ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/09/2020 04:13

Mundësi për studentët shqiptarë! Punësim sezonal në Gjermani gjatë pushimeve të verës

Mundësi për studentët shqiptarë! Punësim sezonal në Gjermani gjatë pushimeve të verës
Studentët shqiptarë do të kenë mundësinë që pushimet e verës t'i shfrytëzojnë për punësim sezonal në Gjermani.
Top Channel | 17-Jan-2020 17:21
Studentët shqiptarë do të kenë mundësinë që pushimet e verës t'i shfrytëzojnë për punësim sezonal në Gjermani.

Studentët shqiptarë do të kenë mundësinë që pushimet e verës t’i shfrytëzojnë për punësim sezonal në Gjermani
Studentët shqiptarë do të kenë mundësinë që pushimet e verës t’i shfrytëzojnë për punësim sezonal në Gjermani. Ambasada gjermane publikoi një thirrje të Qendrës gjermane të informimit për Emigracionin, arsimin ...
RTSH | 17-Jan-2020 18:00
Studentët shqiptarë do të kenë mundësinë që pushimet e verës t’i shfrytëzojnë për punësim sezonal në Gjermani. Ambasada gjermane publikoi një thirrje të Qendrës gjermane të informimit për Emigracionin, arsimin ...

Punësim sezonal në Gjermani për studentët shqiptarë
Studentët shqiptarë do të kenë mundësinë që pushimet e verës t’i shfrytëzojnë për punësim sezonal në Gjermani. Ambasada gjermane publikoi një thirrje të Qendrës gjermane të informimit për Emigracionin, arsimin ...
Lexo | 17-Jan-2020 17:35
Studentët shqiptarë do të kenë mundësinë që pushimet e verës t’i shfrytëzojnë për punësim sezonal në Gjermani. Ambasada gjermane publikoi një thirrje të Qendrës gjermane të informimit për Emigracionin, arsimin ...

Punesim sezonal ne Gjermani, ambasada jep njoftimin e rendesishem
Studentët shqiptarë kanë mundësi punësimi sezonal në Gjermani gjatë pushimeve verore. Ambasada e Gjermanisë ka publikuar një thirrje nga Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë, ...
Lajmi i Fundit | 17-Jan-2020 16:44
Studentët shqiptarë kanë mundësi punësimi sezonal në Gjermani gjatë pushimeve verore. Ambasada e Gjermanisë ka publikuar një thirrje nga Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë, ...

Hapat që duhet të ndjekin studentët shqiptarë nëse duan të punojnë gjatë pushimeve verore në Gjermani
Studentët shqiptarë kanë mundësi punësimi sezonal në Gjermani gjatë pushimeve verore. Ambasada e Gjermanisë ka publikuar një thirrje nga Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë, ...
Lexo | 17-Jan-2020 15:36
Studentët shqiptarë kanë mundësi punësimi sezonal në Gjermani gjatë pushimeve verore. Ambasada e Gjermanisë ka publikuar një thirrje nga Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë, ...

Grupet vulnerabël për punësim, personat mbi 50 vjeç e me nivel të ulët arsimor
Gjin Çobaj 55 vjeç, as për vitin që shkoi nuk pati fatin të gjejë një punë. Ai së bashku me 7 fëmijë ka qëndruar për 2 vjet në Gjermani me shpresën se do të merrnin azil. I rikthyer, pa një punë, mbahet nga rroga ...
RTSH | 16-Jan-2020 12:54
Gjin Çobaj 55 vjeç, as për vitin që shkoi nuk pati fatin të gjejë një punë. Ai së bashku me 7 fëmijë ka qëndruar për 2 vjet në Gjermani me shpresën se do të merrnin azil. I rikthyer, pa një punë, mbahet nga rroga ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved