ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/09/2020 05:02

Greva paralizon trafikun në Paris

Greva paralizon trafikun në Paris
Në ditën e pestë të grevës kundër reformës së sistemit të pensioneve në Francë, trafiku në Paris është paralizuar pasi disa linja metro janë pezulluar dhe mijëra nisje të trenave janë anuluar. Rrjeti Kombëtar Hekurudhor ...
Koha.net | 09-Dec-2019 14:15
Në ditën e pestë të grevës kundër reformës së sistemit të pensioneve në Francë, trafiku në Paris është paralizuar pasi disa linja metro janë pezulluar dhe mijëra nisje të trenave janë anuluar. Rrjeti Kombëtar Hekurudhor ...

Greva bllokon trafikun në Paris
Në ditën e pestë të grevës kundër reformës së sistemit të pensioneve në Francë, trafiku në Paris është paralizuar pasi disa linja metro janë pezulluar dhe mijëra nisje të trenave janë anuluar. Rrjeti Kombëtar Hekurudhor ...
AlbInfo | 09-Dec-2019 13:42
Në ditën e pestë të grevës kundër reformës së sistemit të pensioneve në Francë, trafiku në Paris është paralizuar pasi disa linja metro janë pezulluar dhe mijëra nisje të trenave janë anuluar. Rrjeti Kombëtar Hekurudhor ...

Greva paralizon trafikun në Paris
Në ditën e pestë të grevës kundër reformës së sistemit të pensioneve në Francë, trafiku në Paris është paralizuar pasi disa linja metro janë pezulluar dhe mijëra nisje të trenave janë anuluar. Rrjeti Kombëtar Hekurudhor ...
Alsat-M | 09-Dec-2019 13:03
Në ditën e pestë të grevës kundër reformës së sistemit të pensioneve në Francë, trafiku në Paris është paralizuar pasi disa linja metro janë pezulluar dhe mijëra nisje të trenave janë anuluar. Rrjeti Kombëtar Hekurudhor ...

Greva në Paris, bllokon mijëra nisje trenash
Në ditën e pestë të grevës kundër reformës së sistemit të pensioneve në Francë, trafiku në Paris është paralizuar pasi disa linja metro janë pezulluar dhe mijëra nisje të trenave janë anuluar. Rrjeti Kombëtar Hekurudhor ...
Indeks Online | 09-Dec-2019 13:01
Në ditën e pestë të grevës kundër reformës së sistemit të pensioneve në Francë, trafiku në Paris është paralizuar pasi disa linja metro janë pezulluar dhe mijëra nisje të trenave janë anuluar. Rrjeti Kombëtar Hekurudhor ...

Greva paralizon trafikun në Paris
Në ditën e pestë të grevës kundër reformës së sistemit të pensioneve në Francë, trafiku në Paris është paralizuar pasi disa linja metro janë pezulluar dhe mijëra nisje të trenave janë anuluar.
Kosova Press | 09-Dec-2019 12:57
Në ditën e pestë të grevës kundër reformës së sistemit të pensioneve në Francë, trafiku në Paris është paralizuar pasi disa linja metro janë pezulluar dhe mijëra nisje të trenave janë anuluar.

Franca e paralizuar nga greva, transporti në kaos
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...
Arbresh | 07-Dec-2019 19:28
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...

Franca e paralizuar nga greva, transporti në kaos
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...
InFokusi | 07-Dec-2019 18:22
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...

Franca e paralizuar nga greva, transporti në kaos
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...
EkonomiaOnline | 07-Dec-2019 17:34
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...

Franca e paralizuar nga greva, transporti në kaos
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...
Gazeta Express | 07-Dec-2019 17:25
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...

Franca e paralizuar nga greva, transporti në kaos
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...
Gazeta Observer | 07-Dec-2019 15:46
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...

Franca e paralizuar nga greva, transporti në kaos
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...
Indeks Online | 07-Dec-2019 15:37
Greva kundër reformës në pensione ka zhytur Francën në kaos. Transporti në qytetet kryesore të këtij shteti vijon të jetë i paralizuar, ndërsa zemërimi i qytetarëve sa vjen e shtohet. Në ato pak linja funksionale të ...

1.5 milionë francezë në rrugë kundër reformës së pensioneve, qeveria s’tërhiqet
Më shumë se 1.5 milionë protestues në të gjithë Francën vijuan qëndresën e tyre ndaj kreut të shtetit ndërsa qeveria ka kundërshtuar të tërhiqet nga reforma e premtuar e pensioneve. Kryeministri Edouard Philippe ka ...
VizionPlus | 07-Dec-2019 13:57
Më shumë se 1.5 milionë protestues në të gjithë Francën vijuan qëndresën e tyre ndaj kreut të shtetit ndërsa qeveria ka kundërshtuar të tërhiqet nga reforma e premtuar e pensioneve. Kryeministri Edouard Philippe ka ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved