ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/07/2020 06:01

Dorëzohet propozim ligj për ndryshimin e Kodit Zgjedhor në Maqedoni

Dorëzohet propozim ligj për ndryshimin e Kodit Zgjedhor në Maqedoni
Një grup prej rreth dhjetë deputetësh paraqitën sot në Kuvend dy propozime, një që zgjedhjet e ardhshme të bëhen me një njësi zgjedhore dhe një tjetër për listat të hapura për zgjedhjet e ardhshme lokale. “Në propozimin ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 19:32
Një grup prej rreth dhjetë deputetësh paraqitën sot në Kuvend dy propozime, një që zgjedhjet e ardhshme të bëhen me një njësi zgjedhore dhe një tjetër për listat të hapura për zgjedhjet e ardhshme lokale. “Në propozimin ...

Dorëzohen propozim-ndryshimet për Kodin Zgjedhor – një njësi zgjedhore në zgjedhjet parlamentare dhe lista të hapura në zgjedhjet lokale
Iniciativa për një njësi zgjedhore sot i ka dorëzuar dy propozime për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor, kumtoi sot në një konferencë për shtyp në Kuvend deputetja, Liljana Popovska. “Në propozimin e parë ...
Republika | 08-Nov-2019 20:11
Iniciativa për një njësi zgjedhore sot i ka dorëzuar dy propozime për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor, kumtoi sot në një konferencë për shtyp në Kuvend deputetja, Liljana Popovska. “Në propozimin e parë ...

Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...
Republika | 08-Nov-2019 19:59
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...

Dorëzohet propozim ligj për ndryshimin e Kodit Zgjedhor në Maqedoni
Një grup prej rreth dhjetë deputetësh paraqitën sot në Kuvend dy propozime, një që zgjedhjet e ardhshme të bëhen me një njësi zgjedhore dhe një tjetër për listat të hapura për zgjedhjet e ardhshme lokale. “Në propozimin ...
Arbresh | 08-Nov-2019 19:54
Një grup prej rreth dhjetë deputetësh paraqitën sot në Kuvend dy propozime, një që zgjedhjet e ardhshme të bëhen me një njësi zgjedhore dhe një tjetër për listat të hapura për zgjedhjet e ardhshme lokale. “Në propozimin ...

Dorëzohet propozim ligj për ndryshimin e Kodit Zgjedhor në Maqedoni
Një grup prej rreth dhjetë deputetësh paraqitën sot në Kuvend dy propozime, një që zgjedhjet e ardhshme të bëhen me një njësi zgjedhore dhe një tjetër për listat të hapura për zgjedhjet e ardhshme lokale. “Në propozimin ...
Albportali | 08-Nov-2019 19:49
Një grup prej rreth dhjetë deputetësh paraqitën sot në Kuvend dy propozime, një që zgjedhjet e ardhshme të bëhen me një njësi zgjedhore dhe një tjetër për listat të hapura për zgjedhjet e ardhshme lokale. “Në propozimin ...

Dorëzohen propozim-ndryshimet për Kodin Zgjedhor – një njësi zgjedhore në zgjedhjet parlamentare dhe lista të hapura në zgjedhjet lokale
Iniciativa për një njësi zgjedhore sot i ka dorëzuar dy propozime për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor, kumtoi sot në një konferencë për shtyp në Kuvend deputetja, Liljana Popovska. “Në propozimin e parë ...
TetovaSot | 08-Nov-2019 19:05
Iniciativa për një njësi zgjedhore sot i ka dorëzuar dy propozime për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor, kumtoi sot në një konferencë për shtyp në Kuvend deputetja, Liljana Popovska. “Në propozimin e parë ...

Beteja e partive më të vogla në Maqedoni për zgjedhje me një njësi zgjedhore
Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura. Ky model kërkojnë të nisë ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 12:40
Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura. Ky model kërkojnë të nisë ...

Dorëzohen propozim-ndryshimet për Kodin Zgjedhor – një njësi zgjedhore në zgjedhjet parlamentare dhe lista të hapura në zgjedhjet lokale
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Iniciativa për një njësi zgjedhore sot i ka dorëzuar dy propozime për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor, kumtoi sot në një konferencë për shtyp në Kuvend deputetja, Liljana ...
Medial | 08-Nov-2019 15:22
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Iniciativa për një njësi zgjedhore sot i ka dorëzuar dy propozime për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit Zgjedhor, kumtoi sot në një konferencë për shtyp në Kuvend deputetja, Liljana ...

Beteja e partive të vogla për zgjedhje me një njësi zgjedhore
Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura. Ky model kërkojnë të nisë ...
Koha.mk | 08-Nov-2019 14:35
Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura. Ky model kërkojnë të nisë ...

Beteja e partive më të vogla në Maqedoni për zgjedhje me një njësi zgjedhore
Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura. Ky model kërkojnë të nisë ...
Gazeta Observer | 08-Nov-2019 13:55
Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura. Ky model kërkojnë të nisë ...

Beteja e partive më të vogla në Maqedoni për zgjedhje me një njësi zgjedhore
Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura. Ky model kërkojnë të nisë ...
Arbresh | 08-Nov-2019 12:54
Partitë e vogla politike dhe Lidhja Social-Demokrate e kryeministrit Zoran Zaev mbështesin propozimin për ndryshimin e modelit zgjedhor nga gjashtë, në një njësi zgjedhore me lista të hapura. Ky model kërkojnë të nisë ...

Tallje 30 vjeçare me popullin në RMV !
Nga: Mehdi Memeti Sado që z. Zhbogari,me modestin e tij pralajmëroi metodologji të re, rreth reformave në Maqedonin e veriut, ku, ndër të jera përveç reformave në drejtësi, bën pjesë edhe sistemi zgjedhor shtetëror, ...
TetovaSot | 08-Nov-2019 10:44
Nga: Mehdi Memeti Sado që z. Zhbogari,me modestin e tij pralajmëroi metodologji të re, rreth reformave në Maqedonin e veriut, ku, ndër të jera përveç reformave në drejtësi, bën pjesë edhe sistemi zgjedhor shtetëror, ...

“Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus”
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...
Albportali | 08-Nov-2019 10:04
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...

Propozime të ndryshme nga partitë për modelin zgjedhor
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...
Gazeta Express | 08-Nov-2019 09:50
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...

“Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus”
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 09:40
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...

Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...
TetovaSot | 08-Nov-2019 09:45
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...

Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...
Arbresh | 08-Nov-2019 09:45
Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit zgjedhor, të cilën ...

Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus
Shkup, 8 nëntor – Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit ...
Koha.mk | 08-Nov-2019 09:27
Shkup, 8 nëntor – Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ndryshim të modelit ...

Ndryshim i modelit zgjedhor në një njësi zgjedhore me ose pa konsensus
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ...
Medial | 08-Nov-2019 08:57
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Kryeministri Zoran Zaev vazhdon me idenë për ndryshim të modelit zgjedhor nga gjashtë në një njësi zgjedhore, që ishte edhe një nga premtimet zgjedhore të LSDM-së. Iniciativa për ...

(VIDEO) Zaev nuk po heq dorë nga ideja për një njësi zgjedhore
Kryeministri Zoran Zaev mbështet edhe më tej idenë për një njësi zgjedhore. Ai dëshiron që modeli zgjedhor të ndryshohet me koncenzus të të gjitha partive politike, por edhe nëse kjo nuk arrihet dhe propozimi shkon në ...
Shenja | 07-Nov-2019 18:35
Kryeministri Zoran Zaev mbështet edhe më tej idenë për një njësi zgjedhore. Ai dëshiron që modeli zgjedhor të ndryshohet me koncenzus të të gjitha partive politike, por edhe nëse kjo nuk arrihet dhe propozimi shkon në ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved