ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/09/2020 03:10

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore në Maqedoni

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore në Maqedoni
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 16:56
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...

Coronavirusi, 9.964 qytetarë në vetizolim në Maqedoni
Është rritur numri i qytetarëve të cilët kanë shkuar në vet-izolim, duke arritur kështu në 9.964. Derisa në karantinë shtetërore në 24 orët e fundit janë futur 31 persona. Në ndërkohë janë shënuar 6 raste të ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 15:37
Është rritur numri i qytetarëve të cilët kanë shkuar në vet-izolim, duke arritur kështu në 9.964. Derisa në karantinë shtetërore në 24 orët e fundit janë futur 31 persona. Në ndërkohë janë shënuar 6 raste të ...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...
Shprehja | 26-Mar-2020 06:26
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...

Coronavirusi, 9.964 qytetarë në vetizolim në Maqedoni
Është rritur numri i qytetarëve të cilët kanë shkuar në vet-izolim, duke arritur kështu në 9.964. Derisa në karantinë shtetërore në 24 orët e fundit janë futur 31 persona. Në ndërkohë janë shënuar 6 raste të ...
Televizioni Koha | 25-Mar-2020 20:22
Është rritur numri i qytetarëve të cilët kanë shkuar në vet-izolim, duke arritur kështu në 9.964. Derisa në karantinë shtetërore në 24 orët e fundit janë futur 31 persona. Në ndërkohë janë shënuar 6 raste të ...

Virusi Korona/ 9.964 qytetarë në Maqedoni, në vetizolim
Numri i personave të izoluar në vend ka shkuar 9.964, derisa nga prokuroritë publike në tërë territorin e vendit kanë dorëzuar 21 fletëparaqitje në Gjykatat Penale për gjoba nga 2 mijë euro për personat të cilët kanë ...
Aktuale.MK | 25-Mar-2020 18:27
Numri i personave të izoluar në vend ka shkuar 9.964, derisa nga prokuroritë publike në tërë territorin e vendit kanë dorëzuar 21 fletëparaqitje në Gjykatat Penale për gjoba nga 2 mijë euro për personat të cilët kanë ...

MPB: Natën e kaluar, 103 persona nuk e kanë respektuar orën policore
Në 24 orët e fundit, Policia e shtetit ka regjistruar 103 raste për mosrespektim të orës policore, gjegjësisht ndalesës për lëvizje prej orës 21 deri në orën 5. Nga MPB njoftojnë se 63 persona janë arrestuar dhe dërguar ...
Aktuale.MK | 25-Mar-2020 18:21
Në 24 orët e fundit, Policia e shtetit ka regjistruar 103 raste për mosrespektim të orës policore, gjegjësisht ndalesës për lëvizje prej orës 21 deri në orën 5. Nga MPB njoftojnë se 63 persona janë arrestuar dhe dërguar ...

(VIDEO) Mbi 100 persona të ndaluar për mosrespektimin e orës policore
Gjithësej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...
Shenja | 25-Mar-2020 16:28
Gjithësej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 16:08
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...

MPB: 24 orët e kaluara 103 persona nuk e kanë respektuar orën policore
Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Sipas statistikave të Ministrisë së Punëve të Brendshme gjatë natës së kaluar në territorin e vendit në lidhje me mosrespektimin e ndalesës për lëvizje në periudhën prej orës 21 deri orën ...
Medial | 25-Mar-2020 15:57
Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Sipas statistikave të Ministrisë së Punëve të Brendshme gjatë natës së kaluar në territorin e vendit në lidhje me mosrespektimin e ndalesës për lëvizje në periudhën prej orës 21 deri orën ...

Mbrëmë janë regjistruar 103 shkelje të orës policore
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...
Alsat-M | 25-Mar-2020 15:54
Në 24 orët e fundit autoritetet kanë dhënë 39 vendime për mbikëqyrje shëndetësore, ndërsa 111 raste janë paraqitur vullnetarisht për vetë-izolim, duke çuar numrin në 9.964 raste. Sipas policisë dje në 7 raste nuk janë ...

COVID19 në Maqedoni, 9,964 qytetarë në vetizolim
Është rritur numri i qytetarëve të cilët kanë shkuar në vet-izolim, duke arritur kështu në 9.964. Derisa në karantinë shtetërore në 24 orët e fundit janë futur 31 persona. Në ndërkohë janë shënuar 6 raste të ...
Arbresh | 25-Mar-2020 15:54
Është rritur numri i qytetarëve të cilët kanë shkuar në vet-izolim, duke arritur kështu në 9.964. Derisa në karantinë shtetërore në 24 orët e fundit janë futur 31 persona. Në ndërkohë janë shënuar 6 raste të ...

Ora policore, dënim për 4 persona nga Haraçina dhe një nga Saraji
Prokuroria Publike Shkup sot dorëzoi propozimin për lëshimin e urdhrit penal për kryerjen e veprës penale – Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal. Të gjithë të ...
Koha.mk | 25-Mar-2020 15:46
Prokuroria Publike Shkup sot dorëzoi propozimin për lëshimin e urdhrit penal për kryerjen e veprës penale – Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal. Të gjithë të ...

MPB: 103 persona nuk kanë respektuar orën policore
Gjithsej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...
AlMaKos | 25-Mar-2020 15:37
Gjithsej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...

MPB: 103 persona nuk kanë respektuar orën policore
Gjithsej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...
Shenja | 25-Mar-2020 15:18
Gjithsej 103 persona në të gjithë territorin e shtetit nuk e kanë respektuar masën e ndalesës për lëvizje në natën e datës 24 dhe mëngjesin e datës 25. Bëhet fjalë për mosrespektim të orës policore në periudhën prej ...

Një shkupjan nuk e ka respektuar vetizolimin, vijon dënim prej 2.000 euro
Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Një banor i Shkupit është akuzuar për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë. Një shkupjan 33 vjeçar më 12 mars u kthye nga Franca dhe ka nënshkruar deklaratë për ...
Medial | 25-Mar-2020 15:10
Shkup, 25 mars 2020 (MEDIAL) – Një banor i Shkupit është akuzuar për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë. Një shkupjan 33 vjeçar më 12 mars u kthye nga Franca dhe ka nënshkruar deklaratë për ...

Shkupjani nuk respekton masën e vet-izolimit, pason gjoba prej 2000 eurove
Një banor i Shkupit është akuzuar për mosrespektim të masës së vet-izolimit gjatë kohës së virusit Korona. 33 vjeçari nga Shkupi më 12 mars është kthyer nga |Franca dhe ka nënshkruar deklaratën për vet-izolim. ...
Medial | 25-Mar-2020 15:10
Një banor i Shkupit është akuzuar për mosrespektim të masës së vet-izolimit gjatë kohës së virusit Korona. 33 vjeçari nga Shkupi më 12 mars është kthyer nga |Franca dhe ka nënshkruar deklaratën për vet-izolim. ...

Shkupjani nuk respekton masën e vet-izolimit, pason gjoba prej 2000 eurove
Një banor i Shkupit është akuzuar për mosrespektim të masës së vet-izolimit gjatë kohës së virusit Korona. 33 vjeçari nga Shkupi më 12 mars është kthyer nga |Franca dhe ka nënshkruar deklaratën për vet-izolim. ...
Aktuale.MK | 25-Mar-2020 15:07
Një banor i Shkupit është akuzuar për mosrespektim të masës së vet-izolimit gjatë kohës së virusit Korona. 33 vjeçari nga Shkupi më 12 mars është kthyer nga |Franca dhe ka nënshkruar deklaratën për vet-izolim. ...

Ora policore, dënim për 4 persona nga Haraçina dhe një nga Saraji
Prokuroria Publike Shkup sot dorëzoi propozimin për lëshimin e urdhrit penal për kryerjen e veprës penale – Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal, përcjell ...
Gazeta Express | 25-Mar-2020 14:58
Prokuroria Publike Shkup sot dorëzoi propozimin për lëshimin e urdhrit penal për kryerjen e veprës penale – Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal, përcjell ...

Ora policore, dënim për 4 persona nga Haraçina dhe një nga Saraji
Prokuroria Publike Shkup sot dorëzoi propozimin për lëshimin e urdhrit penal për kryerjen e veprës penale – Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal. Të gjithë të ...
TetovaSot | 25-Mar-2020 14:53
Prokuroria Publike Shkup sot dorëzoi propozimin për lëshimin e urdhrit penal për kryerjen e veprës penale – Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal. Të gjithë të ...

Ora policore, dënim për 4 persona nga Haraçina dhe një nga Saraji
Prokuroria Publike Shkup sot dorëzoi propozimin për lëshimin e urdhrit penal për kryerjen e veprës penale – Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal. Të gjithë të ...
Aktuale.MK | 25-Mar-2020 14:52
Prokuroria Publike Shkup sot dorëzoi propozimin për lëshimin e urdhrit penal për kryerjen e veprës penale – Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal. Të gjithë të ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved