ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/09/2020 04:51

Rrjeti i Shitësve me Pakicë mirëpret vendimin e BQK-së për pagesat përmes POS

Rrjeti i Shitësve me Pakicë mirëpret vendimin e BQK-së për pagesat përmes POS
Duke u bazuar në praktikat rajonale dhe ato të BE-së, Rrjeti i Shitësve me Pakicë vazhdimisht ka vënë theks të veçantë lidvur me çështjen e unifikimit të POS-ave, tarifave të këmbimit si dhe tarifave të POS-ave të një ...
Lajminet | 17-Jan-2020 19:08
Duke u bazuar në praktikat rajonale dhe ato të BE-së, Rrjeti i Shitësve me Pakicë vazhdimisht ka vënë theks të veçantë lidvur me çështjen e unifikimit të POS-ave, tarifave të këmbimit si dhe tarifave të POS-ave të një ...

Rregullorja e re e BQK lehtëson pagesat në terminale
Banka Qendrore e Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se ka nxjerrë një Rregullore, e cila iu mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa ndonjë kosto shtesë, përcjell ...
Medial | 17-Jan-2020 11:30
Banka Qendrore e Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se ka nxjerrë një Rregullore, e cila iu mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa ndonjë kosto shtesë, përcjell ...

Rregullorja e re e BQK lehtëson pagesat në terminale
Banka Qendrore e Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se ka nxjerrë një Rregullore, e cila iu mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa ndonjë kosto shtesë, përcjell ...
PC World | 17-Jan-2020 11:24
Banka Qendrore e Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se ka nxjerrë një Rregullore, e cila iu mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa ndonjë kosto shtesë, përcjell ...

OAK-ja përshëndet vendimin e BQK-së
Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) përshëndet vendimin e Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) për të mundësuar klientëve kryerjen e pagesave në terminalet POS pa aplikuar kosto shtesë. Oda e Afarizmit të Kosovës vlerëson se ...
Indeks Online | 17-Jan-2020 10:09
Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) përshëndet vendimin e Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) për të mundësuar klientëve kryerjen e pagesave në terminalet POS pa aplikuar kosto shtesë. Oda e Afarizmit të Kosovës vlerëson se ...

OAK përshëndet vendimin e BQK-së
Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) përshëndet vendimin e Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) për të mundësuar klientëve kryerjen e pagesave në terminalet POS pa aplikuar kosto shtesë.
Kosova Press | 17-Jan-2020 09:48
Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) përshëndet vendimin e Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) për të mundësuar klientëve kryerjen e pagesave në terminalet POS pa aplikuar kosto shtesë.

Pagesat nëpërmjet terminaleve POS pa kosto shtesë
Banka Qendrore e Kosovës ka bërë të ditur se Bordi ka miratuar amendamentimet e “Rregullores për Instrumentet e Pagesave Elektronike”, të cilat hyjnë në fuqi nga data 1 shkurt 2020. Me anë të këtyre ndryshimeve klientët ...
Koha.net | 16-Jan-2020 16:46
Banka Qendrore e Kosovës ka bërë të ditur se Bordi ka miratuar amendamentimet e “Rregullores për Instrumentet e Pagesave Elektronike”, të cilat hyjnë në fuqi nga data 1 shkurt 2020. Me anë të këtyre ndryshimeve klientët ...

Prej 1 shkurtit pagesat përmes terminaleve POS pa kosto shtesë
Duke filluar nga data 1 shkurt 2020, klientët e bankave mund t'i përdorin kartelat e tyre për kryerjen e pagesave për blerjen e mallrave dhe shërbimeve, përmes të gjitha terminaleve POS pa marr parasysh se cilës bankë i ...
Kosova Press | 16-Jan-2020 15:49
Duke filluar nga data 1 shkurt 2020, klientët e bankave mund t'i përdorin kartelat e tyre për kryerjen e pagesave për blerjen e mallrave dhe shërbimeve, përmes të gjitha terminaleve POS pa marr parasysh se cilës bankë i ...

BQK jep një lajm të mirë për ata që shfrytëzojnë kartelat për pagesa
Banka Qendrore e Kosovës ka nxjerrë një Rregullore që u mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa kosto shtesë. Më datën 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës ...
Gazeta Observer | 16-Jan-2020 15:32
Banka Qendrore e Kosovës ka nxjerrë një Rregullore që u mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa kosto shtesë. Më datën 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës ...

BQK jep një lajm të mirë për ata që shfrytëzojnë kartelat për pagesa
Banka Qendrore e Kosovës ka nxjerrë një Rregullore që u mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa kosto shtesë. Më datën 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së ...
Zeri | 16-Jan-2020 15:25
Banka Qendrore e Kosovës ka nxjerrë një Rregullore që u mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa kosto shtesë. Më datën 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së ...

BQK-ja jep një lajm të mirë për ata që shfrytëzojnë kartelat për pagesa
Banka Qendrore e Kosovës ka nxjerrë një rregullore që u mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa kosto shtesë Më datën 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës ...
Gazeta Express | 16-Jan-2020 15:18
Banka Qendrore e Kosovës ka nxjerrë një rregullore që u mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa kosto shtesë Më datën 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës ...

LAJMI I MIRË: Nga shkurti të gjitha pagesat mund të bëhen me pajisje për pagesa  elektronike
Nga data 1 shkurt të këtij vitit, qytetaret e Kosovës mund të kryejnë pagesat përmes instrumenteve të pagesave elektronike. Kështu ka njoftuar Banka Qendrore e Kosovës përmes një komunikate për medie, shkruan Gazeta ...
InFokusi | 16-Jan-2020 15:18
Nga data 1 shkurt të këtij vitit, qytetaret e Kosovës mund të kryejnë pagesat përmes instrumenteve të pagesave elektronike. Kështu ka njoftuar Banka Qendrore e Kosovës përmes një komunikate për medie, shkruan Gazeta ...

BQK nxjerr Rregullore që u mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa kosto shtesë
Më datën 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës miratoi amandamentimet e “Rregullores për Instrumentet e Pagesave Elektronike”, të cilat hyjnë në fuqi nga data 01 shkurt 2020. Me anë të këtyre ...
Arbresh | 16-Jan-2020 15:14
Më datën 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës miratoi amandamentimet e “Rregullores për Instrumentet e Pagesave Elektronike”, të cilat hyjnë në fuqi nga data 01 shkurt 2020. Me anë të këtyre ...

BQK nxjerr Rregullore që u mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa kosto shtesë
Me anë të këtyre ndryshimeve klientët e bankave mund t’i përdorin kartelat e tyre për kryerjen e pagesave për blerjen e mallrave dhe shërbimeve, përmes të gjitha terminaleve POS pa marr parasysh se cilës bankë i ...
Lajminet | 16-Jan-2020 15:10
Me anë të këtyre ndryshimeve klientët e bankave mund t’i përdorin kartelat e tyre për kryerjen e pagesave për blerjen e mallrave dhe shërbimeve, përmes të gjitha terminaleve POS pa marr parasysh se cilës bankë i ...

BQK nxjerr rregullore që u mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS pa kosto shtesë
Më datën 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës miratoi amandamentimet e “Rregullores për Instrumentet e Pagesave Elektronike”, të cilat hyjnë në fuqi nga data 01 shkurt 2020. “Me anë të këtyre ...
Telegrafi | 16-Jan-2020 15:10
Më datën 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës miratoi amandamentimet e “Rregullores për Instrumentet e Pagesave Elektronike”, të cilat hyjnë në fuqi nga data 01 shkurt 2020. “Me anë të këtyre ...

BQK-ja miraton rregulloren, që u mundëson klientëve të bankave kryerjen e pagesave përmes terminaleve POS, pa kosto shtesë
Më 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës miratoi amandamentimet e “Rregullores për instrumentet e pagesave elektronike”, të cilat hyjnë në fuqi nga data 01 shkurt 2020. Me anë të këtyre ...
Indeks Online | 16-Jan-2020 15:02
Më 26 dhjetor 2019 Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës miratoi amandamentimet e “Rregullores për instrumentet e pagesave elektronike”, të cilat hyjnë në fuqi nga data 01 shkurt 2020. Me anë të këtyre ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved