ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/07/2020 04:09

Spasovski: Për Janevën kam dyshuar që në janar

Spasovski: Për Janevën kam dyshuar që në janar
E kritikova Katica Janeva që nga muaji janar të këtij viti për paraburgimin e të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. Unë e bëra atë kritikë sepse kisha ca njohuri për të, ndërsa është shumë e lehtë për prokurorët ...
Arbresh | 08-Nov-2019 22:11
E kritikova Katica Janeva që nga muaji janar të këtij viti për paraburgimin e të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. Unë e bëra atë kritikë sepse kisha ca njohuri për të, ndërsa është shumë e lehtë për prokurorët ...

Spasovski: Për Janevën kam dyshuar që në janar
E kritikova Katica Janeva që nga muaji janar të këtij viti për paraburgimin e të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. Unë e bëra atë kritikë sepse kisha ca njohuri për të, ndërsa është shumë e lehtë për prokurorët ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 21:40
E kritikova Katica Janeva që nga muaji janar të këtij viti për paraburgimin e të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. Unë e bëra atë kritikë sepse kisha ca njohuri për të, ndërsa është shumë e lehtë për prokurorët ...

Spasovski: Janeva ishte e dyshimtë që kur arrestonte dhe lironte të dyshuar
Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për atë, ndërkaq është shumë lehtë në ...
TetovaSot | 08-Nov-2019 21:41
Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për atë, ndërkaq është shumë lehtë në ...

Spasovski: Janeva ishte e dyshimtë që kur arrestonte dhe lironte të dyshuar
Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për atë, ndërkaq është shumë lehtë në ...
Shenja | 08-Nov-2019 21:27
Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për atë, ndërkaq është shumë lehtë në ...

Spasovski: Janeva ishte e dyshimtë që kur arrestonte dhe lironte të dyshuar
Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për atë, ndërkaq është shumë lehtë në ...
Aktuale.MK | 08-Nov-2019 21:26
Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për atë, ndërkaq është shumë lehtë në ...

Spasovski: Janeva ishte e dyshimtë që kur arestonte dhe lironte të dyshuar
Shkup, 8 nëntor – Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për atë, ndërkaq është ...
Koha.mk | 08-Nov-2019 21:26
Shkup, 8 nëntor – Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për atë, ndërkaq është ...

Spasovski: Janeva ishte e dyshimtë që kur arrestonte dhe lironte të dyshuar
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për ...
Medial | 08-Nov-2019 21:01
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Kritikën ndaj Katica Janevës e bëra që në janar të këtij viti për arrestimin e disa të dyshuarve të caktuar dhe lirimin e tyre. E bëra atë kritikë sepse kisha njohuri të caktuara për ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved