Atrofizimi gradual i parlamentarizmit kosovar -  Shenja - 25-Mar-2020 22:17
Klasa politike dhe përgjegjësia politike -  Ina-Online - 25-Mar-2020 11:19
Klasa politike dhe përgjegjësia politike -  TetovaSot - 25-Mar-2020 09:53
x