ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/09/2020 05:48

Këshilla të vlefshme: Si t’ia dilni gjatë vozitjes në mjegull

Këshilla të vlefshme: Si t’ia dilni gjatë vozitjes në mjegull
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e një makine. Çdo ditë dëgjojmë paralajmërime nga ata që janë përgjegjës për dukshmëri të dobët dhe këshilla për të rregulluar shpejtësinë e automjeteve në ...
EkonomiaOnline | 09-Dec-2019 11:16
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e një makine. Çdo ditë dëgjojmë paralajmërime nga ata që janë përgjegjës për dukshmëri të dobët dhe këshilla për të rregulluar shpejtësinë e automjeteve në ...

Këshilla të vlefshme: Si t’ia dilni gjatë vozitjes në mjegull
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e një makine. Çdo ditë dëgjojmë paralajmërime nga ata që janë përgjegjës për dukshmëri të dobët dhe këshilla për të rregulluar shpejtësinë e automjeteve në ...
Albportali | 09-Dec-2019 09:31
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e një makine. Çdo ditë dëgjojmë paralajmërime nga ata që janë përgjegjës për dukshmëri të dobët dhe këshilla për të rregulluar shpejtësinë e automjeteve në ...

Këshilla se si të vozitni në mjegull
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e automjeteve. Nëse nuk ka ngricë dhe borë, ka mjegull, e cila ndonjëherë është më e rrezikshme për shoferët sesa reshjet e borës. Çdo ditë dëgjojmë ...
Koha.net | 08-Dec-2019 23:24
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e automjeteve. Nëse nuk ka ngricë dhe borë, ka mjegull, e cila ndonjëherë është më e rrezikshme për shoferët sesa reshjet e borës. Çdo ditë dëgjojmë ...

Këshilla të vlefshme: Si t’ia dilni gjatë vozitjes në mjegull
Çdo ditë dëgjojmë paralajmërime nga ata që janë përgjegjës për dukshmëri të dobët dhe këshilla për të rregulluar shpejtësinë e automjeteve në kushtet e trafikut. Çfarë nënkupton saktësisht kjo kur hasim në një mjegull ...
Lajminet | 08-Dec-2019 22:28
Çdo ditë dëgjojmë paralajmërime nga ata që janë përgjegjës për dukshmëri të dobët dhe këshilla për të rregulluar shpejtësinë e automjeteve në kushtet e trafikut. Çfarë nënkupton saktësisht kjo kur hasim në një mjegull ...

Si t’ia dilni gjatë vozitjes në mjegull ?
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e një makine. Nëse nuk ka ngricë dhe borë, ka mjegull, e cila ndonjëherë është më e rrezikshme për shoferët sesa reshjet e borës. Çdo ditë dëgjojmë ...
Medial | 08-Dec-2019 22:19
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e një makine. Nëse nuk ka ngricë dhe borë, ka mjegull, e cila ndonjëherë është më e rrezikshme për shoferët sesa reshjet e borës. Çdo ditë dëgjojmë ...

Këshilla: Ja se si të ia dilni gjatë vozitjes në mjegull!
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e një makine. Nëse nuk ka ngricë dhe borë, ka mjegull, e cila ndonjëherë është më e rrezikshme për shoferët sesa reshjet e borës. Çdo ditë dëgjojmë ...
InFokusi | 08-Dec-2019 22:09
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e një makine. Nëse nuk ka ngricë dhe borë, ka mjegull, e cila ndonjëherë është më e rrezikshme për shoferët sesa reshjet e borës. Çdo ditë dëgjojmë ...

Si t’ia dilni gjatë vozitjes në mjegull?
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e një makine. Nëse nuk ka ngricë dhe borë, ka mjegull, e cila ndonjëherë është më e rrezikshme për shoferët sesa reshjet e borës.
Kosova Press | 08-Dec-2019 22:06
Dhjetori është një nga muajt më të pakëndshëm për drejtimin e një makine. Nëse nuk ka ngricë dhe borë, ka mjegull, e cila ndonjëherë është më e rrezikshme për shoferët sesa reshjet e borës.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved