ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 11/08/2020 02:49

Klinika e Gastroeneterologjisë pajiset me dy aparatura të reja

Klinika e Gastroeneterologjisë pajiset me dy aparatura të reja
Klinika e Gastroeneterologjisë në QKUK është furnizuar me Videogastroskop dhe Videokolonoskop të ri, me të cilat mjekët do të mund të trajtojnë pacientët me metoda bashkëkohore. Menaxhmenti Shërbimit Spitalor dhe ...
Klan Kosova | 08-Nov-2019 13:17
Klinika e Gastroeneterologjisë në QKUK është furnizuar me Videogastroskop dhe Videokolonoskop të ri, me të cilat mjekët do të mund të trajtojnë pacientët me metoda bashkëkohore. Menaxhmenti Shërbimit Spitalor dhe ...

Klinika e Gastroenterologjisë pajiset me Videogastroskop dhe Videokolonoskop të ri
Klinika e Gastroeneterologjisë në QKUK është furnizuar me Videogastroskop dhe Videokolonoskop të ri, me të cilat mjekët do të mund të trajtojnë pacientët me metoda bashkëkohore, transmeton Ekonomia Online. Menaxhmenti ...
EkonomiaOnline | 08-Nov-2019 13:12
Klinika e Gastroeneterologjisë në QKUK është furnizuar me Videogastroskop dhe Videokolonoskop të ri, me të cilat mjekët do të mund të trajtojnë pacientët me metoda bashkëkohore, transmeton Ekonomia Online. Menaxhmenti ...

Klinika e Gastroenterologjisë pajiset me videogastroskop dhe videokolonoskop të ri
Klinika e Gastroeneterologjisë në QKUK është furnizuar me videogastroskop dhe videokolonoskop të ri, me të cilat mjekët do të mund të trajtojnë pacientët me metoda bashkëkohore.
Kosova Press | 08-Nov-2019 13:05
Klinika e Gastroeneterologjisë në QKUK është furnizuar me videogastroskop dhe videokolonoskop të ri, me të cilat mjekët do të mund të trajtojnë pacientët me metoda bashkëkohore.

Japonia i dhuron QKUK-së pajisje në vlerë të 1.3 milion eurove
Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) ka përfituar si donacion 1.3 milion euro donacion nga Qeveria e Japonisë. Në ceremoninë e dorëzimit të pajisjeve ka marrë pjesë edhe ambasadori i Qeverisë së Japonisë, ...
Medial | 07-Nov-2019 12:46
Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) ka përfituar si donacion 1.3 milion euro donacion nga Qeveria e Japonisë. Në ceremoninë e dorëzimit të pajisjeve ka marrë pjesë edhe ambasadori i Qeverisë së Japonisë, ...

Japonia i dhuron QKUK-së pajisje në vlerë të 1.3 milion eurove
Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) ka përfituar si donacion 1.3 milion euro donacion nga Qeveria e Japonisë. Në ceremoninë e dorëzimit të pajisjeve ka marrë pjesë edhe ambasadori i Qeverisë së Japonisë, ...
Klan Kosova | 07-Nov-2019 12:31
Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) ka përfituar si donacion 1.3 milion euro donacion nga Qeveria e Japonisë. Në ceremoninë e dorëzimit të pajisjeve ka marrë pjesë edhe ambasadori i Qeverisë së Japonisë, ...

Japonia i dhuron pajisje mjekësore QKUK-së në vlerë 1.3 milionë euro
Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) sot është bërë dorëzim-pranimi i pajisjeve mjekësore nga granti i Qeverisë së Japonisë, vlera e të cilave është 1.3 milionë euro. Ministri i Shëndetësisë, ...
Indeks Online | 07-Nov-2019 12:09
Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) sot është bërë dorëzim-pranimi i pajisjeve mjekësore nga granti i Qeverisë së Japonisë, vlera e të cilave është 1.3 milionë euro. Ministri i Shëndetësisë, ...

Japonia i dhuron pajisje mjekësore QKUK-së në vlerë 1.3 milionë euro
Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) sot është bërë dorëzim-pranimi i pajisjeve mjekësore nga granti i Qeverisë së Japonisë, vlera e të cilave është 1.3 milionë euro.
Kosova Press | 07-Nov-2019 12:08
Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) sot është bërë dorëzim-pranimi i pajisjeve mjekësore nga granti i Qeverisë së Japonisë, vlera e të cilave është 1.3 milionë euro.

Qeveria japoneze dhuron pajisje në vlerë prej 1.3 milion euro për ShSKUK-në
Qeveria japoneze ka dhuruar pajisje për ShSKUK-në. Pranim-dorëzimi i këtyre pajisjeve është bërë nga ministri i shëndetësisë Uran Ismaili, ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi Koinuma. Ministri i shëndetësisë Uran ...
Arbresh | 07-Nov-2019 10:18
Qeveria japoneze ka dhuruar pajisje për ShSKUK-në. Pranim-dorëzimi i këtyre pajisjeve është bërë nga ministri i shëndetësisë Uran Ismaili, ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi Koinuma. Ministri i shëndetësisë Uran ...

Qeveria japoneze dhuron pajisje në vlerë prej 1.3 milion euro për ShSKUK-në
Qeveria japoneze ka dhuruar pajisje për ShSKUK-në, raporton Ekonomia Online. Pranim-dorëzimi i këtyre pajisjeve është bërë nga ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, dhe ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi ...
EkonomiaOnline | 07-Nov-2019 10:14
Qeveria japoneze ka dhuruar pajisje për ShSKUK-në, raporton Ekonomia Online. Pranim-dorëzimi i këtyre pajisjeve është bërë nga ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, dhe ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi ...

Qeveria japoneze dhuron pajisje për ShSKUK-në
Qeveria japoneze ka dhuruar pajisje për ShSKUK-në. Pranim-dorëzimi i këtyre pajisjeve është bërë nga ministri i shëndetësisë Uran Ismaili, ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi Koinuma. Basri Sejdiu, Drejtues i ...
Medial | 07-Nov-2019 09:56
Qeveria japoneze ka dhuruar pajisje për ShSKUK-në. Pranim-dorëzimi i këtyre pajisjeve është bërë nga ministri i shëndetësisë Uran Ismaili, ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi Koinuma. Basri Sejdiu, Drejtues i ...

Qeveria japoneze dhuron pajisje për ShSKUK-në
Qeveria japoneze ka dhuruar pajisje për ShSKUK-në. Pranim-dorëzimi i këtyre pajisjeve është bërë nga ministri i shëndetësisë Uran Ismaili, ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi Koinuma. Drejtues i Shërbimit ...
Arbresh | 07-Nov-2019 09:56
Qeveria japoneze ka dhuruar pajisje për ShSKUK-në. Pranim-dorëzimi i këtyre pajisjeve është bërë nga ministri i shëndetësisë Uran Ismaili, ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi Koinuma. Drejtues i Shërbimit ...

Qeveria japoneze dhuron pajisje për ShSKUK-në
Qeveria japoneze ka dhuruar pajisje për ShSKUK-në, raporton Ekonomia Online. Pranim-dorëzimi i këtyre pajisjeve është bërë nga ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, dhe ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi ...
EkonomiaOnline | 07-Nov-2019 09:36
Qeveria japoneze ka dhuruar pajisje për ShSKUK-në, raporton Ekonomia Online. Pranim-dorëzimi i këtyre pajisjeve është bërë nga ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, dhe ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi ...

Gripi sezonal mund të rrezikojë fëmijët, mjekët japin këshilla mbrojtëse
Sezoni i vjeshtës çdo vit përcjellët me viruse të ndryshme që shkaktojnë probleme shëndetësore tek fëmijët. Por këtë vit një grip i tillë ende nuk është shfaqur. Nga Klinika Pediatrike e QKUK-së bëjnë......
Zeri | 07-Nov-2019 09:06
Sezoni i vjeshtës çdo vit përcjellët me viruse të ndryshme që shkaktojnë probleme shëndetësore tek fëmijët. Por këtë vit një grip i tillë ende nuk është shfaqur. Nga Klinika Pediatrike e QKUK-së bëjnë......

Gripi sezonal mund të rrezikojë fëmijët, mjekët japin këshilla mbrojtëse
Sezoni i vjeshtës çdo vit përcjellët me viruse të ndryshme që shkaktojnë probleme shëndetësore tek fëmijët. Por këtë vit një grip i tillë ende nuk është shfaqur. Nga Klinika Pediatrike e QKUK-së bëjnë të ditur se janë ...
EkonomiaOnline | 07-Nov-2019 07:52
Sezoni i vjeshtës çdo vit përcjellët me viruse të ndryshme që shkaktojnë probleme shëndetësore tek fëmijët. Por këtë vit një grip i tillë ende nuk është shfaqur. Nga Klinika Pediatrike e QKUK-së bëjnë të ditur se janë ...

Vazhdon përkrahja e Japonisë për shëndetësinë kosovare
Sot do të bëhet pranim-dorëzimi i pajisjeve për Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (QKUK) nga granti i Qeverisë së Japonisë. Në ceremoni do të marrin pjesë: ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi ...
InFokusi | 07-Nov-2019 07:47
Sot do të bëhet pranim-dorëzimi i pajisjeve për Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (QKUK) nga granti i Qeverisë së Japonisë. Në ceremoni do të marrin pjesë: ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi ...

Pranohen pajisjet për QKUK-në nga granti i qeverisë japoneze
Ceremonia mbahet në mjediset e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës. Në të do të marrin pjesë ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi Koinuma, ministri në detyrë i Shëndetësisë, Uran Ismaili si dhe zyrtarë të ...
Lajminet | 07-Nov-2019 07:47
Ceremonia mbahet në mjediset e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës. Në të do të marrin pjesë ambasadori i Qeverisë së Japonisë, Kiyoshi Koinuma, ministri në detyrë i Shëndetësisë, Uran Ismaili si dhe zyrtarë të ...

Pranohen pajisjet për QKUK-në nga granti i qeverisë japoneze
Sot do të mbahet ceremonia e pranim-dorëzimit të pajisjeve për Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës nga granti i Qeverisë së Japonisë. Ceremonia mbahet në mjediset e Qendrës Klinike Universitare të ...
InFokusi | 07-Nov-2019 07:30
Sot do të mbahet ceremonia e pranim-dorëzimit të pajisjeve për Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës nga granti i Qeverisë së Japonisë. Ceremonia mbahet në mjediset e Qendrës Klinike Universitare të ...

Pranohen pajisjet për QKUK-në nga granti i qeverisë japoneze
Sot do të mbahet ceremonia e pranim-dorëzimit të pajisjeve për Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës nga granti i Qeverisë së Japonisë. Ceremonia mbahet në mjediset e Qendrës Klinike Universitare të ...
Indeks Online | 07-Nov-2019 07:25
Sot do të mbahet ceremonia e pranim-dorëzimit të pajisjeve për Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës nga granti i Qeverisë së Japonisë. Ceremonia mbahet në mjediset e Qendrës Klinike Universitare të ...

Pranohen pajisjet për QKUK-në nga granti i qeverisë japoneze
Sot do të mbahet ceremonia e pranim-dorëzimit të pajisjeve për Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës nga granti i Qeverisë së Japonisë.
Kosova Press | 07-Nov-2019 07:21
Sot do të mbahet ceremonia e pranim-dorëzimit të pajisjeve për Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës nga granti i Qeverisë së Japonisë.

Ngjarjet e datës 7 nëntor
QKRMT organizon tryezën “Avancimi i drejtësisë penale në mbrojtjen e të drejtave të njeriut”. (Hotelin “Sirius”, ora 09:30)
Kosova Press | 07-Nov-2017 00:02
QKRMT organizon tryezën “Avancimi i drejtësisë penale në mbrojtjen e të drejtave të njeriut”. (Hotelin “Sirius”, ora 09:30)

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved