ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 11/08/2020 05:10

Maqedoni, për shkak mjegullës ulje e dukshmërisë në disa akse rrugore

Maqedoni, për shkak mjegullës ulje e dukshmërisë në disa akse rrugore
Ulje të dukshmërisë për shkak mjegullës prej 40-50 m. ka në aksin rrugor Shkup – Tetovë – Gostivar dhe Tetovë – Jazhincë, prej 50 – 100 m në aksin rrugor Veles -Katllanovë, prej 10 – 15 m. në aksin rrugor Tetovë – f ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 21:39
Ulje të dukshmërisë për shkak mjegullës prej 40-50 m. ka në aksin rrugor Shkup – Tetovë – Gostivar dhe Tetovë – Jazhincë, prej 50 – 100 m në aksin rrugor Veles -Katllanovë, prej 10 – 15 m. në aksin rrugor Tetovë – f ...

Për shkak mjegullës ulje e dukshmërisë në disa akse rrugore
Ulje të dukshmërisë për shkak mjegullës prej 40-50 m. ka në aksin rrugor Shkup – Tetovë – Gostivar dhe Tetovë – Jazhincë, prej 50 – 100 m në aksin rrugor Veles -Katllanovë, prej 10 – 15 m. në aksin rrugor Tetovë – f ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 19:58
Ulje të dukshmërisë për shkak mjegullës prej 40-50 m. ka në aksin rrugor Shkup – Tetovë – Gostivar dhe Tetovë – Jazhincë, prej 50 – 100 m në aksin rrugor Veles -Katllanovë, prej 10 – 15 m. në aksin rrugor Tetovë – f ...

Për shkak mjegullës ulje e dukshmërisë në disa akse rrugore
Ulje të dukshmërisë për shkak mjegullës prej 40-50 m. ka në aksin rrugor Shkup – Tetovë – Gostivar dhe Tetovë – Jazhincë, prej 50 – 100 m në aksin rrugor Veles -Katllanovë, prej 10 – 15 m. në aksin rrugor Tetovë – f ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 19:16
Ulje të dukshmërisë për shkak mjegullës prej 40-50 m. ka në aksin rrugor Shkup – Tetovë – Gostivar dhe Tetovë – Jazhincë, prej 50 – 100 m në aksin rrugor Veles -Katllanovë, prej 10 – 15 m. në aksin rrugor Tetovë – f ...

Për shkak mjegullës ulje e dukshmërisë në disa akse rrugore
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Ulje të dukshmërisë për shkak mjegullës prej 40-50 m. ka në aksin rrugor Shkup – Tetovë – Gostivar dhe Tetovë – Jazhincë, prej 50 – 100 m në aksin rrugor Veles -Katllanovë, prej 10 – 15 ...
Medial | 17-Jan-2020 18:56
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Ulje të dukshmërisë për shkak mjegullës prej 40-50 m. ka në aksin rrugor Shkup – Tetovë – Gostivar dhe Tetovë – Jazhincë, prej 50 – 100 m në aksin rrugor Veles -Katllanovë, prej 10 – 15 ...

Për shkak mjegullës ulje e dukshmërisë në disa akse rrugore
Shkup, 17 janar – Ulje të dukshmërisë për shkak mjegullës prej 40-50 m. ka në aksin rrugor Shkup – Tetovë – Gostivar dhe Tetovë – Jazhincë, prej 50 – 100 m në aksin rrugor Veles -Katllanovë, prej 10 – 15 m. në aksin ...
Koha.mk | 17-Jan-2020 18:44
Shkup, 17 janar – Ulje të dukshmërisë për shkak mjegullës prej 40-50 m. ka në aksin rrugor Shkup – Tetovë – Gostivar dhe Tetovë – Jazhincë, prej 50 – 100 m në aksin rrugor Veles -Katllanovë, prej 10 – 15 m. në aksin ...

Mjegulla ka mbuluar Tetovën dhe Gostivarin
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...
Gazeta Observer | 17-Jan-2020 12:05
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...

Mjegull në Tetovë dhe Ohër
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...
Flaka | 17-Jan-2020 11:48
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...

Mjegulla ka mbuluar Tetovën dhe Gostivarin
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 11:42
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...

Mjegull në Tetovë dhe Ohër
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...
Republika | 17-Jan-2020 11:06
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...

Mjegull në Tetovë dhe Ohër
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 10:09
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...

Mjegull në Tetovë dhe Ohër
Shkup, 17 janar – Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa ...
Koha.mk | 17-Jan-2020 10:09
Shkup, 17 janar – Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa ...

Mjegull në Tetovë dhe Ohër
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...
Albportali | 17-Jan-2020 09:42
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...

Mjegull në Tetovë dhe Ohër
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...
Shprehja | 17-Jan-2020 09:15
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...

Komunikacioni në Maqedoni pa pengesa, mjegull në Tetovë dhe Ohër
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet nëpër korsi të lagështa. Për shkak të mjegullës dukshmëria në Tetovë është në 20 metra ndërsa në Ohër 30 metra, njofton Telegrafi Maqedoni. Dendësia e ...
Telegrafi | 17-Jan-2020 08:33
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet nëpër korsi të lagështa. Për shkak të mjegullës dukshmëria në Tetovë është në 20 metra ndërsa në Ohër 30 metra, njofton Telegrafi Maqedoni. Dendësia e ...

Komunikacioni në Maqedoni pa pengesa, mjegull në Tetovë dhe Ohër
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet nëpër korsi të lagështa. Për shkak të mjegullës dukshmëria në Tetovë është në 20 metra ndërsa në Ohër 30 metra, njofton Telegrafi Maqedoni. Dendësia e ...
Arbresh | 17-Jan-2020 09:09
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet nëpër korsi të lagështa. Për shkak të mjegullës dukshmëria në Tetovë është në 20 metra ndërsa në Ohër 30 metra, njofton Telegrafi Maqedoni. Dendësia e ...

Mjegull në Tetovë dhe Ohër
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 08:48
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...

Mjegull në Tetovë dhe Ohër
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra, ndërsa në Ohër është 30 ...
Shenja | 17-Jan-2020 08:43
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra, ndërsa në Ohër është 30 ...

Zvogëlohet dukshmëria në rrugën Tetovë-Gajre
Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në rrugë me lagështi. Nga LAMM paralajmërojnë se është zvogëluar dukshmëria për shkak të mjegullave. Siç informohet dukshmëria prej Tetovës për në fshatin Gajre është 20 ...
Telegrafi | 16-Jan-2020 20:27
Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në rrugë me lagështi. Nga LAMM paralajmërojnë se është zvogëluar dukshmëria për shkak të mjegullave. Siç informohet dukshmëria prej Tetovës për në fshatin Gajre është 20 ...

Mjegull në Tetovë dhe Ohër
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...
Alsat-M | 17-Jan-2020 08:30
Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 ...

Mjegull në Tetovë dhe Ohër
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është ...
Medial | 17-Jan-2020 08:12
Shkup, 17 janar 2020 (MEDIAL) – Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër. Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved