ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/09/2020 03:19

CENSURA NË INTERNET. Në mes të kufizimeve dhe lirisë

CENSURA NË INTERNET. Në mes të kufizimeve dhe lirisë
Shumë vende kufizojnë median në një farë mënyre, qoftë përmes kufizimeve të rrepta për gazetarët që kundërshtojnë pushtetin ose duke fshirë faqet e internetit që kërkojnë të jenë të pavarura në lajme të cilat i ...
Koha.mk | 17-Jan-2020 16:02
Shumë vende kufizojnë median në një farë mënyre, qoftë përmes kufizimeve të rrepta për gazetarët që kundërshtojnë pushtetin ose duke fshirë faqet e internetit që kërkojnë të jenë të pavarura në lajme të cilat i ...

Censura në internet: Maqedonia e Veriut me më pak kufizime
Sipas hetimeve për “Censurë në internet 2020? me titullin “Harta globale e kufizimeve në internet”, Maqedonia e Veriut ndodhet në grupin e vendeve me pak kufizime online. Maqedonia e Veriut është vlerësuar me dy pikë, ...
Arbresh | 16-Jan-2020 09:37
Sipas hetimeve për “Censurë në internet 2020? me titullin “Harta globale e kufizimeve në internet”, Maqedonia e Veriut ndodhet në grupin e vendeve me pak kufizime online. Maqedonia e Veriut është vlerësuar me dy pikë, ...

Censura në internet: Maqedonia e Veriut me më pak kufizime
Sipas hetimeve për “ Censurë në internet 2020? me titullin “Harta globale e kufizimeve në internet”, Maqedonia e Veriut ndodhet në grupin e vendeve me pak kufizime online. Maqedonia e Veriut është vlerësuar me dy pikë, ...
Telegrafi | 16-Jan-2020 09:17
Sipas hetimeve për “ Censurë në internet 2020? me titullin “Harta globale e kufizimeve në internet”, Maqedonia e Veriut ndodhet në grupin e vendeve me pak kufizime online. Maqedonia e Veriut është vlerësuar me dy pikë, ...

‘Censura e internetit 2020’, Maqedonia me shumë pak kufizime online
Sipas sondazhit të Censurës në internet të titulluar “Harta globale e kufizimeve në internet”, Maqedonia Veriore është në grup me disa kufizime në internet. Vendi vlerësohet dy pikë në një shkallë 10-pikëshe, me 10 të ...
Flaka | 15-Jan-2020 22:55
Sipas sondazhit të Censurës në internet të titulluar “Harta globale e kufizimeve në internet”, Maqedonia Veriore është në grup me disa kufizime në internet. Vendi vlerësohet dy pikë në një shkallë 10-pikëshe, me 10 të ...

‘Censura e internetit 2020’, Maqedonia me shumë pak kufizime online
Shkup, 15 janar – Sipas sondazhit të Censurës në internet të titulluar “Harta globale e kufizimeve në internet”, Maqedonia Veriore është në grup me disa kufizime në internet. Vendi vlerësohet dy pikë në një shkallë ...
Koha.mk | 15-Jan-2020 22:47
Shkup, 15 janar – Sipas sondazhit të Censurës në internet të titulluar “Harta globale e kufizimeve në internet”, Maqedonia Veriore është në grup me disa kufizime në internet. Vendi vlerësohet dy pikë në një shkallë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved