ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/09/2020 03:28

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë prej orës 16:00 deri në 05:00

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë prej orës 16:00 deri në 05:00
Alsat 2020-03-25T17:06:27+01:00 Ndalohet lëvizja për të gjithë qytetarët gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) prej orës 16 deri në orën 5, vendosi Qeveria në seancën e sotme me qëllim të mbrojtjes më të madhe të ...
AlMaKos | 25-Mar-2020 21:48
Alsat 2020-03-25T17:06:27+01:00 Ndalohet lëvizja për të gjithë qytetarët gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) prej orës 16 deri në orën 5, vendosi Qeveria në seancën e sotme me qëllim të mbrojtjes më të madhe të ...

Maqedoni, ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë prej orës 16:00 deri në 05:00
Qeveria e Maqedonisë Veriore gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja ...
Indeks Online | 25-Mar-2020 20:31
Qeveria e Maqedonisë Veriore gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja ...

Qeveria sjellë vendim: Ndalohet lëvizja gjatë uikendit nga ora 16 deri në ora 05
Me qëllim mbrojtje më e madhe e qytetarëve nga përhapja e korona virusit, Qeveria ka sjellë vendim për masa shtesë për lëvizjen e qytetarëve, informon Zhurnal. Me këtë vendim, Qeveria ka vendosur që të ndalojë lëvizjen ...
Televizioni Koha | 25-Mar-2020 20:16
Me qëllim mbrojtje më e madhe e qytetarëve nga përhapja e korona virusit, Qeveria ka sjellë vendim për masa shtesë për lëvizjen e qytetarëve, informon Zhurnal. Me këtë vendim, Qeveria ka vendosur që të ndalojë lëvizjen ...

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë prej orës 16:00 deri në 05:00
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës. Pra, sipas qeverisë do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen ...
Gazeta Express | 25-Mar-2020 19:48
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës. Pra, sipas qeverisë do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen ...

Spasovski: Ndalesa e re për lëvizje për fundjavë është për mbrojtje më të madhe, vlejnë edhe ndalesat e tjera paraprake
Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, Oliver Spasovski. ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 19:45
Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, Oliver Spasovski. ...

Ora policore gjatë fundjavës në Maqedoni do të zgjasë prej 16:00 deri në 5 të mëngjesit
Ministri teknik i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski bëri të ditur se Qeveria tashmë ka marrë vendim për kufizim shtesë të lëvizjes gjatë fundjavës. Ai theksoi se do të ndalohet lëvizja prej orës 16:00 ...
Arbresh | 25-Mar-2020 18:52
Ministri teknik i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski bëri të ditur se Qeveria tashmë ka marrë vendim për kufizim shtesë të lëvizjes gjatë fundjavës. Ai theksoi se do të ndalohet lëvizja prej orës 16:00 ...

Spasovski: Ndalesa e re për lëvizje për fundjavë është për mbrojtje më të madhe, vlejnë edhe ndalesat e tjera paraprake
Shkup, 25 mars – Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, ...
Koha.mk | 25-Mar-2020 18:30
Shkup, 25 mars – Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, ...

Spasovski: Ndalesa e re për lëvizje për fundjavë është për mbrojtje më të madhe, vlejnë edhe ndalesat e tjera paraprake
Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, Oliver Spasovski. ...
AlMaKos | 25-Mar-2020 18:21
Gjatë fundjavës (të shtunën dhe të dielën) për të gjithë qytetarët ndalohet lëvizja prej orës 16 deri në orën 5 ditën e ardhshme. Vendimin e solli Qeveria, ndërsa në Fejsbuk e kumtoi kryeministri, Oliver Spasovski. ...

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë nga ora 16:00 deri në 05:00
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ...
Shprehja | 25-Mar-2020 17:26
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ...

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë nga ora 16:00 deri në 05:00
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 17:22
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ...

Qeveria sjellë vendim: Ndalohet lëvizja gjatë uikendit nga ora 16 deri në ora 05
Me qëllim mbrojtje më e madhe e qytetarëve nga përhapja e korona virusit, Qeveria ka sjellë vendim për masa shtesë për lëvizjen e qytetarëve, informon Zhurnal. Me këtë vendim, Qeveria ka vendosur që të ndalojë lëvizjen ...
Ina-Online | 25-Mar-2020 17:17
Me qëllim mbrojtje më e madhe e qytetarëve nga përhapja e korona virusit, Qeveria ka sjellë vendim për masa shtesë për lëvizjen e qytetarëve, informon Zhurnal. Me këtë vendim, Qeveria ka vendosur që të ndalojë lëvizjen ...

Ora policore gjatë fundjavës në Maqedoni do të zgjasë prej 16:00 deri në 5 të mëngjesit
Ministri teknik i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski bëri të ditur se Qeveria tashmë ka marrë vendim për kufizim shtesë të lëvizjes gjatë fundjavës. Ai theksoi se do të ndalohet lëvizja prej orës 16:00 ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 17:07
Ministri teknik i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski bëri të ditur se Qeveria tashmë ka marrë vendim për kufizim shtesë të lëvizjes gjatë fundjavës. Ai theksoi se do të ndalohet lëvizja prej orës 16:00 ...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut me kufizime të reja: Ora policore në vikend prej orës 16:00- 05:00
Qeveria e Maqedonisë së Veritu ka sjellë vendim që të kufizoj lëvizjen e qytetarëve nga ora 16:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit. “Me qëllim mbrojtjen më të madhe të popullatës nga shpërndarja e koronavirusit, Qeveria ...
Shenja | 25-Mar-2020 17:14
Qeveria e Maqedonisë së Veritu ka sjellë vendim që të kufizoj lëvizjen e qytetarëve nga ora 16:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit. “Me qëllim mbrojtjen më të madhe të popullatës nga shpërndarja e koronavirusit, Qeveria ...

Të shtunën dhe të dielën ora policore nga ora 16
Shkup, 25 mars – Qeveria e Republikeës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e saj të fundit ka vendos masa të reja për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë fundjavës, raporton Koha.mk “Ndalohet lëvizja e qytetarëve ...
Koha.mk | 25-Mar-2020 17:13
Shkup, 25 mars – Qeveria e Republikeës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e saj të fundit ka vendos masa të reja për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë fundjavës, raporton Koha.mk “Ndalohet lëvizja e qytetarëve ...

Të shtunën dhe të dielën ora policore do të vendoset nga ora 16!
Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë periudhës së fundjavës, transmeton Gazeta Lajm. “Ndalohet lëvizja e qytetarëve ditën e Shtunë dhe të Diel prej orës 16.00 deri ora 05.00 me përforcim të ...
AlMaKos | 25-Mar-2020 17:13
Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë periudhës së fundjavës, transmeton Gazeta Lajm. “Ndalohet lëvizja e qytetarëve ditën e Shtunë dhe të Diel prej orës 16.00 deri ora 05.00 me përforcim të ...

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë nga ora 16:00 deri në 05:00
Alsat 2020-03-25T17:06:27+01:00 Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. ...
AlMaKos | 25-Mar-2020 17:13
Alsat 2020-03-25T17:06:27+01:00 Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. ...

Ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë prej orës 16:00 deri në 05:00
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ...
Alsat-M | 25-Mar-2020 17:07
Qeveria gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Rregullorja e re vlen vetëm për ...

Xhemaili: Qeveria me masa të reja për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve! Ja detajet
Ministri për përmirësimin e klimës investuese për ndërmarrjet vendore Hsen Xhemaili, njofton se sot qeveria mori ka marë masa të reja për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë periudhës së fundjavës. ⛔Ndalohet ...
Aktuale.MK | 25-Mar-2020 17:02
Ministri për përmirësimin e klimës investuese për ndërmarrjet vendore Hsen Xhemaili, njofton se sot qeveria mori ka marë masa të reja për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë periudhës së fundjavës. ⛔Ndalohet ...

Ja si duket Prishtina gjatë “orës policore”
Prishtina e qetë, me pak vetura dhe numër të vogël të qytetarëve po duket sot gjatë ‘orës policore’. Sot jemi në ditën e dytë të masave që kanë të bëjnë me kufizimin e lëvizjes tek qytetarët si masë parandaluese kundër ...
Gazeta Observer | 25-Mar-2020 11:22
Prishtina e qetë, me pak vetura dhe numër të vogël të qytetarëve po duket sot gjatë ‘orës policore’. Sot jemi në ditën e dytë të masave që kanë të bëjnë me kufizimin e lëvizjes tek qytetarët si masë parandaluese kundër ...

Fillon ‘ora policore’, nga tani e deri në orën 16:00 qytetarët nuk duhet të dalin nga shtëpitë
Sot është dita e dytë e masave që kanë të bëjnë me kufizimin e lëvizjes tek qytetarët si masë parandaluese kundër përhapjes së koronavirusit. Qytetarët e Kosovës edhe sot e kanë të drejtën që të......
Zeri | 25-Mar-2020 10:55
Sot është dita e dytë e masave që kanë të bëjnë me kufizimin e lëvizjes tek qytetarët si masë parandaluese kundër përhapjes së koronavirusit. Qytetarët e Kosovës edhe sot e kanë të drejtën që të......

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved