ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/07/2020 05:10

Maqedoni, të punësuarit në administratën gjyqësore kërcënohen me grevë

Maqedoni, të punësuarit në administratën gjyqësore kërcënohen me grevë
Punonjësve në gjykatë tre deri në katër herë tu jepen kompensim i pagës, me qëllim që të vijë deri tek shuma e përafërt e shpërblimit të marrë nga gjyqtarët, kërkuan nga Sindikata e Gjykatës. Sipas tyre, një gjyqtar nuk ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 19:54
Punonjësve në gjykatë tre deri në katër herë tu jepen kompensim i pagës, me qëllim që të vijë deri tek shuma e përafërt e shpërblimit të marrë nga gjyqtarët, kërkuan nga Sindikata e Gjykatës. Sipas tyre, një gjyqtar nuk ...

Maqedoni, të punësuarit në administratën gjyqësore kërcënohen me grevë
Punonjësve në gjykatë tre deri në katër herë tu jepen kompensim i pagës, me qëllim që të vijë deri tek shuma e përafërt e shpërblimit të marrë nga gjyqtarët, kërkuan nga Sindikata e Gjykatës. Sipas tyre, një gjyqtar nuk ...
Arbresh | 08-Nov-2019 20:11
Punonjësve në gjykatë tre deri në katër herë tu jepen kompensim i pagës, me qëllim që të vijë deri tek shuma e përafërt e shpërblimit të marrë nga gjyqtarët, kërkuan nga Sindikata e Gjykatës. Sipas tyre, një gjyqtar nuk ...

Të punësuarit në gjykata kërcënohen me grevë
Sindikata e të punësuarve në gjykata kërkon që punonjësve tre deri më katër herë t’u jepet kompensim page, me qëllim që ta arrijnë deri tek shuma e përafërt e kompensimit që e marrin gjykatësit. Sipas tyre, nuk mund që ...
Republika | 08-Nov-2019 19:59
Sindikata e të punësuarve në gjykata kërkon që punonjësve tre deri më katër herë t’u jepet kompensim page, me qëllim që ta arrijnë deri tek shuma e përafërt e kompensimit që e marrin gjykatësit. Sipas tyre, nuk mund që ...

Të punësuarit në gjykata kërcënohen me grevë
Sindikata e të punësuarve në gjykata kërkon që punonjësve tre deri më katër herë t’u jepet kompensim page, me qëllim që ta arrijnë deri tek shuma e përafërt e kompensimit që e marrin gjykatësit. Sipas tyre, nuk mund që ...
TetovaSot | 08-Nov-2019 19:39
Sindikata e të punësuarve në gjykata kërkon që punonjësve tre deri më katër herë t’u jepet kompensim page, me qëllim që ta arrijnë deri tek shuma e përafërt e kompensimit që e marrin gjykatësit. Sipas tyre, nuk mund që ...

Të punësuarit në gjykata kërcënohen me grevë
Sindikata e të punësuarve në gjykata kërkon që punonjësve tre deri më katër herë t’u jepet kompensim page, me qëllim që ta arrijnë deri tek shuma e përafërt e kompensimit që e marrin gjykatësit. Sipas tyre, nuk mund që ...
Aktuale.MK | 08-Nov-2019 19:30
Sindikata e të punësuarve në gjykata kërkon që punonjësve tre deri më katër herë t’u jepet kompensim page, me qëllim që ta arrijnë deri tek shuma e përafërt e kompensimit që e marrin gjykatësit. Sipas tyre, nuk mund që ...

Sindikata e Jurisprudencës pranë SAOSH-it reagoi në vendimin e rritjes të pabarabartë të shtesës së pagës
Organizata Sindikale e Jurisprudencës pranë Sindikatës së Administratës dhe Organeve Shtetërore të Maqedonisë (SAOSH), e cila është pjesë e Konfederatës të Sindikatave të Lira (KSL), sot shfaqi pakënaqësi nga vendimi i ...
TetovaSot | 08-Nov-2019 19:09
Organizata Sindikale e Jurisprudencës pranë Sindikatës së Administratës dhe Organeve Shtetërore të Maqedonisë (SAOSH), e cila është pjesë e Konfederatës të Sindikatave të Lira (KSL), sot shfaqi pakënaqësi nga vendimi i ...

Të punësuarit në gjykata kërcënohen me grevë
Sindikata e të punësuarve në gjykata kërkon që punonjësve tre deri më katër herë t’u jepet kompensim page, me qëllim që ta arrijnë deri tek shuma e përafërt e kompensimit që e marrin gjykatësit. Sipas tyre, nuk mund që ...
Alsat-M | 08-Nov-2019 18:52
Sindikata e të punësuarve në gjykata kërkon që punonjësve tre deri më katër herë t’u jepet kompensim page, me qëllim që ta arrijnë deri tek shuma e përafërt e kompensimit që e marrin gjykatësit. Sipas tyre, nuk mund që ...

Sindikata e Jurisprudencës pranë SAOSH-it reagon ndaj vendimit të pabarabartë
Shkup, 8 nëntor – Organizata Sindikale e Jurisprudencës pranë Sindikatës së Administratës dhe Organeve Shtetërore të Maqedonisë (SAOSH), e cila është pjesë e Konfederatës të Sindikatave të Lira (KSL), sot shfaqi ...
Koha.mk | 08-Nov-2019 18:49
Shkup, 8 nëntor – Organizata Sindikale e Jurisprudencës pranë Sindikatës së Administratës dhe Organeve Shtetërore të Maqedonisë (SAOSH), e cila është pjesë e Konfederatës të Sindikatave të Lira (KSL), sot shfaqi ...

Sindikata e Jurisprudencës pranë SAOSH-it reagoi në vendimin e rritjes të pabarabartë të shtesës së pagës
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Organizata Sindikale e Jurisprudencës pranë Sindikatës së Administratës dhe Organeve Shtetërore të Maqedonisë (SAOSH), e cila është pjesë e Konfederatës të Sindikatave të Lira (KSL), sot ...
Medial | 08-Nov-2019 17:57
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Organizata Sindikale e Jurisprudencës pranë Sindikatës së Administratës dhe Organeve Shtetërore të Maqedonisë (SAOSH), e cila është pjesë e Konfederatës të Sindikatave të Lira (KSL), sot ...

LOE: Punëdhënësit nga sektori privat të paguajnë regres për pushim vjetor
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Pagesa e regresit për pushim vjetor e vendosur me Marrëveshjen e përgjithshme kolektive (MPK) për sektorin privat nga sfera e ekonomisë është e obligueshme për punonjësit dhe duhet ta ...
Medial | 08-Nov-2019 12:11
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Pagesa e regresit për pushim vjetor e vendosur me Marrëveshjen e përgjithshme kolektive (MPK) për sektorin privat nga sfera e ekonomisë është e obligueshme për punonjësit dhe duhet ta ...

SAOSH i mbështet kërkesat për paga më të larta të të punësuarve në FSSH dhe nënshkrimin e marrëveshjes kolektive
Organizata Sindikale e Fondit për Sigurim Shëndetësor pranë Sindikatës së Administratës dhe Organeve Shtetërore të Maqedonisë SAOSH bëri të ditur se i mbështet kërkesat e Sindikatës së AOGJSH-së për paga më të mëdha dhe ...
TetovaSot | 07-Nov-2019 16:25
Organizata Sindikale e Fondit për Sigurim Shëndetësor pranë Sindikatës së Administratës dhe Organeve Shtetërore të Maqedonisë SAOSH bëri të ditur se i mbështet kërkesat e Sindikatës së AOGJSH-së për paga më të mëdha dhe ...

SAOSH i mbështet kërkesat për paga më të larta të të punësuarve në FSSH dhe nënshkrimin e marrëveshjes kolektive
Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Organizata Sindikale e Fondit për Sigurim Shëndetësor pranë Sindikatës së Administratës dhe Organeve Shtetërore të Maqedonisë SAOSH bëri të ditur se i mbështet kërkesat e Sindikatës së ...
Medial | 07-Nov-2019 16:25
Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Organizata Sindikale e Fondit për Sigurim Shëndetësor pranë Sindikatës së Administratës dhe Organeve Shtetërore të Maqedonisë SAOSH bëri të ditur se i mbështet kërkesat e Sindikatës së ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved