ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/09/2020 02:57

Mbahet “Sfida e kodimit” në kuadër të programit “Shkollat e shekullit 21”

Mbahet “Sfida e kodimit” në kuadër të programit “Shkollat e shekullit 21”
“Sfida…” do të përdorë pajisjen micro:bit të BBC-së për t’ju mundësuar nxënësve të zhvillojnë projekte që i përgjigjen Qëllimeve të Zhvillimit të Qëndrueshëm (SDGs) dhe që eksplorojnë zgjidhje për problemet e jetës së ...
Lajminet | 09-Dec-2019 07:44
“Sfida…” do të përdorë pajisjen micro:bit të BBC-së për t’ju mundësuar nxënësve të zhvillojnë projekte që i përgjigjen Qëllimeve të Zhvillimit të Qëndrueshëm (SDGs) dhe që eksplorojnë zgjidhje për problemet e jetës së ...

Mbahet “Sfida e kodimit” në kuadër të programit “Shkollat e shekullit 21”
Sfida e Kodimit” organizohet në kuadër të programit “Shkollat e shekullit 21” dhe synon të përfshijë të frymëzojë të rinjtë në Kosovë të zgjidhin probleme të jetës së përditshme, me të cilat përballen shkollat dhe ...
InFokusi | 09-Dec-2019 07:31
Sfida e Kodimit” organizohet në kuadër të programit “Shkollat e shekullit 21” dhe synon të përfshijë të frymëzojë të rinjtë në Kosovë të zgjidhin probleme të jetës së përditshme, me të cilat përballen shkollat dhe ...

Mbahet “Sfida e kodimit” në kuadër të programit “Shkollat e shekullit 21”
“Sfida e Kodimit” organizohet në kuadër të programit “Shkollat e shekullit 21” dhe synon të përfshijë të frymëzojë të rinjtë në Kosovë të zgjidhin probleme të jetës së përditshme, me të cilat përballen shkollat dhe ...
Indeks Online | 09-Dec-2019 07:28
“Sfida e Kodimit” organizohet në kuadër të programit “Shkollat e shekullit 21” dhe synon të përfshijë të frymëzojë të rinjtë në Kosovë të zgjidhin probleme të jetës së përditshme, me të cilat përballen shkollat dhe ...

Mbahet “Sfida e kodimit” në kuadër të programit “Shkollat e shekullit 21”
“Sfida e Kodimit” organizohet në kuadër të programit “Shkollat e shekullit 21” dhe synon të përfshijë të frymëzojë të rinjtë në Kosovë të zgjidhin probleme të jetës së përditshme, me të cilat përballen shkollat dhe ...
Kosova Press | 09-Dec-2019 07:25
“Sfida e Kodimit” organizohet në kuadër të programit “Shkollat e shekullit 21” dhe synon të përfshijë të frymëzojë të rinjtë në Kosovë të zgjidhin probleme të jetës së përditshme, me të cilat përballen shkollat dhe ...

Ngjarjet e datës 9 dhjetor
Organizata PEN dhe Lëvizja Shkenca për Ndryshim, do të organizojnë kampanjën kundër ndotjes së ajrit në sheshin e Prishtinës. (Sheshi “Nëna Terezë”, ora 07:00)
Kosova Press | 09-Dec-2016 06:57
Organizata PEN dhe Lëvizja Shkenca për Ndryshim, do të organizojnë kampanjën kundër ndotjes së ajrit në sheshin e Prishtinës. (Sheshi “Nëna Terezë”, ora 07:00)

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved