ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/09/2020 04:30

Këto janë qytetet e Kosovës që janë të pasura me ar dhe argjend

Këto janë qytetet e Kosovës që janë të pasura me ar dhe argjend
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore, e veçanërisht arin dhe argjendin. “Kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës” shkruan Radiotelevizioni i Kosovës (RTK). Në ...
GazetaTema | 19-Jan-2020 15:30
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore, e veçanërisht arin dhe argjendin. “Kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës” shkruan Radiotelevizioni i Kosovës (RTK). Në ...

Qytetet e Kosovës që janë të pasura me ar dhe argjend
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore, e veçanërisht arin dhe argjendin. “Kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës” shkruan Radiotelevizioni i Kosovës (RTK). Në ...
ScanTv | 19-Jan-2020 11:06
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore, e veçanërisht arin dhe argjendin. “Kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës” shkruan Radiotelevizioni i Kosovës (RTK). Në ...

Miniera e Artanës më e pasura me ari në Kosovë
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore dhe kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës. Në Strategjinë minerare thuhet se ari në Kosovë paraqitet edhe i pastër (i ...
PortaliOnline | 19-Jan-2020 10:24
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore dhe kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës. Në Strategjinë minerare thuhet se ari në Kosovë paraqitet edhe i pastër (i ...

Këto qytete të Kosovës janë plot me ar e argjend
Shteti i Kosovës, ani se me qytetarë të varfër është i njohur me pasuri që i ëndërrojnë edhe shtetet më të pasura. Kjo sidomos me ar e argjend, shkrua ngazeta inFokus. E kjo edhe mund të jetë një prej arsyeve që ...
InFokusi | 19-Jan-2020 09:49
Shteti i Kosovës, ani se me qytetarë të varfër është i njohur me pasuri që i ëndërrojnë edhe shtetet më të pasura. Kjo sidomos me ar e argjend, shkrua ngazeta inFokus. E kjo edhe mund të jetë një prej arsyeve që ...

Qytetet e Kosovës që janë të pasura me ar dhe argjend
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore, e veçanërisht arin dhe argjendin. Kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës. Në Strategjinë minerare thuhet se ari ...
Gazeta Observer | 19-Jan-2020 09:06
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore, e veçanërisht arin dhe argjendin. Kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës. Në Strategjinë minerare thuhet se ari ...

Qytetet e Kosovës që janë të pasura me ar dhe argjend
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore, e veçanërisht arin dhe argjendin. Kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës. Në Strategjinë minerare thuhet se......
Zeri | 19-Jan-2020 08:49
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore, e veçanërisht arin dhe argjendin. Kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës. Në Strategjinë minerare thuhet se......

Qytetet e Kosovës që janë të pasura me ar dhe argjend
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore, e veçanërisht arin dhe argjendin. Kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës. Në Strategjinë minerare thuhet se ari ...
Gazeta Express | 19-Jan-2020 08:34
Kosova njihet për pasuritë e saj nëntokësore, e veçanërisht arin dhe argjendin. Kjo është një nga arsyet pse Serbia bën një luftë kaq të madhe për të marrë veriun e Kosovës. Në Strategjinë minerare thuhet se ari ...

Ky është qyteti i Kosovës që fle mbi ar
Vetëm disa ditë para se Kosova ta shpallte pavarësinë, përfaqësues të “Rio Tinto” (Lydian International), kanë njoftuar se në Rahovec kanë zbuluar rezerva të reja të arit, me një mesatare prej 1.87 gram ari për një ton ...
InFokusi | 17-Dec-2017 17:31
Vetëm disa ditë para se Kosova ta shpallte pavarësinë, përfaqësues të “Rio Tinto” (Lydian International), kanë njoftuar se në Rahovec kanë zbuluar rezerva të reja të arit, me një mesatare prej 1.87 gram ari për një ton ...

Qyteti i Kosovës që fle mbi ar (Foto)
Në Strategjinë minerare të Kosovës janë paraqitur të dhëna për pasurinë nëntokësore të vendit. Ari është njëri prej mineraleve që e pasuron nëntokën e Kosovës. Në Strategjinë minerare thuhet se ari......
Zeri | 18-Jan-2020 16:35
Në Strategjinë minerare të Kosovës janë paraqitur të dhëna për pasurinë nëntokësore të vendit. Ari është njëri prej mineraleve që e pasuron nëntokën e Kosovës. Në Strategjinë minerare thuhet se ari......

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved