ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/09/2020 06:43

3 ligje interesante do të miratohen gjatë këtij viti në Zvicër

3 ligje interesante do të miratohen gjatë këtij viti në Zvicër
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...
Aktuale.MK | 17-Jan-2020 16:47
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...

3 ligje interesante do të miratohen gjatë këtij viti në Zvicër
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...
TetovaSot | 17-Jan-2020 16:23
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...

Tri ligje interesante do të miratohen gjatë këtij viti në Zvicër
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...
IliriaNews | 17-Jan-2020 12:00
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...

Tri ligje interesante do të miratohen gjatë këtij viti në Zvicër
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...
Gazeta Observer | 17-Jan-2020 11:54
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...

Tri ligje interesante do të miratohen gjatë këtij viti në Zvicër
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...
Gazeta Express | 17-Jan-2020 11:48
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...

Tri ligje interesante do të miratohen gjatë këtij viti në Zvicër
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...
AlbInfo | 17-Jan-2020 11:21
Viti 2020 do të sjellë shumë ndryshime domethënëse në ligjet e Zvicrës, në disa fusha të ndryshme. Së fundi, shteti zviceran ka bërë të ditur se do të ketë disa ndryshme të ligjeve në 3 fusha të ndryshme në atë të ...

Vizat J-1 dhe Programi i vizitorëve të shkëmbimit
Kieran Both Çështje të Emigracionit: Për ju Avokati Kieran Both Programi i vizitorëve të shkëmbimit (EVP) u krijua me qëllim arritjen e një kuptimi më mirë të ndërsjellë mes qytetarëve të Shteteve të Bashkuara dhe atyre ...
Illyriapress | 17-Jan-2020 02:50
Kieran Both Çështje të Emigracionit: Për ju Avokati Kieran Both Programi i vizitorëve të shkëmbimit (EVP) u krijua me qëllim arritjen e një kuptimi më mirë të ndërsjellë mes qytetarëve të Shteteve të Bashkuara dhe atyre ...

Bizneset që trajnojnë punonjës, qeveria u heq pagat dhe sigurimet për 4 muaj
Qeveria do të financojë për katër muaj pagën minimale dhe sigurimet shoqërore për punëkërkuesit në procesin e trajnimit. Më këtë vendim punëdhënësit do të lehtësohen së paku nga kostot e pagesës së sigurimeve shoqërore ...
Monitor | 16-Jan-2020 22:42
Qeveria do të financojë për katër muaj pagën minimale dhe sigurimet shoqërore për punëkërkuesit në procesin e trajnimit. Më këtë vendim punëdhënësit do të lehtësohen së paku nga kostot e pagesës së sigurimeve shoqërore ...

Tri ligje të reja shëndetësore do të aprovohen në Zvicër gjatë këtij viti
Në Zvicër gjatë vitit 2020 do të ketë ndryshime më domethënëse, me theks të veçantë në tri ligje që do të ndodhin këtë vit, transmeton albinfo.ch. Meqenëse Zvicra është Republikë federale e parlamentare, me demokraci të ...
AlbInfo | 16-Jan-2020 10:58
Në Zvicër gjatë vitit 2020 do të ketë ndryshime më domethënëse, me theks të veçantë në tri ligje që do të ndodhin këtë vit, transmeton albinfo.ch. Meqenëse Zvicra është Republikë federale e parlamentare, me demokraci të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved