ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/09/2020 01:57

Më shumë se dy e treta e qytetarëve në referendum do të votonin për anëtarësim në NATO

Më shumë se dy e treta e qytetarëve në referendum do të votonin për anëtarësim në NATO
Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votonte për hyrjen e Maqedonisë në NATO nëse nesër do të mbahej në referendum. Ky është rezultati anketës që ‘Detektor’ e përpunoi me Institutin për Hulumtime Politike Shkup. ...
Aktuale.MK | 09-Dec-2019 08:25
Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votonte për hyrjen e Maqedonisë në NATO nëse nesër do të mbahej në referendum. Ky është rezultati anketës që ‘Detektor’ e përpunoi me Institutin për Hulumtime Politike Shkup. ...

Më shumë se dy e treta e qytetarëve në referendum do të votonin për anëtarësim në NATO
Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votojnë për hyrje të Maqedonisë së Veriut në NATO nëse nesër mbahet referendum, tregon hulumtimi më i ri i mendimit publik që për emisionin “Detektor” në Televizionin Sitell e ...
Flaka | 08-Dec-2019 23:24
Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votojnë për hyrje të Maqedonisë së Veriut në NATO nëse nesër mbahet referendum, tregon hulumtimi më i ri i mendimit publik që për emisionin “Detektor” në Televizionin Sitell e ...

Më shumë se dy e treta e qytetarëve në referendum do të votonin për anëtarësim në NATO
Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votonte për hyrjen e Maqedonisë në NATO nëse nesër do të mbahej në referendum. Ky është rezultati anketës që ‘Detektor’ e përpunoi me Institutin për Hulumtime Politike Shkup. ...
Arbresh | 08-Dec-2019 22:36
Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votonte për hyrjen e Maqedonisë në NATO nëse nesër do të mbahej në referendum. Ky është rezultati anketës që ‘Detektor’ e përpunoi me Institutin për Hulumtime Politike Shkup. ...

“Detektor”: Më shumë se dy e treta e qytetarëve në referendum do të votonin për anëtarësim në NATO
Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votojnë për hyrje të Maqedonisë së Veriut në NATO nëse nesër mbahet referendum, tregon hulumtimi më i ri i mendimit publik që për emisionin “Detektor” në Televizionin Sitell e ...
TetovaSot | 08-Dec-2019 21:45
Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votojnë për hyrje të Maqedonisë së Veriut në NATO nëse nesër mbahet referendum, tregon hulumtimi më i ri i mendimit publik që për emisionin “Detektor” në Televizionin Sitell e ...

Më shumë se dy e treta e qytetarëve në referendum do të votonin për anëtarësim në NATO
Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votonte për hyrjen e Maqedonisë në NATO nëse nesër do të mbahej në referendum. Ky është rezultati anketës që ‘Detektor’ e përpunoi me Institutin për Hulumtime Politike Shkup. ...
Telegrafi | 08-Dec-2019 20:33
Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votonte për hyrjen e Maqedonisë në NATO nëse nesër do të mbahej në referendum. Ky është rezultati anketës që ‘Detektor’ e përpunoi me Institutin për Hulumtime Politike Shkup. ...

Dy e treta e qytetarëve në referendum do të votonin për anëtarësim në NATO (Infografik)
Shkup, 8 dhjetor – Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votojnë për hyrje të Maqedonisë së Veriut në NATO nëse nesër mbahet referendum, tregon hulumtimi më i ri i mendimit publik që për emisionin “Detektor” në ...
Koha.mk | 08-Dec-2019 21:12
Shkup, 8 dhjetor – Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votojnë për hyrje të Maqedonisë së Veriut në NATO nëse nesër mbahet referendum, tregon hulumtimi më i ri i mendimit publik që për emisionin “Detektor” në ...

“Detektor”: Më shumë se dy e treta e qytetarëve në referendum do të votonin për anëtarësim në NATO
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votojnë për hyrje të Maqedonisë së Veriut në NATO nëse nesër mbahet referendum, tregon hulumtimi më i ri i mendimit publik që për emisionin ...
Medial | 08-Dec-2019 20:08
Shkup, 8 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Më shumë se dy e treta e qytetarëve do të votojnë për hyrje të Maqedonisë së Veriut në NATO nëse nesër mbahet referendum, tregon hulumtimi më i ri i mendimit publik që për emisionin ...

Ja si qëndron rejtingu i partive në Maqedoni, publikohet anketa e re
Sondazhi i fundit nga Instituti për Kërkime Politike në Shkup (IPIS) tregon epërsinë e VMRO-DPMNE-së tek kampi maqedonas, ndërsa BDI tek kampi shqiptar. Por kjo anketë tregon rritje të ASH-së. Anketa u realizua gjatë ...
Ina-Online | 08-Dec-2019 13:08
Sondazhi i fundit nga Instituti për Kërkime Politike në Shkup (IPIS) tregon epërsinë e VMRO-DPMNE-së tek kampi maqedonas, ndërsa BDI tek kampi shqiptar. Por kjo anketë tregon rritje të ASH-së. Anketa u realizua gjatë ...

Anketa: BDI fituese absolute e zgjedhjeve më 12 prill
Sondazhi i fundit nga Instituti për Kërkime Politike në Shkup (IPIS) bën fituese absolute BDI-në te partitë shqiptare informon Tetova sot.Ky Institut kreu një studim të shkurtër ndërmjet periudhës 2 dhe 6 dhjetor 2019 ...
Aktuale.MK | 08-Dec-2019 12:26
Sondazhi i fundit nga Instituti për Kërkime Politike në Shkup (IPIS) bën fituese absolute BDI-në te partitë shqiptare informon Tetova sot.Ky Institut kreu një studim të shkurtër ndërmjet periudhës 2 dhe 6 dhjetor 2019 ...

Anketa: BDI fituese absolute e zgjedhjeve më 12 prill
Sondazhi i fundit nga Instituti për Kërkime Politike në Shkup (IPIS) bën fituese absolute BDI-në te partitë shqiptare informon Tetova sot.Ky Institut kreu një studim të shkurtër ndërmjet periudhës 2 dhe 6 dhjetor 2019 ...
TetovaSot | 08-Dec-2019 12:00
Sondazhi i fundit nga Instituti për Kërkime Politike në Shkup (IPIS) bën fituese absolute BDI-në te partitë shqiptare informon Tetova sot.Ky Institut kreu një studim të shkurtër ndërmjet periudhës 2 dhe 6 dhjetor 2019 ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved