ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 06/07/2020 07:50

‘Zgjedhjet e parakohshme’, Hoxha: Ndikon negativisht në zhvillimin ekonomik

‘Zgjedhjet e parakohshme’, Hoxha: Ndikon negativisht në zhvillimin ekonomik
Periudha jo të përshtatshme për zhvillimin ekonomik në vend po ndodhin pothuajse çdo dy vite si reflektim i situatës politike. Paralajmërimi për zgjedhje të parakohshme parlamentare ka bërë që bizneset në vend të shohin ...
Aktuale.MK | 08-Nov-2019 18:26
Periudha jo të përshtatshme për zhvillimin ekonomik në vend po ndodhin pothuajse çdo dy vite si reflektim i situatës politike. Paralajmërimi për zgjedhje të parakohshme parlamentare ka bërë që bizneset në vend të shohin ...

“Ngrirje” e ekonomisë në prag të zgjedhjeve
Ekonominë në Maqedoni e pret ngecje në një periudhë gjashtë mujore, vlerësojnë nga sektori i biznesit. Periudha zgjedhore që është para nesh tashmë i ka ngrirë projektet e parapara të biznesmenëve. Problem tjetër për ...
Alsat-M | 08-Nov-2019 15:32
Ekonominë në Maqedoni e pret ngecje në një periudhë gjashtë mujore, vlerësojnë nga sektori i biznesit. Periudha zgjedhore që është para nesh tashmë i ka ngrirë projektet e parapara të biznesmenëve. Problem tjetër për ...

Proceset e shpeshta zgjedhore, dëmtojnë ekonominë e Maqedonisë
Formimi i Qeverisë teknike në janar vitit të ardhshëm me mandate deri në mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, përkatësisht deri në formimin e Qeverisë së re, do të ketë ndikim në rritjen e ekonomike, ...
Radio Evropa e Lire | 08-Nov-2019 15:15
Formimi i Qeverisë teknike në janar vitit të ardhshëm me mandate deri në mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, përkatësisht deri në formimin e Qeverisë së re, do të ketë ndikim në rritjen e ekonomike, ...

KE bën zhvlerësimin e radhës – Ekonomia shqiptare në ngadalësim këtë vit, kërcënohet nga tensionet politike
Komisioni Europian është institucioni i fundit në radhën e atyre që gjatë ditëve, javëve dhe muajit të fundit kanë zhvlerësuar ekonominë shqiptare. Këtë gjë e kanë bërë me radhë: Banka Botërore, Fondi Monetar ...
ScanTv | 08-Nov-2019 13:25
Komisioni Europian është institucioni i fundit në radhën e atyre që gjatë ditëve, javëve dhe muajit të fundit kanë zhvlerësuar ekonominë shqiptare. Këtë gjë e kanë bërë me radhë: Banka Botërore, Fondi Monetar ...

Banka Popullore, parashihet rritje ekonomike prej 3.5%
Banka Popullore parashikon rritje ekonomike prej 3.5% për këtë vit dhe 3.8% vitin e ardhshëm. Ajo mbetët në projeksionet e muajit prill, por pranon se rreziqet tani janë rritur si nga pasiguria globale ashtu edhe nga ...
Flaka | 07-Nov-2019 19:25
Banka Popullore parashikon rritje ekonomike prej 3.5% për këtë vit dhe 3.8% vitin e ardhshëm. Ajo mbetët në projeksionet e muajit prill, por pranon se rreziqet tani janë rritur si nga pasiguria globale ashtu edhe nga ...

BPRM: Rritja për këtë vit do të jetë 3.5 për qind
Banka Popullore mbetet në parashikimin e saj, se Prodhimi Bruto Vendor do të rritet për 3.5 për qind këtë vit, ndërsa vitin e ardhshëm, 3.8 përqind. Megjithatë, guvernatorja Anita Bezhovska Angelovska, beson se ...
Alsat-M | 07-Nov-2019 15:52
Banka Popullore mbetet në parashikimin e saj, se Prodhimi Bruto Vendor do të rritet për 3.5 për qind këtë vit, ndërsa vitin e ardhshëm, 3.8 përqind. Megjithatë, guvernatorja Anita Bezhovska Angelovska, beson se ...

Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...
Republika | 07-Nov-2019 15:38
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...

Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...
Arbresh | 07-Nov-2019 14:09
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...

Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...
Telegrafi | 07-Nov-2019 13:50
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...

BERZH parashikon dobësim të ekonomisë shqiptare. Rritja ekonomike tkurret, shkak Italia, negociatat, PPP dhe politika
Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim është institutcioni i radhës që ka zhvlerësuar performancën e ekonomisë shqiptare gjatë këtij viti. Në raportin e projeksioneve më të fundit për rajonin, Berzh projekton një ...
ScanTv | 07-Nov-2019 13:50
Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim është institutcioni i radhës që ka zhvlerësuar performancën e ekonomisë shqiptare gjatë këtij viti. Në raportin e projeksioneve më të fundit për rajonin, Berzh projekton një ...

BERZH: Rritja e ekonomisë së Maqedonisë këtë vit dhe vitin e ardhshëm 3.2 përqind
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim rishikoi parashikimet për rritjen e ekonomisë së Maqedonisë së Veriut për këtë vit dhe vitin e ardhshëm prej 3.2 përqind, në vend të tre përqindëshit të parashikuar më parë, ...
Arbresh | 07-Nov-2019 09:31
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim rishikoi parashikimet për rritjen e ekonomisë së Maqedonisë së Veriut për këtë vit dhe vitin e ardhshëm prej 3.2 përqind, në vend të tre përqindëshit të parashikuar më parë, ...

BERZH: Rritja e ekonomisë së Maqedonisë këtë vit dhe vitin e ardhshëm 3.2 përqind
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim rishikoi parashikimet për rritjen e ekonomisë së Maqedonisë së Veriut për këtë vit dhe vitin e ardhshëm prej 3.2 përqind, në vend të tre përqindëshit të parashikuar më parë, ...
Telegrafi | 07-Nov-2019 09:16
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim rishikoi parashikimet për rritjen e ekonomisë së Maqedonisë së Veriut për këtë vit dhe vitin e ardhshëm prej 3.2 përqind, në vend të tre përqindëshit të parashikuar më parë, ...

BERZH sheh zbutje të rritjes ekonomike në Ballkanin Perendimor
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) tha se sheh një zbutje të rritjes ekonomike në rajonin e Ballkanit Perëndimor për vitin 2020. Në një komunikatë për shtyp, Banka tha se parashikimi vjen në vazhdën e ...
GazetaTema | 06-Nov-2019 20:52
Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) tha se sheh një zbutje të rritjes ekonomike në rajonin e Ballkanit Perëndimor për vitin 2020. Në një komunikatë për shtyp, Banka tha se parashikimi vjen në vazhdën e ...

BERZH: PPP-të po ngadalësojnë rritjen ekonomike
Të tre institucionet ndërkombëtare financiare kanë rishikuar me ulje rritjen ekonomike të Shqipërisë për këtë vit. Njësoj si Banka Botërore dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar edhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim ...
VizionPlus | 06-Nov-2019 20:07
Të tre institucionet ndërkombëtare financiare kanë rishikuar me ulje rritjen ekonomike të Shqipërisë për këtë vit. Njësoj si Banka Botërore dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar edhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved