ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 11/08/2020 03:04

Hekurudhat janë në grevë! Kosovë, punonjësit: Kemi dy muaj pa rroga

Hekurudhat janë në grevë! Kosovë, punonjësit: Kemi dy muaj pa rroga
Punonjësit e kompaninë “Infrakos”, që merret me infrastrukturën hekurudhore, kanë mbajtur një protestë një orëshe për shkak se nuk u janë dhënë pagat e muajit shtator dhe tetor.
Top Channel | 08-Nov-2019 16:49
Punonjësit e kompaninë “Infrakos”, që merret me infrastrukturën hekurudhore, kanë mbajtur një protestë një orëshe për shkak se nuk u janë dhënë pagat e muajit shtator dhe tetor.

Protestojnë punëtorët e “Infrakosit”: Administrata të ndalë luksin dhe të na japë pagat
Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagës së muajit shtator dhe tetor.
Top Channel | 08-Nov-2019 12:18
Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagës së muajit shtator dhe tetor.

Nuk i morën pagat për shtator e tetor, protestojnë punëtorët e “Infrakos”-it
Punëtorë të ndërmarrjes hekurudhore “Infrakos’’, gjatë së premtes u mblodhën për të protestuar në shenjë pakënaqësie me menaxhmentin aktual. Për 1 orë në mëngjes, ata bojkotuan punën për shkak se nuk kanë marrë pagat e ...
InFokusi | 08-Nov-2019 23:01
Punëtorë të ndërmarrjes hekurudhore “Infrakos’’, gjatë së premtes u mblodhën për të protestuar në shenjë pakënaqësie me menaxhmentin aktual. Për 1 orë në mëngjes, ata bojkotuan punën për shkak se nuk kanë marrë pagat e ...

Nuk i morën pagat për shtator e tetor, protestojnë punëtorët e “Infrakos”-it
Punëtorë të ndërmarrjes hekurudhore “Infrakos’’, gjatë së premtes u mblodhën për të protestuar në shenjë pakënaqësie me menaxhmentin aktual. Për 1 orë në mëngjes, ata bojkotuan punën për shkak se nuk kanë marrë pagat e ...
Gazeta Express | 08-Nov-2019 22:56
Punëtorë të ndërmarrjes hekurudhore “Infrakos’’, gjatë së premtes u mblodhën për të protestuar në shenjë pakënaqësie me menaxhmentin aktual. Për 1 orë në mëngjes, ata bojkotuan punën për shkak se nuk kanë marrë pagat e ...

Punëtorët e Hekurudhave në protestë, kërkojnë rrogat e shtatorit e tetorit
Kryetari i Sindikatës së Pavarur të “Infrakos”, Hysen Nikqi, pas mbledhjes së mbajtur me 6 nëntor ka treguar se kanë vendosur që të protestojnë të premten nga ora 08:00-të në mëngjes deri në orën 09:00-të, duke qenë se ...
Monitor | 08-Nov-2019 12:48
Kryetari i Sindikatës së Pavarur të “Infrakos”, Hysen Nikqi, pas mbledhjes së mbajtur me 6 nëntor ka treguar se kanë vendosur që të protestojnë të premten nga ora 08:00-të në mëngjes deri në orën 09:00-të, duke qenë se ...

Protestojnë punëtorët e “Infrakosit”: Menaxhmenti të ndalë luksin dhe të na japë pagat
Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagës së muajit shtator dhe tetor. Krahas pagave të këtyre dy muajve, punëtorët e kësaj ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 10:26
Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagës së muajit shtator dhe tetor. Krahas pagave të këtyre dy muajve, punëtorët e kësaj ...

Protestojnë punonjësit e “Infrakosit”: Menaxhmenti ta ndalë luksin dhe t’na i japë pagat
Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagave të muajit shtator dhe tetor. Krahas pagave të këtyre dy muajve, punëtorët e kësaj ...
Gazeta Observer | 08-Nov-2019 10:20
Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagave të muajit shtator dhe tetor. Krahas pagave të këtyre dy muajve, punëtorët e kësaj ...

Protestojnë punonjësit e “Infrakosit”
Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagave të muajit shtator dhe tetor. Krahas pagave të këtyre dy muajve, punëtorët e kësaj ...
Indeks Online | 08-Nov-2019 09:59
Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagave të muajit shtator dhe tetor. Krahas pagave të këtyre dy muajve, punëtorët e kësaj ...

Protestojnë punëtorët e “Infrakosit”: Menaxhmenti të ndalë luksin dhe të na japë pagat
Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagës së muajit shtator dhe tetor.
Kosova Press | 08-Nov-2019 09:53
Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagës së muajit shtator dhe tetor.

Punëtorët e Infrakosit protestojnë të premten, kërkojnë rrogat e shtatorit e tetorit
Kryetari i Sindikatës së Pavarur të “Infrakos”, Hysen Nikqi, pas mbledhjes së mbajtur me 6 nëntor ka treguar se kanë vendosur që të protestojnë të premten nga ora 8 në mëngjes deri në orën 9-të, duke qenë se......
Zeri | 07-Nov-2019 14:29
Kryetari i Sindikatës së Pavarur të “Infrakos”, Hysen Nikqi, pas mbledhjes së mbajtur me 6 nëntor ka treguar se kanë vendosur që të protestojnë të premten nga ora 8 në mëngjes deri në orën 9-të, duke qenë se......

Punëtorët e Infrakosit protestojnë të premten, kërkojnë rrogat e shtatorit e tetorit
Kryetari i Sindikatës së Pavarur të “Infrakos”, Hysen Nikqi, pas mbledhjes së mbajtur me 6 nëntor ka treguar se kanë vendosur që të protestojnë të premten nga ora 8 në mëngjes deri në orën 9-të, duke qenë se punëtorët e ...
Gazeta Observer | 07-Nov-2019 14:21
Kryetari i Sindikatës së Pavarur të “Infrakos”, Hysen Nikqi, pas mbledhjes së mbajtur me 6 nëntor ka treguar se kanë vendosur që të protestojnë të premten nga ora 8 në mëngjes deri në orën 9-të, duke qenë se punëtorët e ...

Punëtorët e Infrakosit protestojnë të premten, kërkojnë rrogat e shtatorit e tetorit
Kryetari i Sindikatës së Pavarur të “Infrakos”, Hysen Nikqi, pas mbledhjes së mbajtur me 6 nëntor ka treguar se kanë vendosur që të protestojnë të premten nga ora 8 në mëngjes deri në orën 9-të, duke qenë se punëtorët e ...
Gazeta Express | 07-Nov-2019 14:16
Kryetari i Sindikatës së Pavarur të “Infrakos”, Hysen Nikqi, pas mbledhjes së mbajtur me 6 nëntor ka treguar se kanë vendosur që të protestojnë të premten nga ora 8 në mëngjes deri në orën 9-të, duke qenë se punëtorët e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved