ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 10/07/2020 06:07

Prokurorja e Krimeve të Rënda, Sonila Muhametaj përballet me vetingun

Prokurorja e Krimeve të Rënda, Sonila Muhametaj përballet me vetingun
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ngriti pikëpyetje mbi mundësitë financiare të prokurores Muhametaj për të paguar këstet e kredisë dhe detyrime të tjera, por ajo pretendoi se kishte pasur burime të mjaftueshme dhe ...
GazetaTema | 21-Oct-2019 18:27
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ngriti pikëpyetje mbi mundësitë financiare të prokurores Muhametaj për të paguar këstet e kredisë dhe detyrime të tjera, por ajo pretendoi se kishte pasur burime të mjaftueshme dhe ...

Prokurorja e Krimeve të Rënda, Sonila Muhametaj përballet me vetingun
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ngriti pikëpyetje mbi mundësitë financiare të prokurores Muhametaj për të paguar këstet e ...
Reporter | 21-Oct-2019 18:00
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ngriti pikëpyetje mbi mundësitë financiare të prokurores Muhametaj për të paguar këstet e ...

Kolegji i Apelimit e thellon ‘mutacionin’ e ligjit të vetingut
Vendimi i zbardhur për shkarkimin nga detyra të gjyqtares Alma Brati, zbulon se një shumicë e trupës gjykuese në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit ka zgjedhur një interpretim aspak ortodoks të ligjit të vetingut që e ...
Gazeta Dita | 21-Oct-2019 13:10
Vendimi i zbardhur për shkarkimin nga detyra të gjyqtares Alma Brati, zbulon se një shumicë e trupës gjykuese në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit ka zgjedhur një interpretim aspak ortodoks të ligjit të vetingut që e ...

Kolegji i Apelimit e thellon ‘mutacionin’ e ligjit të vetingut
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Vendimi i zbardhur për shkarkimin nga detyra të gjyqtares Alma Brati, zbulon se një shumicë e trupës gjykuese në Kolegjin e ...
Reporter | 21-Oct-2019 00:03
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Vendimi i zbardhur për shkarkimin nga detyra të gjyqtares Alma Brati, zbulon se një shumicë e trupës gjykuese në Kolegjin e ...

Skeda e pasurisë së deklaruar –Sonila Muhametaj –Prokuroria e Krimeve të Rënda
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Prokurorja e Krimeve të Rënda, Sonila Muhametaj (Domi) do të përballet me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit të hënën. Si ...
Reporter | 20-Oct-2019 13:08
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Prokurorja e Krimeve të Rënda, Sonila Muhametaj (Domi) do të përballet me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit të hënën. Si ...

11 muaj hetime për Gjin Gjonin, vetingu ende pa vendim
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, organi bazë i Vetingut, vijon prej 11 muajsh verifikimin e gjyqtarit të Apelit Tiranë, Gjin Gjoni, për ligjshmërinë e pasurive, pastërtinë e figurës dhe aftësisë profesionale, duke ...
Gazeta Express | 20-Oct-2019 09:30
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, organi bazë i Vetingut, vijon prej 11 muajsh verifikimin e gjyqtarit të Apelit Tiranë, Gjin Gjoni, për ligjshmërinë e pasurive, pastërtinë e figurës dhe aftësisë profesionale, duke ...

11 muaj hetime për gjyqtarin e Apelit, KPK ende pa vendim
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vijon prej 11 muajsh verifikimin e gjyqtarit të Apelit Tiranë, Gjin Gjoni, për ligjshmërinë e pasurive, pastërtinë e figurës dhe aftësisë profesionale, duke mos dalë në një konkluzion ...
Gazeta Dita | 20-Oct-2019 08:23
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vijon prej 11 muajsh verifikimin e gjyqtarit të Apelit Tiranë, Gjin Gjoni, për ligjshmërinë e pasurive, pastërtinë e figurës dhe aftësisë profesionale, duke mos dalë në një konkluzion ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved