ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/08/2020 05:05

Gjyqtari Ahmet Jangulli del përfundimisht nga sistemi

Gjyqtari Ahmet Jangulli del përfundimisht nga sistemi
Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi të hënën më datë 18 nëntor lënien në fuqi të vendimit nr.67, datë 5 dhjetor 2018 të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për shkarkimin nga detyra të gjyqtarit të Gjykatës ...
GazetaTema | 18-Nov-2019 20:24
Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi të hënën më datë 18 nëntor lënien në fuqi të vendimit nr.67, datë 5 dhjetor 2018 të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për shkarkimin nga detyra të gjyqtarit të Gjykatës ...

Gjyqtari Sokol Ibi u konfirmua pavarësisht ‘rekrutimeve të parregullta’
Një denoncim anonim për rekrutimin në kundërshtim me ligjin të sekretareve gjyqësore u gjet i drejtë nga KPK, e cila vendosi megjithatë t’i jepte notë kaluese kryetarit të Gjykatës Administrative të Korçës për aftësitë ...
GazetaTema | 18-Nov-2019 19:07
Një denoncim anonim për rekrutimin në kundërshtim me ligjin të sekretareve gjyqësore u gjet i drejtë nga KPK, e cila vendosi megjithatë t’i jepte notë kaluese kryetarit të Gjykatës Administrative të Korçës për aftësitë ...

Tre versionet për blerjen e një apartamenti penalizuan Luan Hasnezirin
Gjyqtari i Gjykatës së Krimeve të Rënda, Luan Hasneziri, i shkarkuar nga KPK, dha versione të ndryshme mbi blerjen e një shtëpie, ndërsa iu gjetën probleme në deklarimin e gjendjes cash. KPK rrëzoi pretendimet e DSIK-së ...
GazetaTema | 18-Nov-2019 17:38
Gjyqtari i Gjykatës së Krimeve të Rënda, Luan Hasneziri, i shkarkuar nga KPK, dha versione të ndryshme mbi blerjen e një shtëpie, ndërsa iu gjetën probleme në deklarimin e gjendjes cash. KPK rrëzoi pretendimet e DSIK-së ...

Skeda e pasurisë së deklaruar –Kleanth Zeka –prokuror i Apelit Vlorë
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Prokurori i Apelit të Vlorës, Kleanth Zeka do të përballet të mërkurën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ...
Reporter | 19-Nov-2019 20:43
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Prokurori i Apelit të Vlorës, Kleanth Zeka do të përballet të mërkurën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ...

Del nesër para Vetingut, kush është gjyqtari i Apelit të Durrësit dhe problemet të cilësuara si “flamuj të kuq” që ai ka me pasurinë
Postuar: 19/11/2019 - 19:36 Gjyqtari i Gjykatës së Apelit të Durrësit, Arben Vrioni do të dalë ditën e nesërme para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Trupa gjyqësore që po kryen procesin e vetingut për Vrionin ...
Sot.Al | 19-Nov-2019 19:38
Postuar: 19/11/2019 - 19:36 Gjyqtari i Gjykatës së Apelit të Durrësit, Arben Vrioni do të dalë ditën e nesërme para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Trupa gjyqësore që po kryen procesin e vetingut për Vrionin ...

Skeda e pasurisë së deklaruar –Arben Vrioni –Gjykata e Apelit Durrës
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Gjyqtari i Apelit të Durrësit, Arben Vrioni do të përballet të mërkurën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ...
Reporter | 19-Nov-2019 18:42
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Gjyqtari i Apelit të Durrësit, Arben Vrioni do të përballet të mërkurën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Si ka ...

Denoncimi anonim tek vëzhguesit ndërkombëtarë të ONM-së mbi punësimin e sekretares, KPK jep vendimin për gjyqtarin e Korçës
Postuar: 18/11/2019 - 20:45 ?Komisioni i Pavarur ka vendosur të konfirmojë në detyrë kryetarin e Gjykatës Administrative të Korçës, Sokol Ibi Komisioni konstatoi megjithatë probleme dhe parregullsi në rekrutimin e ...
Sot.Al | 18-Nov-2019 20:48
Postuar: 18/11/2019 - 20:45 ?Komisioni i Pavarur ka vendosur të konfirmojë në detyrë kryetarin e Gjykatës Administrative të Korçës, Sokol Ibi Komisioni konstatoi megjithatë probleme dhe parregullsi në rekrutimin e ...

KPA lë në fuqi vendimin e KPK për gjyqtarin e Shkodrës Ahmet Jangulli
Kolegji i Posaçëm i Apelimit lë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për gjyqtarin Ahmet Jangulli. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi një vit më parë gjyqtarin e Gjykatës Administrative të ...
ABCNews | 18-Nov-2019 18:18
Kolegji i Posaçëm i Apelimit lë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për gjyqtarin Ahmet Jangulli. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi një vit më parë gjyqtarin e Gjykatës Administrative të ...

Gjyqtari Ahmet Jangulli del përfundimisht nga sistemi
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Kolegji i Posaçëm i Apelimit vendosi unanimisht në dhomë këshillimi lënien në fuqi të vendimit të shkallës së parë për ...
Reporter | 18-Nov-2019 18:52
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Kolegji i Posaçëm i Apelimit vendosi unanimisht në dhomë këshillimi lënien në fuqi të vendimit të shkallës së parë për ...

Gjyqtari Sokol Ibi u konfirmua pavarësisht ‘rekrutimeve të parregullta’
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Një denoncim anonim për rekrutimin në kundërshtim me ligjin të sekretareve gjyqësore u gjet i drejtë nga KPK, e cila vendosi ...
Reporter | 18-Nov-2019 18:31
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Një denoncim anonim për rekrutimin në kundërshtim me ligjin të sekretareve gjyqësore u gjet i drejtë nga KPK, e cila vendosi ...

Shkarkohet gjyqtari i Apelit, nuk justifikoi dot lekët dhe pasurinë
Nje tjeter gjyqtar ka ngecur ne rrjeten e vetingut. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi nga detyra gjyqtarin e Apelit te Durresit Arjan Balliu. Komisioneret kishin siguruar te dhena nga te cilat rezultonte se ...
VizionPlus | 18-Nov-2019 11:34
Nje tjeter gjyqtar ka ngecur ne rrjeten e vetingut. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi nga detyra gjyqtarin e Apelit te Durresit Arjan Balliu. Komisioneret kishin siguruar te dhena nga te cilat rezultonte se ...

Ngeci në Vetting nga problemet me pasurinë, KPA merr vendimin final për gjyqtarin e Administratives Shkodër
Postuar: 18/11/2019 - 18:29 Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka lënë në fuqi vendimin e KPK për të përjashtuar nga detyra gjyqtarin e Administratives Shkodër, Ahmet Jangulli. Trupi gjykues i Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, ...
Sot.Al | 18-Nov-2019 18:31
Postuar: 18/11/2019 - 18:29 Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka lënë në fuqi vendimin e KPK për të përjashtuar nga detyra gjyqtarin e Administratives Shkodër, Ahmet Jangulli. Trupi gjykues i Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, ...

Probleme me pasurinë, shkarkohet nga detyra gjyqtari i Gjykatës së Apelit Durrës
Shkarkohet nga detyra gjyqtari i Gjykatës së Apelit Durrës Arjan Balliu. Vendimi është marrë sot nga KPK-ja pasi rezultoi se gjyqtari kishte probleme me pasurinë. Balliu u përball në seancën dëgjimore të 11 nëntorit me ...
Telegraf | 18-Nov-2019 11:23
Shkarkohet nga detyra gjyqtari i Gjykatës së Apelit Durrës Arjan Balliu. Vendimi është marrë sot nga KPK-ja pasi rezultoi se gjyqtari kishte probleme me pasurinë. Balliu u përball në seancën dëgjimore të 11 nëntorit me ...

Vettingu: Pasuria shkarkon nga detyra Arjan Balliun, gjyqtarin e Apelit të Durrësit
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin Arjan Balliu. Ky i fundit ushtronte detyrën e gjyqtarit në Gjykatën e Apelit në Durrës. Gjyqtari i Gjykatës së Apelit Durrës, Arjan Balliu u përball ...
GazetaTema | 18-Nov-2019 11:05
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin Arjan Balliu. Ky i fundit ushtronte detyrën e gjyqtarit në Gjykatën e Apelit në Durrës. Gjyqtari i Gjykatës së Apelit Durrës, Arjan Balliu u përball ...

Tre versionet për blerjen e një apartamenti penalizuan Luan Hasnezirin
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Gjyqtari i Gjykatës së Krimeve të Rënda, Luan Hasneziri, i shkarkuar nga KPK, dha versione të ndryshme mbi blerjen e një ...
Reporter | 18-Nov-2019 16:58
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Gjyqtari i Gjykatës së Krimeve të Rënda, Luan Hasneziri, i shkarkuar nga KPK, dha versione të ndryshme mbi blerjen e një ...

Dy anëtarët e “Kushtetueses” rrezikojnë të ngecin në Vetting
Dy të emëruarit dhe të betuarit e Ilir Metës për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, Besnik Muçi dhe Marsida Xhaferrllari rrezikojnë të mbeten në “rrjetën” e Vettingut brenda nëntorit. Në datë 27 nëntor, Kolegji i Posaçëm ...
Gazeta Dita | 18-Nov-2019 12:18
Dy të emëruarit dhe të betuarit e Ilir Metës për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, Besnik Muçi dhe Marsida Xhaferrllari rrezikojnë të mbeten në “rrjetën” e Vettingut brenda nëntorit. Në datë 27 nëntor, Kolegji i Posaçëm ...

Gjykata Kushtetuese/ Në rrezik njëri pas tjetrit të betuarit e Metës
Dy të emëruarit dhe të betuarit e Ilir Metës për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, Besnik Muçi dhe Marsida Xhaferrllari rrezikojnë të mbeten në “rrjetën” e Vettingut brenda nëntorit. Në datë 27 nëntor, Kolegji i Posaçëm ...
Lexo | 18-Nov-2019 12:12
Dy të emëruarit dhe të betuarit e Ilir Metës për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, Besnik Muçi dhe Marsida Xhaferrllari rrezikojnë të mbeten në “rrjetën” e Vettingut brenda nëntorit. Në datë 27 nëntor, Kolegji i Posaçëm ...

Vettingu/ Shkarkohet nga detyra gjyqtari i Apelit të Durrësit
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Apelit të Durrësit, Arjan Balliu. Balliu u përball në seancën dëgjimore të 11 nëntorit me KPK për një raport negativ financiar, dyshimet për ...
Dritare | 18-Nov-2019 12:06
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin e Apelit të Durrësit, Arjan Balliu. Balliu u përball në seancën dëgjimore të 11 nëntorit me KPK për një raport negativ financiar, dyshimet për ...

“Kushtetuesja”, të betuarit e Metës në rrezik: Më 21 nëntor shkarkohet Besnik Muçi nga Vettingu, më 27 nëntor Marsida Xhaferrllari
Dy të emëruarit dhe të betuarit e Ilir Metës për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, Besnik Muçi dhe Marsida Xhaferrllari rrezikojnë të mbeten në “rrjetën” e Vettingut brenda nëntorit. Në datë 27 nëntor, Kolegji i Posaçëm ...
GazetaTema | 18-Nov-2019 10:52
Dy të emëruarit dhe të betuarit e Ilir Metës për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, Besnik Muçi dhe Marsida Xhaferrllari rrezikojnë të mbeten në “rrjetën” e Vettingut brenda nëntorit. Në datë 27 nëntor, Kolegji i Posaçëm ...

KPK shkarkon nga detyra gjyqtarin Arjan Balliu
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shpalli të hënën në mëngjes masën administrative për gjyqtarin e Gjykatës së Apelit ...
Reporter | 18-Nov-2019 11:18
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shpalli të hënën në mëngjes masën administrative për gjyqtarin e Gjykatës së Apelit ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved