ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/09/2020 04:03

Testohet për herë të parë në botë gjallesa hibride, miksimi i një derri me majmun

Testohet për herë të parë në botë gjallesa hibride, miksimi i një derri me majmun
Është provuar krijimi i rastit të parë të gjallesave hibride majmun plus derr në botë dhe qëllimi përfundimtar është rritja e organeve njerëzore te kafshët dhe më pas transplantimi i tyre në pacientë që do të kenë ...
Standard | 09-Dec-2019 12:18
Është provuar krijimi i rastit të parë të gjallesave hibride majmun plus derr në botë dhe qëllimi përfundimtar është rritja e organeve njerëzore te kafshët dhe më pas transplantimi i tyre në pacientë që do të kenë ...

Hibridet e derrave dhe majmunëve të krijuar në Kinë nuk jetuan gjatë
Hibridet e para të derrit dhe majmunëve u krijuan në Kinë, por nuk kanë mbijetuar për më shumë se shtatë ditë, sipas shkencëtarëve atje. “Kjo është hera e parë që majmunët dhe derrat janë krijuar me sukses,” tha Tang ...
Koha.net | 09-Dec-2019 09:16
Hibridet e para të derrit dhe majmunëve u krijuan në Kinë, por nuk kanë mbijetuar për më shumë se shtatë ditë, sipas shkencëtarëve atje. “Kjo është hera e parë që majmunët dhe derrat janë krijuar me sukses,” tha Tang ...

Testohet për herë të parë në botë gjallesa hibride
Është provuar krijimi i rastit të parë të gjallesave hibride majmun plus derr në botë dhe qëllimi përfundimtar është rritja e organeve njerëzore te kafshët dhe më pas transplantimi i tyre në pacientë që do të kenë ...
Telegraf | 08-Dec-2019 18:16
Është provuar krijimi i rastit të parë të gjallesave hibride majmun plus derr në botë dhe qëllimi përfundimtar është rritja e organeve njerëzore te kafshët dhe më pas transplantimi i tyre në pacientë që do të kenë ...

Shkencëtarët kinezë krijojnë hibridet e para të derrave dhe majmunëve
Hibridet e para të derrit dhe majmunëve u krijuan në Kinë, por nuk kanë mbijetuar për më shumë se shtatë ditë, sipas shkencëtarëve atje.
Kosova Press | 08-Dec-2019 22:48
Hibridet e para të derrit dhe majmunëve u krijuan në Kinë, por nuk kanë mbijetuar për më shumë se shtatë ditë, sipas shkencëtarëve atje.

Shkencëtarët kinezë “përziejnë” derrin me majmunin
Shkencëtarët kinezë kanë arritur të sjellin në jetë “një përzierje” të majmunit me derrin. Synimi i këtij eksperimenti, rritja e një gjallese te trupi i një gjallese tjetër, është që një ditë të rriten organe të njeriut ...
Telegrafi | 08-Dec-2019 00:04
Shkencëtarët kinezë kanë arritur të sjellin në jetë “një përzierje” të majmunit me derrin. Synimi i këtij eksperimenti, rritja e një gjallese te trupi i një gjallese tjetër, është që një ditë të rriten organe të njeriut ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved