ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/09/2020 02:17

Zaev: Luftë të pa-kompromis kundër korrupsionit

Zaev: Luftë të pa-kompromis kundër korrupsionit
Në Ditën ndërkombëtare kundër korrupsionit, kryeministri i vendit Zoran Zaev në profilin e tij në Facebook shkruan: “Sot ka vullnet të madh serioz politik dhe gatishmëri për përballje me korrupsionin në vendin tonë. ...
Alsat-M | 09-Dec-2019 12:57
Në Ditën ndërkombëtare kundër korrupsionit, kryeministri i vendit Zoran Zaev në profilin e tij në Facebook shkruan: “Sot ka vullnet të madh serioz politik dhe gatishmëri për përballje me korrupsionin në vendin tonë. ...

Zaev: Ekziston vullnet politik dhe gatishmëri për përballje me korrupsionin
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, përmes një postimi në faqen e tij në Facebook e ka kujtuar Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit. Ai thotë se ka vullnet politik dhe gatishmëri për përballje ...
Telegrafi | 09-Dec-2019 12:30
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, përmes një postimi në faqen e tij në Facebook e ka kujtuar Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit. Ai thotë se ka vullnet politik dhe gatishmëri për përballje ...

Zaev: Ekziston vullnet politik për luftimin e korrupsionit
Sot është Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ditë kur përkujtohemi se rastet e korrupsionit janë kërcënimet më të mëdha për shoqërinë, shkroi Zoran Zaev ë profilin e tij në Fejsbuk. “Sot ka vullnet të madh ...
Gazeta Express | 09-Dec-2019 12:36
Sot është Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ditë kur përkujtohemi se rastet e korrupsionit janë kërcënimet më të mëdha për shoqërinë, shkroi Zoran Zaev ë profilin e tij në Fejsbuk. “Sot ka vullnet të madh ...

Zaev: Ekziston vullnet serioz politik dhe gatishmëri për përballje me korrupsionin
Sot është Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ditë kur përkujtohemi se rastet e korrupsionit janë kërcënimet më të mëdha për shoqërinë, shkroi Zoran Zaev ë profilin e tij në Fejsbuk. “Sot ka vullnet të madh ...
Shenja | 09-Dec-2019 12:19
Sot është Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ditë kur përkujtohemi se rastet e korrupsionit janë kërcënimet më të mëdha për shoqërinë, shkroi Zoran Zaev ë profilin e tij në Fejsbuk. “Sot ka vullnet të madh ...

Zaev: Ekziston vullnet serioz politik dhe gatishmëri për përballje me korrupsionin
Sot është Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ditë kur përkujtohemi se rastet e korrupsionit janë kërcënimet më të mëdha për shoqërinë, shkroi Zoran Zaev ë profilin e tij në Fejsbuk. “Sot ka vullnet të madh ...
Arbresh | 09-Dec-2019 12:18
Sot është Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ditë kur përkujtohemi se rastet e korrupsionit janë kërcënimet më të mëdha për shoqërinë, shkroi Zoran Zaev ë profilin e tij në Fejsbuk. “Sot ka vullnet të madh ...

Zaev: Ekziston vullnet serioz politik dhe gatishmëri për përballje me korrupsionin
Shkup, 9 dhjetor – Sot është Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ditë kur përkujtohemi se rastet e korrupsionit janë kërcënimet më të mëdha për shoqërinë, shkroi Zoran Zaev ë profilin e tij në Fejsbuk. “Sot ...
Koha.mk | 09-Dec-2019 12:06
Shkup, 9 dhjetor – Sot është Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ditë kur përkujtohemi se rastet e korrupsionit janë kërcënimet më të mëdha për shoqërinë, shkroi Zoran Zaev ë profilin e tij në Fejsbuk. “Sot ...

Zaev: Ekziston vullnet serioz politik dhe gatishmëri për përballje me korrupsionin
Shkup, 9 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Sot është Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ditë kur përkujtohemi se rastet e korrupsionit janë kërcënimet më të mëdha për shoqërinë, shkroi Zoran Zaev ë profilin e tij në ...
Medial | 09-Dec-2019 12:00
Shkup, 9 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Sot është Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ditë kur përkujtohemi se rastet e korrupsionit janë kërcënimet më të mëdha për shoqërinë, shkroi Zoran Zaev ë profilin e tij në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved