ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/08/2020 04:47

Pagat në Gjermani, vërtet të larta?

Pagat në Gjermani, vërtet të larta?
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
Koha.mk | 18-Nov-2019 19:02
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Pagat në Gjermani janë të larta – sa paguhen vërtet punëtorët dhe sa tatime mban shteti?
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
Shenja | 18-Nov-2019 18:34
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Sa paguhen punonjësit në Gjermani dhe sa tatime mban shteti?
Sipas statistikave ne vitin 2018, e ardhura mesatare mujore ne Gjermani eshte 2.950 euro. E ardhura neto, pra ajo qe merr vertet punemarresi eshte me e vogel. 33% me e vogel, dhe shkon afersisht 1.945 euro. Diferenca ...
ikub.al | 18-Nov-2019 12:45
Sipas statistikave ne vitin 2018, e ardhura mesatare mujore ne Gjermani eshte 2.950 euro. E ardhura neto, pra ajo qe merr vertet punemarresi eshte me e vogel. 33% me e vogel, dhe shkon afersisht 1.945 euro. Diferenca ...

Sa paguhen punëtorët në Gjermani dhe sa tatime mbanë shteti
Një numër i madh i të rinjve kanë marë rrugën për të punuar në Gjermani. Punëtorë që shkojnë nga Ballkani paguhen duke filluar prej 1200 deri në 1500. Por ata që janë të rregulltë dhe profesionet deficitare paguhen më ...
Ina-Online | 18-Nov-2019 18:12
Një numër i madh i të rinjve kanë marë rrugën për të punuar në Gjermani. Punëtorë që shkojnë nga Ballkani paguhen duke filluar prej 1200 deri në 1500. Por ata që janë të rregulltë dhe profesionet deficitare paguhen më ...

Paga më e ulët dhe më e lartë në Gjermani – nga 2 mijë në 10 mijë euro
Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” siç duhet: Kështu për shembull duhet ditur, se po të pyesësh në Gjermani se sa e ke rrogën, përgjigja që të jepet është ajo për rrogën bruto, dhe jo neto, atë që merr ...
Lajminet | 18-Nov-2019 13:31
Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” siç duhet: Kështu për shembull duhet ditur, se po të pyesësh në Gjermani se sa e ke rrogën, përgjigja që të jepet është ajo për rrogën bruto, dhe jo neto, atë që merr ...

Sa paguhen punonjësit në Gjermani dhe sa tatime mban shteti?
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
EkonomiaOnline | 18-Nov-2019 13:25
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Pagat në Gjermani, cili profesion arrin pagën 120 mijë euro në vit
Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” siç duhet: Kështu për shembull duhet ditur, se po të pyesësh në Gjermani se sa e ke rrogën, përgjigja që të jepet është ajo për rrogën bruto, dhe jo neto, atë që merr ...
Indeks Online | 18-Nov-2019 13:15
Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” siç duhet: Kështu për shembull duhet ditur, se po të pyesësh në Gjermani se sa e ke rrogën, përgjigja që të jepet është ajo për rrogën bruto, dhe jo neto, atë që merr ...

Pagat në Gjermani janë të larta – sa paguhen vërtet punëtorët dhe sa tatime mban shteti?
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
Telegrafi | 18-Nov-2019 12:45
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Pagat në Gjermani janë të larta – sa paguhen vërtet punëtorët dhe sa tatime mban shteti?
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë emigrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
Gazeta Ekonomia | 18-Nov-2019 13:09
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë emigrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Këto janë pagat e punëtorëve në Gjermani
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
Gazeta Observer | 18-Nov-2019 12:52
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Sa janë pagat e punëtorëve në Gjermani dhe sa është tatimi që ua merr shteti?
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
InFokusi | 18-Nov-2019 12:45
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Paga më e lartë dhe më e ulët në Gjermani - nga 2.000 në 10.000 euro
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
Koha.net | 18-Nov-2019 12:40
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Sa paguhen punëtorët në Gjermani?
Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” siç duhet: Kështu për shembull duhet ditur, se po të pyesësh në Gjermani se sa e ke rrogën, përgjigja që të jepet është ajo për rrogën bruto, dhe jo neto, atë që merr ...
AlbInfo | 18-Nov-2019 12:21
Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” siç duhet: Kështu për shembull duhet ditur, se po të pyesësh në Gjermani se sa e ke rrogën, përgjigja që të jepet është ajo për rrogën bruto, dhe jo neto, atë që merr ...

Sa paguhen vërtet punonjësit në Gjermani dhe sa tatime të mban shteti?
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
Gazeta Express | 18-Nov-2019 12:18
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Pagat në Gjermani, vërtet të larta?
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
Aktuale.MK | 18-Nov-2019 11:18
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Pagat në Gjermani, vërtet të larta?
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
Alsat-M | 18-Nov-2019 09:20
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Pagat në Gjermani, vërtet të larta? Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...
GazetaTema | 18-Nov-2019 09:03
Në Gjermani rrogat janë të larta, kështu mendojnë shumë migrantë, që duan të vijnë e jetojnë në këtë vend. Por sa paguhen vërtet punonjësit dhe sa tatime të mban shteti? Shifrat nuk të gënjejnë, por ato duhen “lexuar” ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved