ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 08/08/2020 02:37

Ministri gjerman: BE të mbajë premtimin, të çelë negociatat me Shqipërinë!

Ministri gjerman: BE të mbajë premtimin, të çelë negociatat me Shqipërinë!
Në një intervistë për gazetën gjermane, “Welt am Sonntag”, ministri gjerman i Shteti për Evropën, Michael Roth tha se, BE-ja duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, ...
Dritare | 13-Oct-2019 23:10
Në një intervistë për gazetën gjermane, “Welt am Sonntag”, ministri gjerman i Shteti për Evropën, Michael Roth tha se, BE-ja duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, ...

Ministri gjerman: BE te mbaje premtimin, te hape negociatat me Shqiperine
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
Lajmi i Fundit | 13-Oct-2019 23:04
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Roth: BE të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
Aktuale.MK | 13-Oct-2019 22:31
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Ministri gjerman: BE të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe RMV-në
ashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
Shenja | 13-Oct-2019 22:23
ashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Roth: BE të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
AlbInfo | 13-Oct-2019 22:22
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Ministri gjerman: BE të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
Indeks Online | 13-Oct-2019 22:16
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Ministri gjerman: BE të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
Top Channel | 13-Oct-2019 21:59
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Ministri gjerman: BE të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
Klan Kosova | 13-Oct-2019 22:09
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Ministri gjerman: BE të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
Alsat-M | 13-Oct-2019 22:07
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Ministri gjerman: BE të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
Arbresh | 13-Oct-2019 22:06
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Ministri gjerman: BE të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
Zeri | 13-Oct-2019 22:02
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Ministri gjerman: BE të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë
“Refuzimi do të rrezikonte seriozisht besueshmërinë e BE-së, paqen dhe stabilitetin e Ballkanit Perëndimor. Po të krijojmë një vakum politik, atë do ta mbushin pa shumë ceremoni aktorë si Rusia, Kina, Turqia apo Lindja ...
Lajminet | 13-Oct-2019 22:00
“Refuzimi do të rrezikonte seriozisht besueshmërinë e BE-së, paqen dhe stabilitetin e Ballkanit Perëndimor. Po të krijojmë një vakum politik, atë do ta mbushin pa shumë ceremoni aktorë si Rusia, Kina, Turqia apo Lindja ...

Negociatat, ministri gjerman: Nëse refuzojmë Tiranën dhe Shkupin, vakuumin do ta mbushin shumë pa ceremoni Rusia, Turqia e Kina
Bashkimi Europian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
GazetaTema | 13-Oct-2019 19:00
Bashkimi Europian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Ministri gjerman: BE të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
Kosova Press | 13-Oct-2019 21:56
Bashkimi Evropian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Negociatat, ministri Gjerman: Refuzimi do të rrezikonte seriozisht besueshmërinë e BE-së, paqen dhe stabilitetin e Ballkanit Perëndimor
Bashkimi Europian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...
Lexo | 13-Oct-2019 19:07
Bashkimi Europian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pasi dy vendet kanë kryer detyrat e kërkuara dhe meritojnë të shpërblehen, deklaroi ministri gjerman i Shtetit ...

Negociatat/ Ministri gjerman jep alarmin: Ju tregoj çfarë ndodh nëse refuzojmë Tiranën dhe Shkupin
Postuar: 13/10/2019 - 18:50 Ministri gjerman i Shtetit për Europën, Michael Roth, deklaroi për gazetën gjermane ”Welt am Sonntag” se Bashkimi Europian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe ...
Sot.Al | 13-Oct-2019 18:54
Postuar: 13/10/2019 - 18:50 Ministri gjerman i Shtetit për Europën, Michael Roth, deklaroi për gazetën gjermane ”Welt am Sonntag” se Bashkimi Europian duhet të mbajë premtimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe ...

“Vakuumin do ta mbushë Rusia, Kina apo Turqia pa shumë ceremoni”
Gjermania paralajmëron se moshapja e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut rrezikon të shfrytëzohet nga aktorë si Rusia, Kina apo Turqia për të shtrirë ndikimin e tyre në rajon. Sipas kryediplomatit gjerman, ...
Gazeta Dita | 13-Oct-2019 18:50
Gjermania paralajmëron se moshapja e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut rrezikon të shfrytëzohet nga aktorë si Rusia, Kina apo Turqia për të shtrirë ndikimin e tyre në rajon. Sipas kryediplomatit gjerman, ...

Ministri i Jashtëm gjerman del me deklaratë të fortë për hapjen e negociatave: ?Një tjetër kthesë do rrezikonte seriozisht...(Apeli drejtuar homologëve)
Postuar: 13/10/2019 - 13:40 Shefi i diplomacisë gjermane Michael Roth në një intervistë për ‘’Welt Am Sonntag’’, është shprehur se në 15 tetor duhet të jepet aprovimi për vendin tonë dhe Maqedoninë e Veriut për hapjen ...
Sot.Al | 13-Oct-2019 18:44
Postuar: 13/10/2019 - 13:40 Shefi i diplomacisë gjermane Michael Roth në një intervistë për ‘’Welt Am Sonntag’’, është shprehur se në 15 tetor duhet të jepet aprovimi për vendin tonë dhe Maqedoninë e Veriut për hapjen ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved