ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 10/08/2020 06:33

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...
Top Channel | 19-Nov-2019 17:41
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, kanë nënshkruar sot memorandumin e bashkëpunimit mbi ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 18:09
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, kanë nënshkruar sot memorandumin e bashkëpunimit mbi ...

Zhang: Jemi duke punuar me institucionet në Kosovë për ta zgjidhur çështjen e pensioneve të veteranëve dhe mësimdhënësve të viteve 90-ta
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, gjatë një paraqitje për media në rastin e shënimit të 20 vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës, i pyetur nga Telegrafi se si do të zgjidhet ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 17:53
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, gjatë një paraqitje për media në rastin e shënimit të 20 vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës, i pyetur nga Telegrafi se si do të zgjidhet ...

Thaçi: Në rrugëtimin e saj BQK model për vendet e rajonit
Në shënimin e 20 vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës u tha se brenda 20 viteve është arritur që në Kosovë të krijohet një sistem i shëndoshë financiar, por sfidë mbetet ruajtja e këtij stabiliteti.
Top Channel | 19-Nov-2019 12:39
Në shënimin e 20 vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës u tha se brenda 20 viteve është arritur që në Kosovë të krijohet një sistem i shëndoshë financiar, por sfidë mbetet ruajtja e këtij stabiliteti.

Muller: Banka Botërore po investon për të përmirësuar përfshirjen financiare në epokën e digjitalizimit
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 17:08
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...

‘Për 20 vjet Kosova ka arritur të krijojë një sistem të aftë financiar’
Në 20 vjetorin e themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës u tha se gjatë këtyre dy dekadave është arritur progres i madh në sistemin financiar në Kosovë.
Top Channel | 19-Nov-2019 11:31
Në 20 vjetorin e themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës u tha se gjatë këtyre dy dekadave është arritur progres i madh në sistemin financiar në Kosovë.

FMN flet për ndryshimin e çmimeve të sigurimeve: Në përgjithësi i mbështesim masat për të stabilizuar sektorët
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, gjatë vizitës që po i bën Kosovës në shënim të 20 vjetorit të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) ka folur edhe për çmimet e sigurimeve që së fundit me vendim të ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 15:44
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, gjatë vizitës që po i bën Kosovës në shënim të 20 vjetorit të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) ka folur edhe për çmimet e sigurimeve që së fundit me vendim të ...

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...
Medial | 19-Nov-2019 17:41
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...
Kosova Press | 19-Nov-2019 17:28
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...

BQK: Për 20 vjet kemi arritur ta ruajmë stabilitetin financiar të vendit
“Banka Qendrore e Kosovës ka shënuar progres të madh në të gjitha shtyllat e aktivitetit të saj, duke arritur të ndërtojë një sistem modern të pagesave dhe duke ofruar shërbime efikase të furnizimit me para të gatshme ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 12:55
“Banka Qendrore e Kosovës ka shënuar progres të madh në të gjitha shtyllat e aktivitetit të saj, duke arritur të ndërtojë një sistem modern të pagesave dhe duke ofruar shërbime efikase të furnizimit me para të gatshme ...

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave
Siç njofton kumtesa nga BQK, ky memorandum është iniciativë regjionale, e cila është zhvilluar nën lidershipin e Bankës Qendrore te Republikës se Kosovës dhe në bashkëpunim me bankat qendrore të 5 vendeve të Ballkanit ...
Lajminet | 19-Nov-2019 17:26
Siç njofton kumtesa nga BQK, ky memorandum është iniciativë regjionale, e cila është zhvilluar nën lidershipin e Bankës Qendrore te Republikës se Kosovës dhe në bashkëpunim me bankat qendrore të 5 vendeve të Ballkanit ...

Muller: Banka Botërore po investon për të përmirësuar përfshirjen financiare në epokën e digjitalizimit
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...
Arbresh | 19-Nov-2019 16:36
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...

Muller: Banka Botërore po investon për të përmirësuar përfshirjen financiare në epokën e digjitalizimit
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...
Klan Kosova | 19-Nov-2019 16:36
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...

Muller: Banka Botërore po investon për të përmirësuar përfshirjen financiare në epokën e digjitalizimit
Panelistët diskutuan një varg çështjesh që lidhen me shqetësimet aktuale që janë në sektorin financiar, duke nisur nga fakti se a duhet të inkurajohet sektori financiar që të jetë më aktiv në huazimin e sektorëve të ...
Lajminet | 19-Nov-2019 16:21
Panelistët diskutuan një varg çështjesh që lidhen me shqetësimet aktuale që janë në sektorin financiar, duke nisur nga fakti se a duhet të inkurajohet sektori financiar që të jetë më aktiv në huazimin e sektorëve të ...

Zhang nga FMN: Rritja ekonomike e Kosovës e pamjaftueshme për krijimin e vendeve të punës
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, ka thënë se rritja ekonomike mesatare e Kosovës brenda dy viteve të fundit nuk është e mjaftueshme për rritjen vendeve të punës. Zhang gjatë fjalimit në ...
Gazeta Ekonomia | 19-Nov-2019 15:55
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, ka thënë se rritja ekonomike mesatare e Kosovës brenda dy viteve të fundit nuk është e mjaftueshme për rritjen vendeve të punës. Zhang gjatë fjalimit në ...

Drejtues vendës dhe ndërkombëtar diskutuan për mundësitë dhe rreziqet e sektorit bankar
Panelistët e sesionit të dytë: Ratna Sahay, Zëvendësdrejtoreshë e Departamentit të Tregjeve Monetare dhe Kapitale nga Fondi Monetar Ndërkombëtar, Radoje Žugic, Guvernator i Bankës Qendrore të Malit të Zi, Gent Sejko, ...
Lajminet | 19-Nov-2019 15:24
Panelistët e sesionit të dytë: Ratna Sahay, Zëvendësdrejtoreshë e Departamentit të Tregjeve Monetare dhe Kapitale nga Fondi Monetar Ndërkombëtar, Radoje Žugic, Guvernator i Bankës Qendrore të Malit të Zi, Gent Sejko, ...

Guvernatori Mehmeti: Bashkëpunimi mes bankave qendrore e bënë më të lehtë tejkalimin e sfidave
Ka vazhduar punimet Sesioni i parë në kuadër të Konferencës ndërkombëtare të nivelit të lartë e organizuar nga BQK-ja në Prishtinë, me temën ”Rreziqet dhe Mundësitë në një Sektor Financiar Dinamik-Perspektiva ...
Medial | 19-Nov-2019 14:57
Ka vazhduar punimet Sesioni i parë në kuadër të Konferencës ndërkombëtare të nivelit të lartë e organizuar nga BQK-ja në Prishtinë, me temën ”Rreziqet dhe Mundësitë në një Sektor Financiar Dinamik-Perspektiva ...

Guvernatori Mehmeti: Bashkëpunimi mes bankave qendrore e bënë më të lehtë tejkalimin e sfidave
Ka vazhduar punimet Sesioni i parë në kuadër të Konferencës ndërkombëtare të nivelit të lartë e organizuar nga BQK-ja në Prishtinë, me temën ”Rreziqet dhe Mundësitë në një Sektor Financiar Dinamik-Perspektiva ...
Arbresh | 19-Nov-2019 14:56
Ka vazhduar punimet Sesioni i parë në kuadër të Konferencës ndërkombëtare të nivelit të lartë e organizuar nga BQK-ja në Prishtinë, me temën ”Rreziqet dhe Mundësitë në një Sektor Financiar Dinamik-Perspektiva ...

FMN, shuplakë Kosovës: pa rritje ekonomike për të kapërcyer varfërinë
Kosova nuk ka shënuar rritje ekonomike të mjaftueshme për të dalë nga hendeku i varfërisë dhe papunësisë. Ky është edhe përfundimi i nxjerrë nga Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN), i kumtuar nga zëvendësdrejtori Rao ...
Tesheshi | 19-Nov-2019 13:22
Kosova nuk ka shënuar rritje ekonomike të mjaftueshme për të dalë nga hendeku i varfërisë dhe papunësisë. Ky është edhe përfundimi i nxjerrë nga Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN), i kumtuar nga zëvendësdrejtori Rao ...

Thaçi: Banka Qendrore e Kosovës është model për rajonin
Banka Qendrore e Kosovës sot po shënon 20 vjetorin e themelimit të saj. Në këtë përvjetor Presidenti i vendit Hashim Thaçi, vlerësoi se Banka Qendrore e Kosovës është model për rajonin. Kurse, Guvernatori i BQK-së, ...
Monitor | 19-Nov-2019 11:08
Banka Qendrore e Kosovës sot po shënon 20 vjetorin e themelimit të saj. Në këtë përvjetor Presidenti i vendit Hashim Thaçi, vlerësoi se Banka Qendrore e Kosovës është model për rajonin. Kurse, Guvernatori i BQK-së, ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved