ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/09/2020 05:02

Këto janë dhjetë shtetet më të fuqishme në botë për vitin 2020

Këto janë dhjetë shtetet më të fuqishme në botë për vitin 2020
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...
Ina-Online | 20-Jan-2020 00:28
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...

Këto janë dhjetë shtetet më të fuqishme në botë për vitin 2020
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...
TetovaSot | 19-Jan-2020 22:43
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...

Top-10 vendet më të fuqishme, SHBA e para
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Izraeli ndodhet në vendin e 8-të, pra në Top-10. ...
Koha.mk | 19-Jan-2020 21:38
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Izraeli ndodhet në vendin e 8-të, pra në Top-10. ...

Shtetet më të fuqishme në botë në vitin 2020
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, dhe në këtë renditje disa vende tjera e kanë pare veten të listuar më poshtë sesa pritnin. Renditja e botuar nga US News and World Report, është e bërë nga ...
Arbresh | 19-Jan-2020 21:15
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, dhe në këtë renditje disa vende tjera e kanë pare veten të listuar më poshtë sesa pritnin. Renditja e botuar nga US News and World Report, është e bërë nga ...

Këto janë dhjetë shtetet më të fuqishme në botë për vitin 2020
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...
Republika | 19-Jan-2020 21:03
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...

Ja cilat janë shtetet më të fuqishme në botë në vitin 2020
Tri shtetet më të fuqishme në botë rezultojnë të jenë SHBA, Rusia dhe Kina. Këto tri vende mbeten më të fuqishme të planetit, dhe në këtë renditje disa vende tjera e kanë pare veten të listuar më poshtë sesa pritnin, ...
AlbInfo | 19-Jan-2020 21:03
Tri shtetet më të fuqishme në botë rezultojnë të jenë SHBA, Rusia dhe Kina. Këto tri vende mbeten më të fuqishme të planetit, dhe në këtë renditje disa vende tjera e kanë pare veten të listuar më poshtë sesa pritnin, ...

Shtetet më të fuqishme në botë në vitin 2020
Renditja e botuar nga US News and World Report, është e bërë nga ndikimi i një kombi, si dhe fuqia e tij politike, ekonomike dhe ushtarake. Renditja është pjesë e studimit të saj vjetor “Vendet më të Mira”, i cili ...
Lajminet | 19-Jan-2020 20:53
Renditja e botuar nga US News and World Report, është e bërë nga ndikimi i një kombi, si dhe fuqia e tij politike, ekonomike dhe ushtarake. Renditja është pjesë e studimit të saj vjetor “Vendet më të Mira”, i cili ...

Këto janë dhjetë shtetet më të fuqishme në botë për vitin 2020
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...
Gazeta Express | 19-Jan-2020 20:40
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...

Shtetet më të fuqishme në botë në vitin 2020
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, dhe në këtë renditje disa vende tjera e kanë pare veten të listuar më poshtë sesa pritnin. Renditja e botuar nga US News and World Report, është e bërë nga ...
Medial | 19-Jan-2020 20:19
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, dhe në këtë renditje disa vende tjera e kanë pare veten të listuar më poshtë sesa pritnin. Renditja e botuar nga US News and World Report, është e bërë nga ...

RAPORTI: Këto janë 10 vendet më të fuqishme në botë për 2020-ën të renditura
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...
GazetaTema | 19-Jan-2020 19:22
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...

RAPORTI: Këto janë 10 vendet më të fuqishme në botë për 2020-ën të renditura
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...
Lexo | 19-Jan-2020 20:05
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...

Del raporti: Këto janë 10 vendet më të fuqishme në botë për 2020-ën të renditura
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...
ScanTv | 19-Jan-2020 19:05
SHBA, Rusia dhe Kina mbeten vendet më të fuqishme të planetit, ashtu si vendet e tjera kanë parë që pozicionet e tyre bien, sipas renditjes globale të këtij viti në fuqi. Renditja, botuar nga US News and World Report, ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved