ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 11/08/2020 06:25

Zaev: Gazifikimi zhvillohet me temp të mirë

Zaev: Gazifikimi zhvillohet me temp të mirë
“Maqedonia e Veriut është në binarin energjetik evropian, ndërsa zhvillimi i energjetikës është garanci e fuqishme për rritje të qëndrueshme ekonomike në afat të gjatë”, porositi kryeministri Zoran Zaev në hapjen ...
Telegrafi | 16-May-2019 15:52
“Maqedonia e Veriut është në binarin energjetik evropian, ndërsa zhvillimi i energjetikës është garanci e fuqishme për rritje të qëndrueshme ekonomike në afat të gjatë”, porositi kryeministri Zoran Zaev në hapjen ...

Çmimin e derivateve do ta caktojnë kompanitë por Qeveria nuk do të lejojë rritje të lartë
Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin rregullisht do ta ...
Gazeta Express | 16-May-2019 16:00
Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin rregullisht do ta ...

Çmimin e derivateve do ta caktojnë kompanitë
Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin rregullisht do ta ...
IliriaNews | 16-May-2019 15:52
Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin rregullisht do ta ...

Zaev: Gazifikimi zhvillohet me tempo të mirë
Maqedonia e Veriut është në binarin energjetik evropian, ndërsa zhvillimi i energjetikës është garanci e fuqishme për rritje të qëndrueshme ekonomike në afat të gjatë, porositi kryeministri Zoran Zaev në hapjen solemne ...
TetovaSot | 16-May-2019 15:50
Maqedonia e Veriut është në binarin energjetik evropian, ndërsa zhvillimi i energjetikës është garanci e fuqishme për rritje të qëndrueshme ekonomike në afat të gjatë, porositi kryeministri Zoran Zaev në hapjen solemne ...

Çmimin e derivateve do ta caktojnë kompanitë
Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin rregullisht do ta ...
Arbresh | 16-May-2019 15:23
Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin rregullisht do ta ...

Çmimin e derivateve do ta caktojnë kompanitë
Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin rregullisht do ta ...
Alsat-M | 16-May-2019 15:17
Kompanitë e naftës në të ardhmen vet do t’i përcaktojnë çmimet e karburanteve që do t’i shesin në treg gjegjësisht në pompat e benzinës. Por, nuk do të mund të tejkalojnë kufirin maksimal të cilin rregullisht do ta ...

Zaev: Gazifikimi zhvillohet me temp të mirë
Strugë, 16 maj – Maqedonia e Veriut është në binarin energjetik evropian, ndërsa zhvillimi i energjetikës është garanci e fuqishme për rritje të qëndrueshme ekonomike në afat të gjatë, porositi kryeministri Zoran Zaev ...
Koha.mk | 16-May-2019 14:53
Strugë, 16 maj – Maqedonia e Veriut është në binarin energjetik evropian, ndërsa zhvillimi i energjetikës është garanci e fuqishme për rritje të qëndrueshme ekonomike në afat të gjatë, porositi kryeministri Zoran Zaev ...

Liberalizimi i përkohshëm i tregut dhe derivateve të naftës nuk shkaktoi shok të çmimeve
Nuk ka shok të çmimeve për blerësit nga liberalizimi i përkohshëm i tregut të naftës dhe derivateve të naftës për shkak të vakuumit juridik të shkaktuar me mosnënshkrimin e ndryshimeve të Ligjit për energjetikë nga ...
Zeri | 15-May-2019 09:48
Nuk ka shok të çmimeve për blerësit nga liberalizimi i përkohshëm i tregut të naftës dhe derivateve të naftës për shkak të vakuumit juridik të shkaktuar me mosnënshkrimin e ndryshimeve të Ligjit për energjetikë nga ...

Liberalizimi i përkohshëm i tregut dhe derivateve të naftës nuk shkaktoi shok të çmimeve
Tregtarët e naftës dhe derivateve të naftës nuk e keqpërdorën mundësinë që iu ofrua dhe i ulën çmimet e pakicës të benzinës për një denar për litër, ndërsa e rritën çmimin e dizelit për gjysmë denari dhe të vajit ekstra ...
Lajminet | 15-May-2019 09:39
Tregtarët e naftës dhe derivateve të naftës nuk e keqpërdorën mundësinë që iu ofrua dhe i ulën çmimet e pakicës të benzinës për një denar për litër, ndërsa e rritën çmimin e dizelit për gjysmë denari dhe të vajit ekstra ...

Liberalizimi i përkohshëm i tregut të naftës dhe derivateve të naftës nuk shkaktoi shok të çmimeve
Shkup, 15 maj – Nuk ka shok të çmimeve për blerësit nga liberalizimi i përkohshëm i tregut të naftës dhe derivateve të naftës për shkak të vakuumit juridik të shkaktuar me mosnënshkrimin e ndryshimeve të Ligjit për ...
Koha.mk | 15-May-2019 09:33
Shkup, 15 maj – Nuk ka shok të çmimeve për blerësit nga liberalizimi i përkohshëm i tregut të naftës dhe derivateve të naftës për shkak të vakuumit juridik të shkaktuar me mosnënshkrimin e ndryshimeve të Ligjit për ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved