ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 11/08/2020 03:12

Tani edhe zyrtarisht: Kina punon në teknologjinë 6G

Tani edhe zyrtarisht: Kina punon në teknologjinë 6G
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...
Gazeta Observer | 08-Nov-2019 15:12
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...

Kina nuk ndalet tek 5G – Nis hulumtimet për zhvillimin e teknologjisë 6G!
Kina ka nisur zyrtarisht hulumtimet për rrjetet 6G, pasi sapo ka prezantuar 5G. Ministria e Shkencave dhe Teknologjisë deklaroi se do të caktojë 2 grupe të punës për të ndërmarrë këtë detyrë. Një grup do përbëhet nga ...
ScanTv | 08-Nov-2019 13:25
Kina ka nisur zyrtarisht hulumtimet për rrjetet 6G, pasi sapo ka prezantuar 5G. Ministria e Shkencave dhe Teknologjisë deklaroi se do të caktojë 2 grupe të punës për të ndërmarrë këtë detyrë. Një grup do përbëhet nga ...

Harrojeni 5G, Kina nis kërkimet për zhvillimin e teknologjisë 6G
Ndonëse 5G nuk është shtrire ende në të gjithë botën, beteja midis superfuqive, siç është rasti i SHBA-së dhe Kinës, vijon të jetë e lartë. Secili shtet synon të ketë kontroll mbi rrjetet 5G në shtete të ndryshme për ...
Aktuale.MK | 08-Nov-2019 10:31
Ndonëse 5G nuk është shtrire ende në të gjithë botën, beteja midis superfuqive, siç është rasti i SHBA-së dhe Kinës, vijon të jetë e lartë. Secili shtet synon të ketë kontroll mbi rrjetet 5G në shtete të ndryshme për ...

Kina nis zhvillimin e teknologjisë 6G
Ndonëse 5G nuk është shtrire ende në të gjithë botën, beteja midis superfuqive, siç është rasti i SHBA-së dhe Kinës, vijon të jetë e lartë. Secili shtet synon të ketë kontroll mbi rrjetet 5G në shtete të ndryshme për ...
EkonomiaOnline | 08-Nov-2019 09:16
Ndonëse 5G nuk është shtrire ende në të gjithë botën, beteja midis superfuqive, siç është rasti i SHBA-së dhe Kinës, vijon të jetë e lartë. Secili shtet synon të ketë kontroll mbi rrjetet 5G në shtete të ndryshme për ...

Harrojeni 5G, Kina nis zhvillimin e teknologjisë 6G
Ndonëse 5G nuk është shtrire ende në të gjithë botën, beteja midis superfuqive, siç është rasti i SHBA-së dhe Kinës, vijon të jetë e lartë. Secili shtet synon të ketë kontroll mbi rrjetet 5G në shtete të ndryshme për ...
Gazeta Express | 08-Nov-2019 09:16
Ndonëse 5G nuk është shtrire ende në të gjithë botën, beteja midis superfuqive, siç është rasti i SHBA-së dhe Kinës, vijon të jetë e lartë. Secili shtet synon të ketë kontroll mbi rrjetet 5G në shtete të ndryshme për ...

Nuk ndalet shteti i Kinës, pas 5G, Kina po hulumton mbi teknologjinë…
Sipas ministris së Shkencës dhe Teknologjisë, Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar me 6G. “Kjo shënon ...
Telegraf | 07-Nov-2019 22:02
Sipas ministris së Shkencës dhe Teknologjisë, Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar me 6G. “Kjo shënon ...

Harrojeni 5G, Kina nis kërkimet për zhvillimin e teknologjisë 6G
Ndonëse 5G nuk është shtrire ende në të gjithë botën, beteja midis superfuqive, siç është rasti i SHBA-së dhe Kinës, vijon të jetë e lartë. Secili shtet synon të ketë kontroll mbi rrjetet 5G në shtete të ndryshme për ...
InFokusi | 08-Nov-2019 07:58
Ndonëse 5G nuk është shtrire ende në të gjithë botën, beteja midis superfuqive, siç është rasti i SHBA-së dhe Kinës, vijon të jetë e lartë. Secili shtet synon të ketë kontroll mbi rrjetet 5G në shtete të ndryshme për ...

Tani edhe zyrtarisht: Kina punon në teknologjinë 6G
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...
Flaka | 07-Nov-2019 22:53
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...

Tashme Kina po punon ne teknologjine 6G
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...
Lajmi i Fundit | 07-Nov-2019 22:29
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...

Kina fillon punën në teknologjinë e komunikimit 6G
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular - 6G.Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G.
Top Channel | 07-Nov-2019 18:13
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular - 6G.Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G.

Tani edhe zyrtarisht: Kina punon në teknologjinë 6G
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...
TetovaSot | 07-Nov-2019 22:08
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...

Tani edhe zyrtarisht: Kina punon në teknologjinë 6G
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...
Indeks Online | 07-Nov-2019 20:49
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...

Tani edhe zyrtarisht: Kina punon në teknologjinë 6G
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...
Medial | 07-Nov-2019 18:20
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...

Tani edhe zyrtarisht,Kina punon në teknologjinë 6G
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...
Telegrafi | 07-Nov-2019 17:59
Kina ka filluar zyrtarisht hulumtimin për gjeneratën e gjashtë të internetit celular – 6G. Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin ...

SHBA, Kina, Japonia dhe Korea “sundojnë” rrjetin 5 G
Kina, Shtetet e Bashkuara, Japonia dhe Korea e Jugut do të kenë më shumë se gjysmën e abonentëve botëror të rrjeteve super të shpejta 5G deri në vitin 2025, duke lënë Europën mbrapa, sipas një studimi të Reuters. ...
GazetaTema | 07-Nov-2019 13:57
Kina, Shtetet e Bashkuara, Japonia dhe Korea e Jugut do të kenë më shumë se gjysmën e abonentëve botëror të rrjeteve super të shpejta 5G deri në vitin 2025, duke lënë Europën mbrapa, sipas një studimi të Reuters. ...

Tani edhe zyrtarisht: Kina punon në teknologjinë 6G
Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin zyrtar të kërkimit dhe zhvillimit në teknologjinë 6G”, thuhet në ueb faqen e ministrisë. Grupi ...
Lajminet | 07-Nov-2019 18:09
Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë së Kinës njoftoi se ka ngritur një grup pune për të punuar në 6G. “Kjo shënon fillimin zyrtar të kërkimit dhe zhvillimit në teknologjinë 6G”, thuhet në ueb faqen e ministrisë. Grupi ...

Kush do të sundojë 5G? SHBA, Kina, Japonia dhe Korea, gjysmën e abonentëve botërorë
Kina, Shtetet e Bashkuara, Japonia dhe Korea e Jugut do të kenë më shumë se gjysmën e abonentëve botëror të rrjeteve super të shpejta 5G deri në vitin 2025, duke lënë Europën mbrapa, sipas një studimi të Reuters. ...
ScanTv | 07-Nov-2019 13:57
Kina, Shtetet e Bashkuara, Japonia dhe Korea e Jugut do të kenë më shumë se gjysmën e abonentëve botëror të rrjeteve super të shpejta 5G deri në vitin 2025, duke lënë Europën mbrapa, sipas një studimi të Reuters. ...

Kina nis zyrtarisht punën për zhvillimin e teknologjisë 6G
Ministria Kineze për Shkencën dhe Teknologjinë ka njoftuar së fundmi nisjen e punës për krijimin e rrjetit 6G wireless. Në një ceremoni të posaçme ku mori pjesë edhe zv.ministri Wang Wei, u fol për fillimet e kërkimit ...
Respublica | 07-Nov-2019 12:31
Ministria Kineze për Shkencën dhe Teknologjinë ka njoftuar së fundmi nisjen e punës për krijimin e rrjetit 6G wireless. Në një ceremoni të posaçme ku mori pjesë edhe zv.ministri Wang Wei, u fol për fillimet e kërkimit ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved