngulur që fillimisht ...

Osmani: Metodologjia e re e lëviz procesin e negociatave, non-pejperi tregon se nuk ka alternativë tjetër për anëtarësimin në BE
Shkup, 18 nëntor 2019 (MEDIAL) – Përshtypja e parë nga non-pejperi nga Franca në lidhje me metodologjinë e re për negociata me Bashkimin Evropian është se procesi po lëviz dhe presim miratim shumë të shpejtë të ...
Medial | 18-Nov-2019 18:11
Shkup, 18 nëntor 2019 (MEDIAL) – Përshtypja e parë nga non-pejperi nga Franca në lidhje me metodologjinë e re për negociata me Bashkimin Evropian është se procesi po lëviz dhe presim miratim shumë të shpejtë të ...

MAKRONI DO PUNË, JO LLAFE. Parisi dhe metodologjia e re
Me reformat e propozuara brenda BE-së, Franca kërkon që integrimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor në familjen evropiane të bëhet në shtatë faza dhe jo me kapituj siç ishte deri tani. “Non-Paperi” i dorëzuar nga Makron ...
Koha.mk | 18-Nov-2019 18:06
Me reformat e propozuara brenda BE-së, Franca kërkon që integrimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor në familjen evropiane të bëhet në shtatë faza dhe jo me kapituj siç ishte deri tani. “Non-Paperi” i dorëzuar nga Makron ...

Dimitrovi për “non pejperin”: Duam kushte për garë të barabartë
Non pejperi i Francës për metodologjinë e re të negocimit ende është lëndë e analizave më të hollësishme. Për ne është mënyrë, jo vetëm drejtpërdrejt aq ndaj këtij non pejperi, por si parime të përgjithshme është kyçe ...
Alsat-M | 18-Nov-2019 17:58
Non pejperi i Francës për metodologjinë e re të negocimit ende është lëndë e analizave më të hollësishme. Për ne është mënyrë, jo vetëm drejtpërdrejt aq ndaj këtij non pejperi, por si parime të përgjithshme është kyçe ...

Franca paraqet një dokument me 4 ide për zgjerimin e BE
Pas bllokimit të nisjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me BE, Franca ka paraqitur në një dokument, ide për reformimin e procesit të anëtarësimit në BE. Fjala është për një qasje të re në procesin ...
RTSH | 18-Nov-2019 17:38
Pas bllokimit të nisjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me BE, Franca ka paraqitur në një dokument, ide për reformimin e procesit të anëtarësimit në BE. Fjala është për një qasje të re në procesin ...

Dimitrovi për non pejperin: Duam më shumë ashpërsi në procesin dhe kushtet për garë të barabartë
Shkup, 18 nëntor 2019 (MEDIAL) – Non pejperi i Francës për metodologjinë e re të negocimit ende është lëndë e analizave më të hollësishme. Për ne është mënyrë, jo vetëm drejtpërdrejt aq ndaj këtij non pejperi, por si ...
Medial | 18-Nov-2019 16:46
Shkup, 18 nëntor 2019 (MEDIAL) – Non pejperi i Francës për metodologjinë e re të negocimit ende është lëndë e analizave më të hollësishme. Për ne është mënyrë, jo vetëm drejtpërdrejt aq ndaj këtij non pejperi, por si ...

Pas bllokimit të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, Franca paraqet qasjen e re: Katër parimet për zgjerimin e BE
Deutsche Welle ‘zbërthen’ një qasje të re të Francës për reformimin e procesit të zgjerimit të BE. Në dokumentin e punës që Franca e paraqet për diskutim riafirmohet “ mbështetja pa ekuivoke për perspektivën evropiane ...
Politiko | 18-Nov-2019 15:41
Deutsche Welle ‘zbërthen’ një qasje të re të Francës për reformimin e procesit të zgjerimit të BE. Në dokumentin e punës që Franca e paraqet për diskutim riafirmohet “ mbështetja pa ekuivoke për perspektivën evropiane ...

Deutsche Welle zbërthen projektin e presidentit Makron për integrimin e Ballkanit në BE, zbuloni çfarë kontrolli të fortë politik kërkon Franca nëse një nga shtetet gabon
Postuar: 18/11/2019 - 15:25 Pas bllokimit të nisjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me BE, Franca ka paraqitur në një dokument ide për reformimin e procesit të anëtarësimit në BE. Fjala është për ...
Sot.Al | 18-Nov-2019 15:28
Postuar: 18/11/2019 - 15:25 Pas bllokimit të nisjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me BE, Franca ka paraqitur në një dokument ide për reformimin e procesit të anëtarësimit në BE. Fjala është për ...

Pas reduzimit te Shqiperise, Franca paraqet nje dokument per zgjerimin e BE
Pas bllokimit të nisjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me BE, Franca ka paraqitur në një dokument ide për reformimin e procesit të anëtarësimit në BE. Fjala është për një qasje të re në procesin e ...
Lajmi i Fundit | 18-Nov-2019 15:21
Pas bllokimit të nisjes së negociatave të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut me BE, Franca ka paraqitur në një dokument ide për reformimin e procesit të anëtarësimit në BE. Fjala është për një qasje të re në procesin e ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved