ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/09/2020 03:28

Pse nuk i rezistojmë dot dëshirës për të kafshuar njerëzit që duam

Pse nuk i rezistojmë dot dëshirës për të kafshuar njerëzit që duam
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 19:58
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...

Pse nuk i rezistojmë dot dëshirës për të kafshuar njerëzit që duam
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...
InFokusi | 17-Jan-2020 13:14
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...

Pse nuk i rezistojmë dot dëshirës për të kafshuar njerëzit që duam
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...
Gazeta Observer | 17-Jan-2020 13:11
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...

Pse nuk i rezistojmë dot dëshirës për të kafshuar njerëzit që duam
Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në veçanti? Disa njerëz mendojnë se të kafshosh një person është një qëndrim sadomazokist, por nuk ka asnjë lidhje me të. Është vetëm një reagim i shkaktuar nga ...
Lajminet | 17-Jan-2020 11:28
Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në veçanti? Disa njerëz mendojnë se të kafshosh një person është një qëndrim sadomazokist, por nuk ka asnjë lidhje me të. Është vetëm një reagim i shkaktuar nga ...

Pse nuk i rezistojmë dot dëshirës për të kafshuar njerëzit që duam
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...
Republika | 17-Jan-2020 11:27
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...

Pse nuk i rezistojmë dot dëshirës për të kafshuar njerëzit që duam
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 10:36
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...

Pse nuk i rezistojmë dot dëshirës për të kafshuar njerëzit që duam
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...
Telegrafi | 16-Jan-2020 17:26
Ju ka ndodhur që gjatë momenteve të përkëdheljeve me partnerin ose dikë që doni shumë të keni dëshirën ta kafshoni dhe të mos i rezistoni dot kësaj dëshire? Përse e bëjmë? A është e pavetëdijshme? Çfarë do të thotë në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved