ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/09/2020 05:02

Shoqata “Familja dhe Shpresa” i kërkon Konjufcës të iniciojë plotësimin e ligjit për Gjykatën Speciale për krimet e luftës

Shoqata “Familja dhe Shpresa” i kërkon Konjufcës të iniciojë plotësimin e ligjit për Gjykatën Speciale për krimet e luftës
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa’, Zana Bytyçi-Geci ka kërkuar një takim me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës Gllauk Konjufca, për t’i dorëzuar atij kërkesën, tash edhe në cilësinë e kreut të Kuvendit, ...
Arbresh | 19-Jan-2020 17:57
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa’, Zana Bytyçi-Geci ka kërkuar një takim me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës Gllauk Konjufca, për t’i dorëzuar atij kërkesën, tash edhe në cilësinë e kreut të Kuvendit, ...

Gjykata Speciale për krimet e luftës, “Familja dhe Shpresa” kërkon takim me kryeparlamentarin Konjufca
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa’, Zana Bytyçi-Geci ka kërkuar një takim me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës Gllauk Konjufca, për t’i dorëzuar atij kërkesën, tash edhe në cilësinë e kreut të......
Zeri | 19-Jan-2020 17:52
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa’, Zana Bytyçi-Geci ka kërkuar një takim me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës Gllauk Konjufca, për t’i dorëzuar atij kërkesën, tash edhe në cilësinë e kreut të......

Glauk Konjufcës i kërkohet ta ndryshoj ligjin – specialja të ndjek edhe serbët
Kryetarja e shoqatës “Familja dhe Shpresa” nga Klina, Zana Bytyqi – Geci, ka kërkuar një takim me Kryetarin e ri të Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufcën. Kjo, për t’i dorëzuar atij një kërkesë për plotësimin e ligjit ...
InFokusi | 19-Jan-2020 17:29
Kryetarja e shoqatës “Familja dhe Shpresa” nga Klina, Zana Bytyqi – Geci, ka kërkuar një takim me Kryetarin e ri të Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufcën. Kjo, për t’i dorëzuar atij një kërkesë për plotësimin e ligjit ...

“Familja dhe Shpresa” i kërkon Konjufcës të iniciojë plotësimin e Ligjit për Gjykatën Speciale
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa”, Zana Bytyçi-Geci, ka kërkuar një takim me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, për të diskutuar për plotësimin e Ligjit për Gjykatën Speciale. Sipas një ...
EkonomiaOnline | 19-Jan-2020 17:23
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa”, Zana Bytyçi-Geci, ka kërkuar një takim me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, për të diskutuar për plotësimin e Ligjit për Gjykatën Speciale. Sipas një ...

“Familja dhe Shpresa” i kërkon Konjufcës të iniciojë plotësimin e Ligjit për Gjykatën Speciale
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa”, Zana Bytyçi-Geci, ka kërkuar një takim me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, për të diskutuar për plotësimin e Ligjit për Gjykatën Speciale. Sipas një ...
Koha.net | 19-Jan-2020 17:20
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa”, Zana Bytyçi-Geci, ka kërkuar një takim me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, për të diskutuar për plotësimin e Ligjit për Gjykatën Speciale. Sipas një ...

Shoqata “Familja dhe Shpresa” i kërkon Konjufcës të iniciojë plotësimin e ligjit për Gjykatën Speciale për krimet e luftës
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa’, Zana Bytyçi-Geci ka kërkuar një takim me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës Gllauk Konjufca, për t’i dorëzuar atij kërkesën, tash edhe në cilësinë e kreut të Kuvendit, ...
Telegrafi | 19-Jan-2020 17:13
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa’, Zana Bytyçi-Geci ka kërkuar një takim me Kryetarin e Kuvendit të Kosovës Gllauk Konjufca, për t’i dorëzuar atij kërkesën, tash edhe në cilësinë e kreut të Kuvendit, ...

Specialja, shoqata “Familja dhe Shpresa” kërkon takim me Konjufcën
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa’, Zana Bytyçi-Geci sot ka kërkuar një takim me kryetarin e Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca, për t’i dorëzuar atij kërkesën, tash edhe në cilësinë e kreut të ...
Kosova Press | 19-Jan-2020 17:10
Kryetarja e shoqatës nga Klina “Familja dhe Shpresa’, Zana Bytyçi-Geci sot ka kërkuar një takim me kryetarin e Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca, për t’i dorëzuar atij kërkesën, tash edhe në cilësinë e kreut të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved