ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 12/08/2020 02:46

Si mund ta nxisë shteti sektorin bio

Si mund ta nxisë shteti sektorin bio
Assoc. Prof. Endrit Kulla, Ekspert i sektorit të produkteve biologjike pohon se sot prodhimi biologjik zë një përqindje shumë të vogël të sipërfaqes së tokës bujqësore. Por, potenciali mbetet i lartë. Shqipëria ka ...
Monitor | 24-Aug-2019 22:15
Assoc. Prof. Endrit Kulla, Ekspert i sektorit të produkteve biologjike pohon se sot prodhimi biologjik zë një përqindje shumë të vogël të sipërfaqes së tokës bujqësore. Por, potenciali mbetet i lartë. Shqipëria ka ...

Bio-mania, potenciali për biznes në Shqipëri
Mes diskutimeve për sigurinë ushqimore dhe ekzistencës apo jo të produkteve bio, ekspertët e fushës së bujqësisë thonë se në Shqipëri ka potenciale të larta për zhvillimin e sektorit. Mungon edukimi i duhur i fermerëve ...
Monitor | 24-Aug-2019 22:15
Mes diskutimeve për sigurinë ushqimore dhe ekzistencës apo jo të produkteve bio, ekspertët e fushës së bujqësisë thonë se në Shqipëri ka potenciale të larta për zhvillimin e sektorit. Mungon edukimi i duhur i fermerëve ...

Paradoksi i tregut të dyqaneve në kryeqytet, tkurret kërkesa për njësi biznesi, çmimet arrijnë deri në 15 mijë euro/m²
Kërkesa për dyqane ka shënuar rënie në gjashtë muajt e parë të 2019-s, duke reflektuar shtimin e vazhdueshëm të ofertës, tkurrjen e konsumit, ndryshimin e modelit të biznesit drejt qendrave tregtare, mbylljen e ...
Monitor | 24-Aug-2019 22:15
Kërkesa për dyqane ka shënuar rënie në gjashtë muajt e parë të 2019-s, duke reflektuar shtimin e vazhdueshëm të ofertës, tkurrjen e konsumit, ndryshimin e modelit të biznesit drejt qendrave tregtare, mbylljen e ...

Synime strategjike të Shqipërisë, për nxitjen e investimeve të huaja direkte
Nga Zhaklina Rira Për të gjithë ata që janë skeptike dhe mosbesues, që vëndi jonë nuk është gati të tërheqë investime të duhura, për shkak se nuk jemi ndër vëndet e para më të strukturuara, për të ofruar terren të ...
GazetaTema | 24-Aug-2019 17:30
Nga Zhaklina Rira Për të gjithë ata që janë skeptike dhe mosbesues, që vëndi jonë nuk është gati të tërheqë investime të duhura, për shkak se nuk jemi ndër vëndet e para më të strukturuara, për të ofruar terren të ...

Strategjia e Shqipërisë, për nxitjen e investimeve të huaja direkte
Nga Zhaklina Rira/ Për të gjithë ata që janë skeptike dhe mosbesues, që vëndi jonë nuk është gati të tërheqë investime të duhura, për shkak se nuk jemi ndër vëndet e para më të strukturuara, për të ofruar terren të ...
Lexo | 24-Aug-2019 17:40
Nga Zhaklina Rira/ Për të gjithë ata që janë skeptike dhe mosbesues, që vëndi jonë nuk është gati të tërheqë investime të duhura, për shkak se nuk jemi ndër vëndet e para më të strukturuara, për të ofruar terren të ...

(FOTO) ERSOJ: Aeroporti i Shkupit dhe ai i Ohrit kanë kushte për t’u bërë qendër e përbashkët rajonale e trafikut ajror
TAV Maqedoni ka përfunduar gjysmën e parë të vitit 2019 me një rritje të dyfishtë të numrit të pasagjerëve si rezultat i shumë rrugëve të reja të futura në Aeroportin e Shkupit dhe të Ohrit në muajt e kaluar dhe me një ...
Medial | 23-Aug-2019 14:51
TAV Maqedoni ka përfunduar gjysmën e parë të vitit 2019 me një rritje të dyfishtë të numrit të pasagjerëve si rezultat i shumë rrugëve të reja të futura në Aeroportin e Shkupit dhe të Ohrit në muajt e kaluar dhe me një ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved